FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlično odigrano! Rahmanovic me pozitivno iznenađuje. Ova pozicija mu očigledno odgovara. Kapiten takođe veoma dobar, kapitenski. Omladina pokazuje kvalitet, sad za sad veoma dobro! Idemo dalje, Radnik uzeti, početi sa 3 bobe i onda lakapo
- StariGrad071
- Kontakt:
Dobra je ovo ekipa za ove lige da se uzme taman. Kontrolisali smo citav mec, ne znam jesu li imali suta po golu ovi veceras?
- AlfredNobel
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Za Radnik najavljeno puno izmjena ,sta god to znacilo.Putuje se u subotu vec dole.
Pitali Husrefa za Fiorentinu kaze sta da pricam neznam im tri igraca nabrojat

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pobjeda idemo dalje . sjever postao cemer, veceras ovo nije povratak i nisu bile hz ,bez transparenata,bubnjeva ,koreografije mA nista . neko je na foru pokusao al nije proslo i ovi koji su dosli pola je izaslo nakon 30 min kad su vidjeli sta i kako je . nazalost ali pali smo k..cu za usi sto se tice navijanja i tribine.
- StariGrad071
- Kontakt:
Sjever je tuga i zatvorit ga do kraja sezone, mozda se opet nesto izrodi.
Ko vodi našu zvaničnu stranicu kluba na fb-u?
Znači, nit je bilo početnih postava, nit je objavljen rezulatt utakmice, a evo od završetka utakmice prošlo skoro 2 sata.. Stvarno izgleda to amaterski

Znači, nit je bilo početnih postava, nit je objavljen rezulatt utakmice, a evo od završetka utakmice prošlo skoro 2 sata.. Stvarno izgleda to amaterski

Bordo bijeli za život cijeli!!
Vrlo brzo smo poceli da "placemo" za Trbicem .Al samo nek se mjenjaBenjolos je napisao/la:Ko vodi našu zvaničnu stranicu kluba na fb-u?
Znači, nit je bilo početnih postava, nit je objavljen rezulatt utakmice, a evo od završetka utakmice prošlo skoro 2 sata.. Stvarno izgleda to amaterski![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najbolji njihov igrač je lijevi stoper, čini mi se broj 13, crnac s dužom kosom. Pametno igra, bez panike, jedino što je spor.THEC je napisao/la:uzeti Armencima onog napadaca, eto ti kapitalca
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Isti Taribo Vest.SarajevoJeBordo je napisao/la:Najbolji njihov igrač je lijevi stoper, čini mi se broj 13, crnac s dužom kosom. Pametno igra, bez panike, jedino što je spor.THEC je napisao/la:uzeti Armencima onog napadaca, eto ti kapitalca

Meni su noćas pred očima samo bili Rondić, Sadiku, Čataković, Veladžić... šta smo talenata pustili onako yebote, mogli smo k'o Barselona sastavit prvih 11 od momaka iz Akademije.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce dosta izmijenjen sastav za Bijeljinu izgleda. Mislim da bi morali/trebali biti zadovoljni sa nerijesenim rezultatom tamo jer cemo igrati u bog zna kakvom sastavu protiv veoma odmorne i spremne ekipe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne gotivim ga nešto ali meni veceras Rahman najbolji. Jesu i djeca dobra bila samo sto je protivnik level ispod, realno, pa i tamo smo im dva gola zabili na +40. Ova omladina nece igrati sigurno kad pocne liga i nosanje po gudurama. I ne gurajte ih braco prerano. Mislim da nam je odbrana tanka i da je to nerješiv problem za Husrefa i njegov (ne)strucni štab.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najbolje odmah skinuti gace jbt... 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo upravo sam saznao da će sutra zaposliti osobu za održavanje Facebook profila Kluba. Vala i sramota je ovo što je totalno zapostavljena, ali će izgleda riješiti to kako treba..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne znam šta bih ti rekao, šta misliš kako se oni osjećaju ako su upratili ovo večeras? Žao mi je Hamze, a ostali mislim da su prerano otišli, da su čak i pogriješili.skoroalen je napisao/la:Isti Taribo Vest.SarajevoJeBordo je napisao/la:Najbolji njihov igrač je lijevi stoper, čini mi se broj 13, crnac s dužom kosom. Pametno igra, bez panike, jedino što je spor.THEC je napisao/la:uzeti Armencima onog napadaca, eto ti kapitalca
Meni su noćas pred očima samo bili Rondić, Sadiku, Čataković, Veladžić... šta smo talenata pustili onako yebote, mogli smo k'o Barselona sastavit prvih 11 od momaka iz Akademije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma sa Radnikom se moze igrat i sa par izmjena, samo nek oni grizu i bore se, moze se to uzet hladnoMortemHz je napisao/la:Bit ce dosta izmijenjen sastav za Bijeljinu izgleda. Mislim da bi morali/trebali biti zadovoljni sa nerijesenim rezultatom tamo jer cemo igrati u bog zna kakvom sastavu protiv veoma odmorne i spremne ekipe.
A ako vec spremaju alibi umor i slicno, onda nek i ne idu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jok, Bijeljinu smo kucali i u puno gorim uslovima. Kad smo zadnjii put kiksali gore?MortemHz je napisao/la:Bit ce dosta izmijenjen sastav za Bijeljinu izgleda. Mislim da bi morali/trebali biti zadovoljni sa nerijesenim rezultatom tamo jer cemo igrati u bog zna kakvom sastavu protiv veoma odmorne i spremne ekipe.
Nula - dva, sve ispod je neuspjeh.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kakav bod, za mene bi to bilo odma razočarenje veliko... odmorit do subote, pa po tri boda, nek ih masiraju do subote samo da pobjede..MortemHz je napisao/la:Bit ce dosta izmijenjen sastav za Bijeljinu izgleda. Mislim da bi morali/trebali biti zadovoljni sa nerijesenim rezultatom tamo jer cemo igrati u bog zna kakvom sastavu protiv veoma odmorne i spremne ekipe.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Da li ste primjetili , kad je Pidro sjedio povrijedjen oko njega samo dva igraca Mujakic i Resic , e to je Akademija?Drago mi je i da je Handzic tu , sad je ozbiljniji(bar u Zrinj. bio)i mogao bi valjti.Lijepo vidjeti igrace koji od malih nogu igraju za bordo boju(ne volim izraz nasa djeca ,jer ih sem Skore,Turkovica,Varesanovica i mozda jos nekog nismo znali podrzati).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vezano za Bjeljinu ma od prve u kost Ahmetovica i Handzica u napad ako jedan fula drugi zabija i 3 boda su sigurno nasa .
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Ferroviere1987, Lavcina, MaroonWhite1946 i 48 gostiju.