bomba jeirfo je napisao/la:nije ordaga bombasvrakino1921 je napisao/la:Izviniirfo je napisao/la:A ako vam kazem ko ce jos osim Ordage da dodje....
Ali polako
Jel Ordaga taj booom ili ko ce jos da dodje
GOJKO KAČAR

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bomba jeirfo je napisao/la:nije ordaga bombasvrakino1921 je napisao/la:Izviniirfo je napisao/la:A ako vam kazem ko ce jos osim Ordage da dodje....
Ali polako
Jel Ordaga taj booom ili ko ce jos da dodje
Ja sam mislio da će i Veca otići ovog ljeta, ali eto očigledno nema ponuda.irfo je napisao/la:Hajdara bi radije prodali ali nema ponuda, tako da 95% Saban i to vjerovatno poslije tekme sa Kipranimabraco je napisao/la:Na koga tipuješ da ćemo prije prodat, Anel ili Hajdar?irfo je napisao/la: 2/3 ta idu
Pa da su se obratili njegovim agentima mogli su ga prodati za 2 dana za solidne pare, ali oni preko nekih svojih kanala pokusavali ali su nesposobni za tobraco je napisao/la: Ja sam mislio da će i Veca otići ovog ljeta, ali eto očigledno nema ponuda.
LjoZee je napisao/la:Jeste vi ozbiljni za Ordagica ?
Cuj svratio iz Norvese bezveze na Grbavicubraco je napisao/la:Je li nekada jedan od najboljih veznjaka Premijer lige Krčmarevićeva "bomba"?
https://sportsport.ba/fudbal/je-li-neka ... mba/283864
Vjerovatno Anel, logičnije mi da je on ide ako igra ove europske tekme, valjda da je u izlogu. Hajdara "čuvaju" za ligubraco je napisao/la:Na koga tipuješ da ćemo prije prodat, Anel ili Hajdar?irfo je napisao/la: 2/3 ta idu
Bakrač, Čurjurić i Siniša sigurno. Za Blagojevića ne znam, on jeste stranac al' je tu kod nas već pet godina (dvije sezone u Veležu i tri kod nas) tako da može dobiti naše državljanstvo, ako već nije.Djuroje je napisao/la:Koliko sad imamo stranaca u ekipi?Ne racunaj Pavica on dobija nase drzavljanstvo.Jazvic stranac?
Postavit će pudlicairfo je napisao/la:dajte kakav link za potencijalne protivnike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.