ABd u buducnostiAlfredNobel je napisao/la:I učesnik grupne faze EL, ne zaboravi..Zip je napisao/la:Veceras igra SARAJEVO![]()
![]()
![]()
Buduci sampion drzave BiH, aBd !!!![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ABd u buducnostiAlfredNobel je napisao/la:I učesnik grupne faze EL, ne zaboravi..Zip je napisao/la:Veceras igra SARAJEVO![]()
![]()
![]()
Buduci sampion drzave BiH, aBd !!!![]()
ma ne znam druže ta liga je sva naopaka, mislim da sad igraju evropske u pauzi, jer počinje im od marta pa do jeseni...sumnjam da imaju pripreme sad ili neku "hajte na more" pauzu ko ovaj tuzlanski betmen... sumnjam i ja da će u bih...što sam uspio naći je da dovode nake nigerijce pa se moraju rješit stranaca možda njega ili još neke spominju....YNWA je napisao/la: A to nema pauze izmedju dvije polusezone![]()
Ordagic se dzaba spominje, on ostaje u Norveskoj...
Nakon dugo vremena Evropska utakmica bez mene na Kosevu, mozda i pobijedimo
Odkad ti posta optimistaesprit24 je napisao/la:Ako su Stefan Baric i Sulejman Krpic pojacanje ja sam Nikola Teslamanite se njih, osim Bakraca ovo je ostalo talasika sto su konkurenti doveli. Odgovorno tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi, a ko sto neko napisa, volio bih da mlatnemo Radnika da udjemo kako treba u prvenstvo..
Znam jaDenchiNL je napisao/la:ma ne znam druže ta liga je sva naopaka, mislim da sad igraju evropske u pauzi, jer počinje im od marta pa do jeseni...sumnjam da imaju pripreme sad ili neku "hajte na more" pauzu ko ovaj tuzlanski betmen... sumnjam i ja da će u bih...što sam uspio naći je da dovode nake nigerijce pa se moraju rješit stranaca možda njega ili još neke spominju....YNWA je napisao/la: A to nema pauze izmedju dvije polusezone![]()
Ordagic se dzaba spominje, on ostaje u Norveskoj...
Nakon dugo vremena Evropska utakmica bez mene na Kosevu, mozda i pobijedimo
Eto Tatar, Šišić i Dupovac su klaseesprit24 je napisao/la:Ako su Stefan Baric i Sulejman Krpic pojacanje ja sam Nikola Teslamanite se njih, osim Bakraca ovo je ostalo talasika sto su konkurenti doveli. Odgovorno tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi, a ko sto neko napisa, volio bih da mlatnemo Radnika da udjemo kako treba u prvenstvo..
HHhahHa, al bukvalnoskoroalen je napisao/la:Samo kod nas se gubitnička ekipa drži na okupu i uigrava.
Arenasport 1Silkoni je napisao/la:Ima li gdje na tv? Hvala unaprijed.
ni od jednog od njih ne očekujem apsolutno ništa jer ništa nisu napravili u karijeri dosad, znači ničim nisu privukli pažnju na sebe....Handžić je dobar jer si oslabio konkurenta...još ako nešto i uradi bonusAlfredNobel je napisao/la:A ko može reći da se jedan Tatar neće pokazati kao pojačanje? Ili recimo jedan Šišić i Handžić? Ne kontam.
Prva stvar je ta što niko od nas ne može znati kakvi su igrači koji dolaze iz inostranstva, jer je rijetko ko detaljno pratio te neke lige odakle i dolaze svi ti igrači. Ko je pratio Tatara? Rijetko ko.. I samim tim, ne možeš znati šta su mu glavne karakteristike, a šta mane. Naravno, pri tome gledanje YT snimaka nije nikakvo mjerilo. Okej za Šišića, igrao je ovdje, pa se mogao upratiti. Isto vrijedi i za Handžića, za kojeg lično mislim da smo napravili pun pogodak i da je odličan za našu ligu. Dva odlična napadača imamo..
Poenta je u tome da se kod nas ne može i ne smije odmah suditi, a da igrač nije ni dobio priliku da istrči na teren. Jednostavno niko ne može prognozirati kakav će ko biti.. Naša liga je čudna, neko ko uđe na mala vrata bude bum, a neko na kog se šilji mjesecima može biti flop, to smo naučili. Ne može se predivdjeti.. A zašto je to tako? Zato što obično nemamo nikakvog uvida u kvalitet igrača koji dolaze, jer su nepoznanica, jedini izvor je YT, ali to nije relevantno. Ne dovodiš ti igrače iz liga petice, pa da znaš kakav je ko. Evo naveo sam primjer Tatara.. Znači, ne znamo koje su njegove glavne karakteristike i mane, znači pojma nemamo, jer je slabo ko ću za njega. Evo ja prvi nisam, zato ga čekam na terenu da ga vidim. Prestanite suditi igračima po CV-ju, možda je dobar na prvu, ali ništa ne mora značiti.
Ako je za onanisanje to što svaki dan predstave jednog igrača, da li to znači da imaju plus u odnosu na nas ili Zrinjski? Dajte..
@Silikoni Arena Sport 1
Joj kakve ti gluposti valjašAlfredNobel je napisao/la:A ko može reći da se jedan Tatar neće pokazati kao pojačanje? Ili recimo jedan Šišić i Handžić? Ne kontam.
Prva stvar je ta što niko od nas ne može znati kakvi su igrači koji dolaze iz inostranstva, jer je rijetko ko detaljno pratio te neke lige odakle i dolaze svi ti igrači. Ko je pratio Tatara? Rijetko ko.. I samim tim, ne možeš znati šta su mu glavne karakteristike, a šta mane. Naravno, pri tome gledanje YT snimaka nije nikakvo mjerilo. Okej za Šišića, igrao je ovdje, pa se mogao upratiti. Isto vrijedi i za Handžića, za kojeg lično mislim da smo napravili pun pogodak i da je odličan za našu ligu. Dva odlična napadača imamo..
Poenta je u tome da se kod nas ne može i ne smije odmah suditi, a da igrač nije ni dobio priliku da istrči na teren. Jednostavno niko ne može prognozirati kakav će ko biti.. Naša liga je čudna, neko ko uđe na mala vrata bude bum, a neko na kog se šilji mjesecima može biti flop, to smo naučili. Ne može se predivdjeti.. A zašto je to tako? Zato što obično nemamo nikakvog uvida u kvalitet igrača koji dolaze, jer su nepoznanica, jedini izvor je YT, ali to nije relevantno. Ne dovodiš ti igrače iz liga petice, pa da znaš kakav je ko. Evo naveo sam primjer Tatara.. Znači, ne znamo koje su njegove glavne karakteristike i mane, znači pojma nemamo, jer je slabo ko ću za njega. Evo ja prvi nisam, zato ga čekam na terenu da ga vidim. Prestanite suditi igračima po CV-ju, možda je dobar na prvu, ali ništa ne mora značiti.
Ako je za onanisanje to što svaki dan predstave jednog igrača, da li to znači da imaju plus u odnosu na nas ili Zrinjski? Dajte..
@Silikoni Arena Sport 1
Čim napisa, zabi LechBordoSarajevo je napisao/la:Ovi Armenci 2:0 protiv Lecha, yebli majku, ne mogu da vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, DzemoSmjecanin i 20 gostiju.