FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 00:05

StariGrad071 je napisao/la:Imamo i mi 3 lika za spremu, 6 trenera i jedini smo imali video skauta :D. Ba previse gledati evropski fudbal, nafurate se da zaboravite gdje zivimo. Jovic je prvi uveo tehnolpgiju u BiH i pracenje pretrcenih km, opterecenje, vaganje itd. Pa nije dalo rezultata.
I btw sta je osvojio radnicki iz nisa fakat nisam upratio?
https://www.sportifico.rs/profeed/2487- ... u-u-glavi/
Eto ti konkretno, pa pročitaj malo.

Kako se jedno praćenje pređenih km, opterećenje i vaganje može pokazati neuspjehom? Ne kontam.. Pa u svim klubovima na svijetu postoji tim doktora koji vodi računa o svakom igraču, tj. kilaža i sve ostalo. Vodi se računa da li igrač mora smršati ili nabaciti koju kilu, u zavisnosti od situacije.

Recimo, Neymar je imao manjak željeza kad je došao u Barcu i odmah se odredio režim ishrane. Pa Said da je u nekom ozbiljnom klubu bio, sa onolikom kilažom, ne bi mu dali blizu prostorija Kluba. Kakve veze ima gdje živimo? Stvar je ulaganja i kopiranje tuđih recepata za uspjeh.

Nije valjda glupost angažovanje nutricionista, psihologa, kondicionih trenera, skaut tima i ostalih stručnjaka? I čudilo bi me kad bi pokušali uraditi temeljnu rekonstrukciju i pokušali preći par nivoa ka boljem..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jul 2018, 00:11

zna li se kada se crepulja vraća?

VVVBK

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 00:13

nukleusmember je napisao/la:zna li se kada se crepulja vraća?

VVVBK
Kad se oporavi..

More Messi šta hoće.. :zviz:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 19 jul 2018, 00:18

Mozemol danas nekako izvuci nulu?

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 jul 2018, 00:22

bihuzur je napisao/la:Mozemol danas nekako izvuci nulu?
Bolje je pitanje mogu li danas Armenci izvući nulu!
Idemo na pobjedu narode, večeras će 18+ film biti na koševskom koloseumu. Ne voditi djecu i osobe sa srčanim tegobama, jer opasan gangbang slijedi!

VAMOS SARAJEVO, VAMOS BOSNA I HERCEGOVINA! :bih: :bih: :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 jul 2018, 00:37

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:Mozemol danas nekako izvuci nulu?
Bolje je pitanje mogu li danas Armenci izvući nulu!
Idemo na pobjedu narode, večeras će 18+ film biti na koševskom koloseumu. Ne voditi djecu i osobe sa srčanim tegobama, jer opasan gangbang slijedi!

VAMOS SARAJEVO, VAMOS BOSNA I HERCEGOVINA! :bih: :bih: :bih:
SVISVISVI
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 19 jul 2018, 00:42

TRPAJJJJJJJ

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2018, 03:40

Zar nije receno da je bila temperetuta 40C sad govore da je bilo 49C.

Covjek nikad nemoze bit siguran kad ima rupu na golu. A svi smo vidjeli da onaj brazilac ima zis u nogama

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 jul 2018, 04:11

Pitar6785 je napisao/la:Zar nije receno da je bila temperetuta 40C sad govore da je bilo 49C.

Covjek nikad nemoze bit siguran kad ima rupu na golu. A svi smo vidjeli da onaj brazilac ima zis u nogama
Ako mislis na utakmicu u Armeniji, temp.je bila 39.. Mislim da nije veca bila. Da je veca igraci bi pocrkali.. I ne znam koji je mazlum stavio da se tamo igra onako rano..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2018, 06:42

6-7 milja danas, fakat ne znam kako moze biti vise, nadam se da grijesim..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 jul 2018, 07:30

Zukanovic je napisao/la:Tucakovic potpisao novi ugovor. stari do 30.06.2019 i novi sada do 31.05.2019 :D
jest on sada dobio vise ili manje para.
A što nas obradova

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 jul 2018, 07:36

Igrac koji ne puca nece dati gol!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 jul 2018, 08:15

MortemHz je napisao/la:6-7 milja danas, fakat ne znam kako moze biti vise, nadam se da grijesim..
Ide vise sigurno :salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jul 2018, 08:16

Esport je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Tucakovic potpisao novi ugovor. stari do 30.06.2019 i novi sada do 31.05.2019 :D
A što nas obradova
Koliko je Runda dobio, ili je on vec dobar od roditelja Tucakovica , kaze nemojte pljuvat po Husrefu, pa ko je ovo dozvolio ako nije on ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jul 2018, 08:25

Zip je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Kod nas se forsira fudbal od prije 40, 50 godina. Drugi klubovi imaju nutricionistu, psihologa, najmanje dva kondiciona trenera, jednog trenera koji vodi trening i pomoćnog pored glavnog trenera ili menadžera kako gdje. Znači najmanje 5 ljudi u stručnom štabu plus 3,4 saradnika. Posjeduju najmanje 2 skauta za igrače do 19 godina dodatna 2 za igrače u domaćoj ligi i jednog ili dva saradnika u inostranstvu + sportski direktor (neki nemaju kao u Engleskoj npr). Za nas je to PREGOLEMO. Imat nutricionistu i psihologa u ekipi je ofirno ili sramno, šta li već. Pa prije rata smo to u klubu imali, sad je to spalo na amaterizam strogi.
Zivimo u drzavi koja kasni za normalnim svijetom bar 50 godina... Tako da, nije ni cudno sto ne mozemo meda, generalno...
Ma nije to sve do drzave, to je do kluba i ljudi. Ne treba generalizovat sve. Jednostavno nemamo mi taj mentalitet, snagu i znanje. Nas klub ne ovisi od drzave vise.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 jul 2018, 08:37

slika
vrijeme idealno za fudbal...

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jul 2018, 08:38

AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Imamo i mi 3 lika za spremu, 6 trenera i jedini smo imali video skauta :D. Ba previse gledati evropski fudbal, nafurate se da zaboravite gdje zivimo. Jovic je prvi uveo tehnolpgiju u BiH i pracenje pretrcenih km, opterecenje, vaganje itd. Pa nije dalo rezultata.
I btw sta je osvojio radnicki iz nisa fakat nisam upratio?
https://www.sportifico.rs/profeed/2487- ... u-u-glavi/
Eto ti konkretno, pa pročitaj malo.

Kako se jedno praćenje pređenih km, opterećenje i vaganje može pokazati neuspjehom? Ne kontam.. Pa u svim klubovima na svijetu postoji tim doktora koji vodi računa o svakom igraču, tj. kilaža i sve ostalo. Vodi se računa da li igrač mora smršati ili nabaciti koju kilu, u zavisnosti od situacije.

Recimo, Neymar je imao manjak željeza kad je došao u Barcu i odmah se odredio režim ishrane. Pa Said da je u nekom ozbiljnom klubu bio, sa onolikom kilažom, ne bi mu dali blizu prostorija Kluba. Kakve veze ima gdje živimo? Stvar je ulaganja i kopiranje tuđih recepata za uspjeh.

Nije valjda glupost angažovanje nutricionista, psihologa, kondicionih trenera, skaut tima i ostalih stručnjaka? I čudilo bi me kad bi pokušali uraditi temeljnu rekonstrukciju i pokušali preći par nivoa ka boljem..
Kad sam rekao neuspjeh mislio sam na rezultate. Nista, nula. Evo i sada imamo tim nutricionista iz ovog elite kako se vec zove, zadnje 3 gofine, tim trenera za spremu, 3 pomocna i jednog glavnog trenera pa cemo vidjeti u maju rezultat. 95% nasih igraca u glavi ssu mario baloteli tako da njima tu nema pomoci. Evo sad kada smo igrali peotiv ovih banana igraci imqli slobodno Kovacevic divljajuci i bazenu i praveci budalu od sebe sebi slomi nos, idiot. Druga stvar mi navijaci smo i dalje podsvjesno u glavi bitan evropski klub i ovo ovdje su pqpci iz nedodjija, a u realnosti smo nwsto drugo. Da li zrinjski ima ista od ovoga? Nema, pa 4 puta u 5 godina uzimaju titulu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 jul 2018, 08:55

Esport je napisao/la:
A što nas obradova
A sta igra ovaj Tucakovic :hmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2018, 09:10

Kone bi u 2. pretkolu EL mogle vrlo lako na nekakav Štrumbas iz Litvanije, Zrinjski sa Valetom sa Malte, a mi sa Fiorentinom :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 jul 2018, 09:20

Historicar je napisao/la:Kone bi u 2. pretkolu EL mogle vrlo lako na nekakav Štrumbas iz Litvanije, Zrinjski sa Valetom sa Malte, a mi sa Fiorentinom :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Prije da ce dobiti Apolon koji ce ih i izbaciti, i kad skontas bolje igrat sa Fiorentinom i ispast nego sa ovim idiotima koji su jaci od svake nase ekipe
A nek i nasi osvoje titulu ko zrinjski pa ce imat i bolju sansu od njih u evropi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, MSOZ101, Proximic, senad82, ubipara i 30 gostiju.