FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 jul 2018, 22:23

ma skroz konfuzno, evo Husref rece umorni od putovanja, slijedi put te utakmica u ned. u Bijeljini pa putovanje za Italiju... kome vjerovati
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jul 2018, 22:25

slika
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 22:27

onaj šatirani s francuskim imenom onako fin špic za kontre...onakvog igrača da kompletiramo napad, nekad ga na lijevo krilo bacit...

inače mi Halil i Krste za polušpica mogu se smjenjivati, još kad bi Adukora i Crepulju iza stavili to bi bilo mnogo mirnije...i bekove moraju ova djeca igrat + Dule/Bekić s klupe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 jul 2018, 22:27

Velkoski i Ahmetović ako zadrže ovu formu trebali bismo bit efikasni na početku sezone. Mustafić i Pidro odlični. Previše problema smo imali s postavkom stopera pri ovim dugim loptama, na tome se mora radit. Šofranac umjesto Adukora, Adukor umjesto Mustafića ili Rahmanovića. I Hebibović defanzivno loš brate mili, on može igrat desnog bočnog samo kad ganjamo rezultat il kad smo izraziti favoriti. Halilović slabašan večeras isto. Volio bi vidjet Tatara umjesto njega protiv Radnika. Stanojevića neka na klupi. Mi iz akademije moramo dobit širinu i 2,3 igrača za prvih 11, svake druge godine unovčit dobro nekoga i to bi bilo top.
Samo naprijed Saraj'vo!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 jul 2018, 22:27

dr.van nostrand je napisao/la:ma skroz konfuzno, evo Husref rece umorni od putovanja, slijedi put te utakmica u ned. u Bijeljini pa putovanje za Italiju... kome vjerovati
Prema uefa-inom zdrijebu prva je u Sa. Osim ako se nesto ne promijeni zbog ove situacije sa Italijanima.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 22:31

Čestitke momcima na pobjedi i prolasku u drugo pretkolo.

Što se tiče igre, nije loše, ali po mom mišljenju, nije ni dobro kao što to rezultat govori.

Pavlović nije imao posla, imao je par situacija koje je bez problema riješio.
Hebibović ne može igrati na beku što je pokazala i ova utakmica. Što se tiče stopera, Adukora i Mujakića, nesigurno djeluju, ispadaju puno, Adukor mora biti prebačen u vezni red a Šofranaca ili Dupovaca upariti sa Mujakićem. Mustafić korektno odradio svoj dio posla, školovan i pametan igrač. Rahmanović isto kao i Mustafić, korektno, jedan od rijetkih koji zna smirit loptu i stati na istu al fizički nije spreman za 90 minuta, tu minus. Što se tiče krila, Šišić brz ko voz, dobar je bio, Halilović ima dobar šut a sve ostalo ga yebe, nit je spreman, nit je brz. Velkoski jedan od boljih, trčao je puno što je za pohvalu. Ahmetović dobar, strašan go dao, samo da se manje izvlači na stranu i da više bude u šesnestercu i bit će još bolje.

Mali Pidro je za Hodžića MARSELO, svaka čast momak. Svaka čast i Resiću na golu i par odličnih poteza. Ne treba očekivat da će sada oni igrati od prve minute, za početak, davati minutažu i postepeno povećavati istu dok u potpunosti ne sazriju i steknu to iskustvo. Step by step. Ova minutaža akademaca je preodlična i treba znati istu dozirati.

Eh kad bi Šišić mogao na lijevo krilo a Hebib se vratio na desno krilo.
Eh kad bi Adukor bio prebačen u vezni red i Crepulja se oporavio što prije.
Eh kad bi doveli desnog beka i otjerali Hodžića.
Eh....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jul 2018, 22:33

AKADEMCI :opaopa: :salut:

Kakva je milina bila gledat Pidru, Resića, Mustafića i Mujakića. Pidro me mali iznenadio kako zrelo nastupa, o Mujakiću je suvišno trošiti riječi, mali će biti štoperčina ako nastavi ovako, Resić ko da ima 4 seniorske sezone iza sebe, Mustafić je odlično odradio sredinu, njemu još fali jakih utakmica, jako zrelo je odigro.
Svaka čast. I treba napomenuti kolko vidim ima dosta koji su skeptični, nisu igrali ni 80% kapaciteta. 3:0 na kraju je odličan rezultat za ovakvu igru. Rutinski.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 19 jul 2018, 22:35

Polako ba ljudi, igrali smo protiv jedne amaterske ekipe.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2018, 22:36

Nasa djeca :aferim:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 22:37

Prva se igra u Italiji, što bezveze širite dezinformacije?

Odlično odrađena utakmica, meni žao što nisu zabili one zicere Ahmet i Krste, ali nema veze.

Mirno, strpljivo i sigurno odrađeno, bez puno muke. Raduje me igra prema naprijed, tu smo bili jaki i prošle sezone. Odlična je i transformacija i kontre idu glatko, to me raduje. Jedino na čemu mora Husref poraditi je odbrana.. Sigurno da je razlog i to visoko pozicioniranje koje Husref traži, ali mora se to zategnuti. Ove visoke lopte iz odbrane prave probleme, to se mora popraviti i sve će to biti bombon.

Raduje me i to što je Husref pomjerio Rahmanovića nazad na defanzivnog veznog. Puno bolje se tu snalazi, zna spustiti loptu na zemlju, diktirati tempo, prebaciti lijepo težište i poslati dijagonalu. A plus mu je i to što je fajter, što je potrebno za tu poziciju. Ako ovako nastavi, biće odlična zamjena za Sarića. Još kad se vrati Crepulja, biće opasna konkurencija i širina na klupi, što je odlično. Uz Rahmanovića, izdvojio bih još Velkoskog, Šišića i Pidru, mada su tu opet standardno dobar bio i Ahmetović i Adukor, kao i Mujakić.

Mali Pidro je beton, ako Husref stavi onog frlju Bekića, ja ću ga prvi popljuvati. Momak je dobar u defanzivi i ofanzivi, ima dobar centaršut, što se vidjelo i nakon kornera, gdje je Mujakić zabio.
Resić je zlatan momak. Tačno se na njemu vidi da ima znanje i kvalitetu i da je fudbalski obrazovan igrač. Pet puta bolji igrač od atletske kokoši Miće Kuzmanovića, koji veze nema.
Mustafić veoma dobar.. I kod njega se vidi da igra mozgom i jako je dobar na lopti.

Svaka čast ekipi, idemo dalje, step by step. Odmoriti se malo do nedjelje i skocentrisati se na Radnik. Potrebna je pobjeda za samopouzdanje i da se napokon krene kako treba u prvenstvu.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 19 jul 2018, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 19 jul 2018, 22:41

Ponosan sam na igrače naše akademije ( Niho, Pidro, Mustafić i Resić), odlično su odradli ovu utakmicu, potencijal je svakako tu, i sad je to na Husrefu da iskoristi. Što se tiče ostalih igrača, ne mogu nikome naći zamjerku na današnju igru, to što odbrana malo škripala, to ću uzeti u obzir da je još uvijek neuigranost i da Adukor nije štoper po prirodnoj poziciji. Idemo sada u Bijeljinu nadam se pozitivnim rezultatu, bio bih prezadovoljan i 0:1, pa makar ga jedva dali, jer gostovanje je zeznuto, i umor je prisutan kod igrača i vjerujem da će više razmišljati o utakmici koja će se igrati u Italiji.
Jedino što mi je nekako na današnjoj utakmici bilo krivo jeste vidjeti onakav sjever, stvarno žalosno je ono pogledati, jer kad kažeš HORDE ZLA odmah pomisliš armiju koja je bila najjača u državi, ali nažalost ni sam ne znam šta se to treba desiti na sjeveru pa da se pubilka vrai tamo, vođe tribine i klub su sada na redu da nekako privuku publiku, pa možda i uspiju, ko znaa...
Bordo bijeli za život cijeli!!

High

Post Postao/la High » 19 jul 2018, 22:46

Ne primismo gol! :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jul 2018, 22:47

ona kontra resića je nešto najljepše što mi se desilo u zadnje 4 godine na onom stadionu,pidro predivan,zna li ko kakva je povreda u pitanju?adukora mora prebaciti u sredinu ali ako je dupe nespreman i moravac hasta onda jbg nema puno opcija,mustafa mora bolje na zadnjem veznom,malo me blaga euforijica spucala zbog ovoh akademaca,joj da je još čatak ostao,tja

VVVBK

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 22:49

sljedeću može izrotirati dosta, mada to može biti i opasno :hmmmmm:

Boki, Dule, Šofranac, Dupovac, Šabanović, Adukor, Stanojević, Radovac, Tatar, Šišić, Handžić

i s klupe nekog da završimo posao...

Pidro samo grč, jbg malo jači tempo a nema tekmi i ritma, sasvim normalno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 22:51

nukleusmember je napisao/la:ona kontra resića je nešto najljepše što mi se desilo u zadnje 4 godine na onom stadionu,pidro predivan,zna li ko kakva je povreda u pitanju?adukora mora prebaciti u sredinu ali ako je dupe nespreman i moravac hasta onda jbg nema puno opcija,mustafa mora bolje na zadnjem veznom,malo me blaga euforijica spucala zbog ovoh akademaca,joj da je još čatak ostao,tja

VVVBK
Ma grčevi samo, ništa strašno.

@DenchiNL Ne može toliko izmjena, popusili bi ga odmah. Previše je to, mogu misliti kakva bi neuigranost bila na terenu. Par izmjena i to je sve.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jul 2018, 22:52

znači neka odmah ubaci svu djecu koju ima,potpisaću da ispadnemo iz fildzan lige samo da ih gledam et' neću a progovoriti

VVVBK

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2018, 22:57

Ko kaze da je mustafic odigdao prosjecno ili lose nije za fudbala...ko je bio na tekmi i gledao uzivo, mali je beton!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2018, 22:59

joker90 je napisao/la:Da plava pogan ima ovakvu djecu svi bi portali kenjali o cmeljinoj djeci!
isto sam ovo htio da napišem al neka bolje ovako bez pritiska, onaj jedan o kojem se bas pisalo poleti u portugal...
Cestike husrefu i igracima na prolazu, posebno ovoj djeci.
Još da je čataković u napadu...
You are someone else I am still right here

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 23:03

Treba podhitno Adukora prebacit u vezni red, ne djeluju sigurno on i Mujakić nikako, iole ozbiljnija ekipa će iskoristiti to i eto problema. Šta je sa Šofrancem više, jel može on igrat?

U prvom poluvremenu nismo bili povezani nikako, požurimo sa napadom sa par igrača umjesto da se polako sve linije pomjere i krenu naprijed, hajd što se tako igrači istroše već teško je tako i zaprijetiti, u drugom je to bolje bilo, bliže su bili jedni drugim i odma to ljepše izgleda.

Eto prošli smo pretkolo, zaradit ćemo još love, fina je i posjeta bila, eto kanulo je i tu fino love, daj molim vas pojačajte ekipu sa još jednim-dva igrača za prve postave, da budemo bliži trofeju i vrhu, da budemo konkurentniji i ozbiljniji, isplatit će se, višestruko. MOLIM VAS!!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 jul 2018, 23:06

slika

Fakerska faca i nesumnjivi kvalitet! Kad ga Ševkija utrpa Italijanima, pa Decembarski poludi! :urnebes:

Bravo djeco, bravo iskusni, bravo Aduka! Meni lično Mujakić večeras fenomenalan, Armenci ili bolje rečeno Afrikanci nevidljii na koševskom kultnom stadionu.

Sarajevo pokazalo nadmoć! Kvalitetniji smo bili i pokazali smo da nam se nikad Zarija ponoviti neće. :salut:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.