FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 19 jul 2018, 17:22

AlfredNobel je napisao/la:
Zip je napisao/la:Veceras igra SARAJEVO :bih: :bih: :bih:

Buduci sampion drzave BiH, aBd !!!
I učesnik grupne faze EL, ne zaboravi.. :opaopa: :opaopa:
ABd u buducnosti :bih:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 19 jul 2018, 17:24

Ako su Stefan Baric i Sulejman Krpic pojacanje ja sam Nikola Tesla :urnebes: manite se njih, osim Bakraca ovo je ostalo talasika sto su konkurenti doveli. Odgovorno tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi, a ko sto neko napisa, volio bih da mlatnemo Radnika da udjemo kako treba u prvenstvo..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 17:27

YNWA je napisao/la: A to nema pauze izmedju dvije polusezone :P

Ordagic se dzaba spominje, on ostaje u Norveskoj...

Nakon dugo vremena Evropska utakmica bez mene na Kosevu, mozda i pobijedimo :lol:
ma ne znam druže ta liga je sva naopaka, mislim da sad igraju evropske u pauzi, jer počinje im od marta pa do jeseni...sumnjam da imaju pripreme sad ili neku "hajte na more" pauzu ko ovaj tuzlanski betmen... sumnjam i ja da će u bih...što sam uspio naći je da dovode nake nigerijce pa se moraju rješit stranaca možda njega ili još neke spominju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 jul 2018, 17:32

esprit24 je napisao/la:Ako su Stefan Baric i Sulejman Krpic pojacanje ja sam Nikola Tesla :urnebes: manite se njih, osim Bakraca ovo je ostalo talasika sto su konkurenti doveli. Odgovorno tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi, a ko sto neko napisa, volio bih da mlatnemo Radnika da udjemo kako treba u prvenstvo..
Odkad ti posta optimista :D
DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la: A to nema pauze izmedju dvije polusezone :P

Ordagic se dzaba spominje, on ostaje u Norveskoj...

Nakon dugo vremena Evropska utakmica bez mene na Kosevu, mozda i pobijedimo :lol:
ma ne znam druže ta liga je sva naopaka, mislim da sad igraju evropske u pauzi, jer počinje im od marta pa do jeseni...sumnjam da imaju pripreme sad ili neku "hajte na more" pauzu ko ovaj tuzlanski betmen... sumnjam i ja da će u bih...što sam uspio naći je da dovode nake nigerijce pa se moraju rješit stranaca možda njega ili još neke spominju....
Znam ja :)
Imaju pauzu dvije sedmice, on sa mora svratio da odgleda tekmu, cigani vec prave formacije sa njim u ekipi :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 17:39

esprit24 je napisao/la:Ako su Stefan Baric i Sulejman Krpic pojacanje ja sam Nikola Tesla :urnebes: manite se njih, osim Bakraca ovo je ostalo talasika sto su konkurenti doveli. Odgovorno tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi, a ko sto neko napisa, volio bih da mlatnemo Radnika da udjemo kako treba u prvenstvo..
Eto Tatar, Šišić i Dupovac su klase :lol:
Tatar terena nije vidio u Slaven Belupu, za Šišića čak i navijači mjesne zajednice DK kažu da je kao muha bez glave a Dupovac igrao u ubjedljivo najlošijim ekipama u srpskoj i hrvatskoj ligi, koje su naravno i ispale.

Ne kažem ja da su ti igrači kod njih dobri, al dovode dosta igrača, pogodit će s nekim.

Mi ne bi bili neki favoriti sa ovom ekipom i da svinjski i kone ne igraju ligu uopšte. Mi nemamo kontinuitet i pobjednički mentalitet. Koji igrač kod nas ima konstantu dobrih igara, Adukor i možda Mujakić.
Pavlović prima smiješne golove, za bekove da ne govorim - katastrofalni i Hodžić i Bekić, mlađi imaju velike oscilacije, Rahmanović u više utakmica nervozan i samu udara, uopšte ne igra, Velkoski zna odigrat fantastično al u većini utakmica ga nigdje nema, Ahmetović isto tako, igra dobro jedno vrijeme i onda ga alergija ufati, Hebibović ima konstantu promašenih šansi, Stanojevića Husref baca na beka, na stopera i normalno je da će i on past u formi, Šofranac zvani upala pluća, Crepulja povreda..

I ja se nadam najboljem, jedva čekam večerašnju utakmicu pa jedva čekam i utakmicu u Bijeljini ali moramo se još pojačati!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jul 2018, 18:10

Samo kod nas se gubitnička ekipa drži na okupu i uigrava.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2018, 18:10

Veceras akb ocekujem pobjedu od jedno 2-3 razlike i jedno 7,000 milja.
Dobar termin tekme,lijepo vrijeme ,ne vidim razlog da veceras, dobro ne popunimo Kosevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2018, 18:14

Pa najgora stvar je gomilati škart igrače, al eto sad su bolji zeljo i slicni jer dovode puno igraca...
Rahmanovic ne valja jer je "mma borac" a da nije onda bi se pisalo da je pic.kica... Husref ne voli mlade igrace a skoro ni jedan trener nije vise mladih u ekipu uveo i tako dalje...
Mora se po svaku cijenu biti negativan il nisi cool. A nema 3 covjeka na temi koja znaju konstruktivnu kritiku napisati. Lik napise dobar post i objasni dosta toga u vezi malverzacija s reflektorima ismiju ga svi, dođe drugi kaze husref veze nema ne voli mlade izmislja pozicije pola teme svrsava na taj post. Kad ih pitas da nije mozda zbog povreda toliki broj rotacija bio kazu ti da ti je husref neki rod.
Ja kad sam čalu branio bio sam budala a sad bi vecina otjerala husrefa i njega dovela...
Umjesto sto se izmisljaju gluposti za trenera i igrace bolje se posvetiti ociglednim stvarima, uzasna prodaja catakovica, gdje su pare od januarskih prodaja itd.
Kad docekamo da neko iz uprave kaze da je cilj titula il borba za istu bar onda treba nesto ovekivati od igraca i trenera, kod nas svake godine cilj borba za europu sto je najgore svake sezone su ga ispunili jos od rata sarajevo je skoro uvijek u borbi za europu... Sta ocekivati kad su ciljevi dosta niski za klub sa "najboljim" uslovima u drzavi.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jul 2018, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jul 2018, 18:16

skoroalen je napisao/la:Samo kod nas se gubitnička ekipa drži na okupu i uigrava.
HHhahHa, al bukvalno
Kad nismo u stanju dovest 2-3 kvalitetna igraca i napravit neki rezultat, ovako i ove lose koje vec imas u ekipi ostavljas bez konkurencije , tj dovodis neke tatare i sisice koji ce biti zamjene haliliu i hebibu, nedo Bog dovest kvaliteno krilo da upadne u prvih 11 ili kvalitetnog beka da imaju djeca sta naucit a tatoo bojse na tribine poslat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2018, 18:35

HAJDEEEEE!! Odlicno vrijeme, odlican dan, samo jos da i FKS upotpuni! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jul 2018, 18:39

Ima li gdje na tv? Hvala unaprijed.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 18:43

A ko može reći da se jedan Tatar neće pokazati kao pojačanje? Ili recimo jedan Šišić i Handžić? Ne kontam.

Prva stvar je ta što niko od nas ne može znati kakvi su igrači koji dolaze iz inostranstva, jer je rijetko ko detaljno pratio te neke lige odakle i dolaze svi ti igrači. Ko je pratio Tatara? Rijetko ko.. I samim tim, ne možeš znati šta su mu glavne karakteristike, a šta mane. Naravno, pri tome gledanje YT snimaka nije nikakvo mjerilo. Okej za Šišića, igrao je ovdje, pa se mogao upratiti. Isto vrijedi i za Handžića, za kojeg lično mislim da smo napravili pun pogodak i da je odličan za našu ligu. Dva odlična napadača imamo..

Poenta je u tome da se kod nas ne može i ne smije odmah suditi, a da igrač nije ni dobio priliku da istrči na teren. Jednostavno niko ne može prognozirati kakav će ko biti.. Naša liga je čudna, neko ko uđe na mala vrata bude bum, a neko na kog se šilji mjesecima može biti flop, to smo naučili. Ne može se predivdjeti.. A zašto je to tako? Zato što obično nemamo nikakvog uvida u kvalitet igrača koji dolaze, jer su nepoznanica, jedini izvor je YT, ali to nije relevantno. Ne dovodiš ti igrače iz liga petice, pa da znaš kakav je ko. Evo naveo sam primjer Tatara.. Znači, ne znamo koje su njegove glavne karakteristike i mane, znači pojma nemamo, jer je slabo ko ću za njega. Evo ja prvi nisam, zato ga čekam na terenu da ga vidim. Prestanite suditi igračima po CV-ju, možda je dobar na prvu, ali ništa ne mora značiti.

Ako je za onanisanje to što svaki dan predstave jednog igrača, da li to znači da imaju plus u odnosu na nas ili Zrinjski? Dajte..

@Silikoni Arena Sport 1
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 jul 2018, 18:43

Silkoni je napisao/la:Ima li gdje na tv? Hvala unaprijed.
Arenasport 1

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 18:47

AlfredNobel je napisao/la:A ko može reći da se jedan Tatar neće pokazati kao pojačanje? Ili recimo jedan Šišić i Handžić? Ne kontam.

Prva stvar je ta što niko od nas ne može znati kakvi su igrači koji dolaze iz inostranstva, jer je rijetko ko detaljno pratio te neke lige odakle i dolaze svi ti igrači. Ko je pratio Tatara? Rijetko ko.. I samim tim, ne možeš znati šta su mu glavne karakteristike, a šta mane. Naravno, pri tome gledanje YT snimaka nije nikakvo mjerilo. Okej za Šišića, igrao je ovdje, pa se mogao upratiti. Isto vrijedi i za Handžića, za kojeg lično mislim da smo napravili pun pogodak i da je odličan za našu ligu. Dva odlična napadača imamo..

Poenta je u tome da se kod nas ne može i ne smije odmah suditi, a da igrač nije ni dobio priliku da istrči na teren. Jednostavno niko ne može prognozirati kakav će ko biti.. Naša liga je čudna, neko ko uđe na mala vrata bude bum, a neko na kog se šilji mjesecima može biti flop, to smo naučili. Ne može se predivdjeti.. A zašto je to tako? Zato što obično nemamo nikakvog uvida u kvalitet igrača koji dolaze, jer su nepoznanica, jedini izvor je YT, ali to nije relevantno. Ne dovodiš ti igrače iz liga petice, pa da znaš kakav je ko. Evo naveo sam primjer Tatara.. Znači, ne znamo koje su njegove glavne karakteristike i mane, znači pojma nemamo, jer je slabo ko ću za njega. Evo ja prvi nisam, zato ga čekam na terenu da ga vidim. Prestanite suditi igračima po CV-ju, možda je dobar na prvu, ali ništa ne mora značiti.

Ako je za onanisanje to što svaki dan predstave jednog igrača, da li to znači da imaju plus u odnosu na nas ili Zrinjski? Dajte..

@Silikoni Arena Sport 1
ni od jednog od njih ne očekujem apsolutno ništa jer ništa nisu napravili u karijeri dosad, znači ničim nisu privukli pažnju na sebe....Handžić je dobar jer si oslabio konkurenta...još ako nešto i uradi bonus :thumbup: ostalo samo broj....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 18:48

AlfredNobel je napisao/la:A ko može reći da se jedan Tatar neće pokazati kao pojačanje? Ili recimo jedan Šišić i Handžić? Ne kontam.

@Silikoni Arena Sport 1
Joj kakve ti gluposti valjaš :lol:
I da sam htio, kako ću pratiti Tatara kad uopšte nije ni igrao u Belupu? :lol:

On da je pojačanje ne bi zbog strašnog Halilovića bio na klupi.
Dupovac da je pojačanje, ne bi bio klupa a na njegovom mjestu igra igrač kojem to nije ni prirodna pozicija.
Handžić je jedini igrač koji iole nam može pomoći a i on će biti na klupi jer će igrati Ahmetović u napadu.
FK Sarajevo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jul 2018, 18:50

ja cu opet morati postavljati ovdje onu tabelu u ligi a kako je hus trener. :D sta toliko pjenite sto ne dovode 'bombe' ala alispahic, ikande aka trenirao-sa-ronaldinhom i sl. neprovjerene igrace. izgleda husejinovic nije bio dovoljan.
ovi sto su dosli su popunili prazna mjesta, a ostatak ekipae je sasvim ok. nocas ce to i pokazati, osim ako trener ne bude sta eksperimentisao. :D
ajmooooooooooooo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 18:53

Ovi Armenci 2:0 protiv Lecha, yebli majku, ne mogu da vjerujem :D
FK Sarajevo

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 19 jul 2018, 18:55

BordoSarajevo je napisao/la:Ovi Armenci 2:0 protiv Lecha, yebli majku, ne mogu da vjerujem :D
Čim napisa, zabi Lech :lol:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 18:56

Pidro i Mustafić u prvoj, Hodžić i Stanoje klupa, ostalo sve isto ko u prvoj utakmici.
Fala kurcu da onaj deb.il Hodžić ne igra
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2018, 19:03

Hajdeeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, DzemoSmjecanin i 20 gostiju.