Cubara je na posudbi a kako sam skonto sa Velicem je raskinuto, stvarno je minus mali broj informacija kad ovi mladi igraci napuste klub, Zeric, Mujagic, Dzindo itd. nista ne pise na zvanicnoj je li raskid ili posudba ili sta vec.Raonffa je napisao/la:I ja smatram da je Kemo mogao ostati kao rezerva, prije Bogičevića u svakom slučaju.irfo je napisao/la:ma i ja mislim da nece nista od njeg biti, ali mogao se ko rezerva ostaviti, najvise mi je zao Velica i ne razumijem nikako kako smo ga se talo lako rijesilihamzaTM87 je napisao/la:Kemo koliko god da je naše dijete i koliko god da je bio dobar u juniorima, trenutno je na nivou federacije. Čovjek nije odigrao kvalitetnih pola sata sve zajedno za prvi tim u 2 sezone
Što se tiče Velića, zar on nije na posudbi u visočkoj Bosni? Ako je u pitanju posudba, vjeruj da to nije loša opcija, Bosna ove sezone svakako nema rezultatski imperativ (nije nerealno da možda i ispadnu), imat će fin prostor Velić da se dokaže i pokaže.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije posudbaRaonffa je napisao/la:
I ja smatram da je Kemo mogao ostati kao rezerva, prije Bogičevića u svakom slučaju.
Što se tiče Velića, zar on nije na posudbi u visočkoj Bosni? Ako je u pitanju posudba, vjeruj da to nije loša opcija, Bosna ove sezone svakako nema rezultatski imperativ (nije nerealno da možda i ispadnu), imat će fin prostor Velić da se dokaže i pokaže.
Amir Velić, stoper Željezničara, svoju karijeru će nastaviti u redovima Bosne iz Visokog. Velić, koji je bio kapiten ekipe koja je prethodne sezone nastupala u Omladinskoj Ligi prvaka, u kojoj je ostvarila historijski uspjeh nije se našao u planovima novog trenera Plavih Slobodana Krčmarevića. Sada već bivši stoper Plavih odlučio se na odlazak u visočku Bosnu, za koju će nastupati u narednom periodu.
- Priključio sam se Bosni na početku ove sezone. Ovo je zdrava sredina u kojoj ima dosta mladih igrača željnih dokazivanja. Nadam se da ću se nametnuti treneru i odigrati što više utakmica ove sezone koje će mi pomoći u mom daljnjem razvoju, rekao nam je Velić.
Zajendo sa Velićem u Bosnu je sa Grbavice stigao i Almir Ćubara, koji je nastupao za Visočake u prethodnoj sezoni.
Dzindo obnovio povredu koljena. E ja peha u pm
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je to nazalost sto se njegove karijere tice, treci put takva povredaLjoZee je napisao/la:Dzindo obnovio povredu koljena. E ja peha u pm
Vratio se onaj Durakovic iz Zrinjskog u nas OP. Cini mi se da je lijevi bek on.
HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO
jel se zna kakav je... izgleda nista od ordagica lazna uzbunaLjoZee je napisao/la:Vratio se onaj Durakovic iz Zrinjskog u nas OP. Cini mi se da je lijevi bek on.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
pristao covjek na uslove, samo raskid treba dogovorit(mora do ponedjeljka jer do tad mora bit slobodan igrac da bi ga mogli dovest), stipu ove supljake sto baca medijimaNeymar11 je napisao/la:jel se zna kakav je... izgleda nista od ordagica lazna uzbunaLjoZee je napisao/la:Vratio se onaj Durakovic iz Zrinjskog u nas OP. Cini mi se da je lijevi bek on.
Nema veze ako sad raskine i bude slobodan,mogu se samo dovesti igraci koji su do jucer imali slobodne papire kada je i zvanicno zavrsen prelazni rok.irfo je napisao/la:pristao covjek na uslove, samo raskid treba dogovorit, stipu ove supljake sto baca medijimaNeymar11 je napisao/la:jel se zna kakav je... izgleda nista od ordagica lazna uzbunaLjoZee je napisao/la:Vratio se onaj Durakovic iz Zrinjskog u nas OP. Cini mi se da je lijevi bek on.
Halal na upadu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vidjecemo, imaju tu neke cakemiky_hz je napisao/la:
Nema veze ako sad raskine i bude slobodan,mogu se samo dovesti igraci koji su do jucer imali slobodne papire kada je i zvanicno zavrsen prelazni rok.
Halal na upadu.
To jeste, gataš u grah u kojem je smislu napustio klubirfo je napisao/la: Cubara je na posudbi a kako sam skonto sa Velicem je raskinuto, stvarno je minus mali broj informacija kad ovi mladi igraci napuste klub, Zeric, Mujagic, Dzindo itd. nista ne pise na zvanicnoj je li raskid ili posudba ili sta vec.

Ni na ovom članku ne možeš skontati šta je u pitanju, posudba ili je raksinut ugovor sa njim, jer nigdje tačno ne piše. Al' eto da se 'između redova' zaključiti da je raskinuo ugovor zbog ovoga "svoju karijeru će nastaviti..." i ovo "Sada već bivši stoper Plavih...". Mada što @Irfo kaže, baš su nepreciznibraco je napisao/la: Nije posudba
Amir Velić, stoper Željezničara, svoju karijeru će nastaviti u redovima Bosne iz Visokog. Velić, koji je bio kapiten ekipe koja je prethodne sezone nastupala u Omladinskoj Ligi prvaka, u kojoj je ostvarila historijski uspjeh nije se našao u planovima novog trenera Plavih Slobodana Krčmarevića. Sada već bivši stoper Plavih odlučio se na odlazak u visočku Bosnu, za koju će nastupati u narednom periodu.
- Priključio sam se Bosni na početku ove sezone. Ovo je zdrava sredina u kojoj ima dosta mladih igrača željnih dokazivanja. Nadam se da ću se nametnuti treneru i odigrati što više utakmica ove sezone koje će mi pomoći u mom daljnjem razvoju, rekao nam je Velić.
Zajendo sa Velićem u Bosnu je sa Grbavice stigao i Almir Ćubara, koji je nastupao za Visočake u prethodnoj sezoni.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde bolan ti si zadnji put bio optimista pred revanš meč sa Plzenom na Koševu, a i tada ti je Adnan Hadžić ugasio sve nade u uvodnim minutama na Koševuirfo je napisao/la:HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako ne bit optimista sa Nerminom Jamakom u ekipi za vrijeme ramazanaRaonffa je napisao/la:Hajde bolan ti si zadnji put bio optimista pred revanš meč sa Plzenom na Koševu, a i tada ti je Adnan Hadžić ugasio sve nade u uvodnim minutama na Koševuirfo je napisao/la:HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO

Fotelja pljuvacirfo je napisao/la:HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jest jest, to je glavna bila oko Jamaka, da ne pije gdje bi mu kraj bioirfo je napisao/la:Kako ne bit optimista sa Nerminom Jamakom u ekipi za vrijeme ramazanaRaonffa je napisao/la:Hajde bolan ti si zadnji put bio optimista pred revanš meč sa Plzenom na Koševu, a i tada ti je Adnan Hadžić ugasio sve nade u uvodnim minutama na Koševuirfo je napisao/la:HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO

A i kako ne biti optimista sa onako čvrstom odbranom, ide onaj Plzenov veznjak deba Horvath (40 godina msm da je lik imao) u kontru, a Škaljić i Kerla sami

Mladen Zeljković ga pojeo, bitch please :kahva
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
37 stepeni u Gabeli, upeko mađar
Jako je bitno da sezonu otvorimo pobjedom, pogotovo ako se uzme u obzir da narednih 14 dana igramo čak pet utakmica, tri u ligi i dvije u kvalifikacijama EL., takodjer sto posto sam siguran da ce tradicionalni konkurenti kiksati prvo kolo, na nama je sve, pripreme su obavili u Međugorju dakle navikli su na uslove dole, pobjeda danas je pod moranje !

Jako je bitno da sezonu otvorimo pobjedom, pogotovo ako se uzme u obzir da narednih 14 dana igramo čak pet utakmica, tri u ligi i dvije u kvalifikacijama EL., takodjer sto posto sam siguran da ce tradicionalni konkurenti kiksati prvo kolo, na nama je sve, pripreme su obavili u Međugorju dakle navikli su na uslove dole, pobjeda danas je pod moranje !
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Raonffa je napisao/la:ide onaj Plzenov veznjak deba Horvath (40 godina msm da je lik imao) u kontru, a Škaljić i Kerla sami![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj kad Krpic na 37 stepeni izadje u dugim rukavima
Samo gospoda igraju u dugim rukavima : beckham, ronaldo, griezmannLjoZee je napisao/la:Joj kad Krpic na 37 stepeni izadje u dugim rukavima
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 46 gostiju.