FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 19 jul 2018, 10:34

Malo me Anel iznervirao jucer. U vecem dijelu utakmice nevidljiv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jul 2018, 10:39

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2018, 11:24

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jul 2018, 11:53

Kelner69 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.
11 sa foruma ne bi otreslo veterane Mezopotamije a kamoli ove Estonce... Koliko glup komentar. Idi prati pikado
Umorili se ne bi i dobili bi ih. Ocijenjivati kvalitet nasih na osnovu utakmica sa ovim amaterima i pogotovo proglasavati nekog igracinom je sve samo ne fudbalski. Za ove je Orasje super ekipa. Ako imas drugacije misljenje ti pojma nemas. Bolji test bi bio sa juniorima.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 19 jul 2018, 12:41

plavousrcu je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.
11 sa foruma ne bi otreslo veterane Mezopotamije a kamoli ove Estonce... Koliko glup komentar. Idi prati pikado
Umorili se ne bi i dobili bi ih. Ocijenjivati kvalitet nasih na osnovu utakmica sa ovim amaterima i pogotovo proglasavati nekog igracinom je sve samo ne fudbalski. Za ove je Orasje super ekipa. Ako imas drugacije misljenje ti pojma nemas. Bolji test bi bio sa juniorima.
Dobro fudbaler ja pojma nemam. Cudi me da ne zivis od fudbala kad si vec toliko samouvjeren u svoje sposobnosti.
Takve kao ti opisuju na onoj stranici ''Dnevna doza prosjecnog Bosnje''
Da sine znas kolika je razlika izmedju treceg i cetvrtog ranga fudbala u BiH a kamoli sta drugo ne bi izvalio ovakvu glupost.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 jul 2018, 12:48

akisarajevo92 je napisao/la:2016

slika

2018

slika

Uprava :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:bih:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 12:59

Al Krpic ganja u odbrani :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 13:08

Pavic se ubio za 3-5-2 a na desnu stranu bih ja stavio Sehica

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2018, 13:19

Evo i krila.Super Zeca i Zakaru slat po cevape.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 jul 2018, 13:24

je ko ovaj FIlip?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 13:27

Valjal ovaj Ordagic ko igrac :kafa:

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 19 jul 2018, 13:35

Kakav li je ovaj Jazvić,čuo sam da je pravo brz,u prošloj sezoni igrao za Grudziadz u drugoj poljskoj ligi i zavrsili su na 17 mjestu te ispali u 3 poljsku ligu.. Igrao je proljetni dio sezone odigrao 11 utakmica dao 4 gola..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jul 2018, 13:37

Rokoko87 je napisao/la:Krilo dogovoreno.
:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 13:41

Dobrodosao :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jul 2018, 13:42

Djuroje je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pojedinačna analiza igrača u spoileru ispod
Veca vala prosjek danas, strah me da se ne opusti jer nema konkurenciju. On će odbraniti neki yeben šut u svakoj tekmi al' me dosta nervira kad je lopta u njegovom posjedu, duša mu ispucati loptu al' helem valjda vrati formu iz prošle sezone.

Bakrač bi trebao biti pojačanje, nadam se da će ga upariti sa Rodinom, biće tu još turbulencija al' kad se uigraju mogli bi biti najbolji stoperski tandem Želje još od Vasilića i Bogija u Amarovoj eri (mada su Kosorić i Bogdanović pod Odom djelovali također vrlo vrlo sigurno).

Bogija više ni ne pratim, standardno oscilira i igra periodično dobro i loše.

Siniša danas prosječan, mada on nikada nije bio problem, on će reflektirati igru ekipe, ako igraju dobro i on je dobar, ako igraju loše i on je loš.

Pavić je bio dobar, s obzirom na neuigranost i na prošle lijeve bekove bio je baš dobar, al' da ga ne ureknemo, sačekat ćemo još neke utakmice.

Anel hronično nema muda, kako se onomad govorilo za Dadu Sadikovića, bojim se da ne završi kao i on. Mada ono dosta trči, mislim da odgovara Blagojeviću kao partner na sredini.

Blagi standardno dobar, kad ima prostora da diktira tempo onda je najbolji veznjak lige, a nadam se da će zadržati ovaj nivo, njemu bi ovaj novi teren baš mogao odgovarati.

Čurjurić je mangup, vidi se želja i volja što je najbitnije za novog igrača, biće on dosta koristan ovoj ekipi, rijedak profil veznjaka za ovu ligu.

Arežinu vidim jedni dižu u nebesa, drugi ga pljuju, ja ću reći da je tu neka zlatna sredina. Vidi se da zna fudbala al' ja ne vjerujem u njegovu želju i volju, mislim da je Ramović ispred njega kada je zdrav.

Zajmović standardno dobar, nadam se da će ga Krmčar vratiti na lijevo krilo, svi vidimo da je tamo puno produktivniji nego po desnoj strani.

Krpić isto kao u Estoniji, trči, trudi se, bori se, eto nagrađen je danas sa dva gola al' i dalje ne mislim da sam može izgurati sezonu.

Veseli, Dacić i Hajdarević unijeli svježinu u ekipu, pogotovo mislim da bi Hajdarević trebao biti unutra umjesto Anela, te Veseli da ide na desno krilo (treba žrtvovati Čurjurića ili Arežinu jbg).
Sve u svemu ima tu materijala za jednu vrlo dobru ekipu, sa novim pojačanjima na krilu i u napadu će to biti tip top ekipa. Krčmaru će najjebenije biti da pronađe standardnih 11, pogotovo će mu teško biti da balansira atmosferu u ekipi, jer upitno je kako će se npr Arežina ponašati kada bude na klupi umjesto Ramovića, kako bi se Krpić ponašao ako bude rezervra nekom novom napadaču, kako će izabrati dva igrača u veznom redu između Anela, Hajdara, Vranješa, Blagog i Čurjurića, kako da trojka sa klupe ne bude nezadovoljna, sve će to biti prepreteško i želim svu sreću Slobodanu, trebat će mu zaista.
Svaka ti cast kako si ovo analizirao ali bas ...Eh da je vise ovakvih komentara,a ne gluposti sto pisemo,prvi ja...
:thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 jul 2018, 13:44

irfo je napisao/la:Valjal ovaj Ordagic ko igrac :kafa:
za nase lige beton, al ima tamo ugoovor, prosle godine nam pobjeze trazio puno kesa.. Lego bi nam pravo :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jul 2018, 13:44

irfo je napisao/la:

Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 13:45

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Ovo gomilanje igrača na sredini terena mi nema nikakve logike, jedino ako Vranješ i Hajdar/Anel ne idu uskoro.
2/3 ta idu

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jul 2018, 13:46

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:

2/3 ta idu
Ali Ordagić može i na krilo. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 jul 2018, 13:46

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Vranjes bi trebo bit bivsi tako se prica, pritom da ce bit prodat jedan od omladinica iz vezne linije pa vi pogadjajte koje.. Doveli smo brzog igraca dobro Doso FIco :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 32 gosta.