FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo me Anel iznervirao jucer. U vecem dijelu utakmice nevidljiv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Umorili se ne bi i dobili bi ih. Ocijenjivati kvalitet nasih na osnovu utakmica sa ovim amaterima i pogotovo proglasavati nekog igracinom je sve samo ne fudbalski. Za ove je Orasje super ekipa. Ako imas drugacije misljenje ti pojma nemas. Bolji test bi bio sa juniorima.Kelner69 je napisao/la:11 sa foruma ne bi otreslo veterane Mezopotamije a kamoli ove Estonce... Koliko glup komentar. Idi prati pikadoplavousrcu je napisao/la:Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.
Dobro fudbaler ja pojma nemam. Cudi me da ne zivis od fudbala kad si vec toliko samouvjeren u svoje sposobnosti.plavousrcu je napisao/la:Umorili se ne bi i dobili bi ih. Ocijenjivati kvalitet nasih na osnovu utakmica sa ovim amaterima i pogotovo proglasavati nekog igracinom je sve samo ne fudbalski. Za ove je Orasje super ekipa. Ako imas drugacije misljenje ti pojma nemas. Bolji test bi bio sa juniorima.Kelner69 je napisao/la:11 sa foruma ne bi otreslo veterane Mezopotamije a kamoli ove Estonce... Koliko glup komentar. Idi prati pikadoplavousrcu je napisao/la:Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.
Takve kao ti opisuju na onoj stranici ''Dnevna doza prosjecnog Bosnje''
Da sine znas kolika je razlika izmedju treceg i cetvrtog ranga fudbala u BiH a kamoli sta drugo ne bi izvalio ovakvu glupost.
- grbavicka1921
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:2016
2018
Uprava![]()
![]()

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Al Krpic ganja u odbrani 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pavic se ubio za 3-5-2 a na desnu stranu bih ja stavio Sehica
Evo i krila.Super Zeca i Zakaru slat po cevape.
- grbavicka1921
- Kontakt:
je ko ovaj FIlip?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Valjal ovaj Ordagic ko igrac 

Kakav li je ovaj Jazvić,čuo sam da je pravo brz,u prošloj sezoni igrao za Grudziadz u drugoj poljskoj ligi i zavrsili su na 17 mjestu te ispali u 3 poljsku ligu.. Igrao je proljetni dio sezone odigrao 11 utakmica dao 4 gola..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Rokoko87 je napisao/la:Krilo dogovoreno.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dobrodosao

Djuroje je napisao/la:Svaka ti cast kako si ovo analizirao ali bas ...Eh da je vise ovakvih komentara,a ne gluposti sto pisemo,prvi ja...Raonffa je napisao/la:Pojedinačna analiza igrača u spoileru ispod
Sve u svemu ima tu materijala za jednu vrlo dobru ekipu, sa novim pojačanjima na krilu i u napadu će to biti tip top ekipa. Krčmaru će najjebenije biti da pronađe standardnih 11, pogotovo će mu teško biti da balansira atmosferu u ekipi, jer upitno je kako će se npr Arežina ponašati kada bude na klupi umjesto Ramovića, kako bi se Krpić ponašao ako bude rezervra nekom novom napadaču, kako će izabrati dva igrača u veznom redu između Anela, Hajdara, Vranješa, Blagog i Čurjurića, kako da trojka sa klupe ne bude nezadovoljna, sve će to biti prepreteško i želim svu sreću Slobodanu, trebat će mu zaista.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
za nase lige beton, al ima tamo ugoovor, prosle godine nam pobjeze trazio puno kesa.. Lego bi nam pravoirfo je napisao/la:Valjal ovaj Ordagic ko igrac

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.irfo je napisao/la:
Dobrodosao
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2/3 ta iduRaonffa je napisao/la:Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.irfo je napisao/la:
Dobrodosao
Ali Ordagić može i na krilo.irfo je napisao/la:2/3 ta iduRaonffa je napisao/la:Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.irfo je napisao/la:
Dobrodosao

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vranjes bi trebo bit bivsi tako se prica, pritom da ce bit prodat jedan od omladinica iz vezne linije pa vi pogadjajte koje.. Doveli smo brzog igraca dobro Doso FIcoRaonffa je napisao/la:Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.irfo je napisao/la:
Dobrodosao

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Zigazaga i 40 gostiju.