Očekivani rezultati oba kluba danas, Željo prošao, Zrinja ispao.
Za Želju se nema šta puno pričati, i ovako šaren i neuigran sastav je klasa iznad ovih litvanskih amatera (eto da i to možemo reći u poređenju sa našim klubovima).
Što se Zrinjskog tiče, već sam pisao da sam uvjeren da će primiti bar jedan gol i to automatski znači da će ispasti, jer tri gola ne mogu da ti nikako. Nažalost, oni su ispali u prvoj utakmici zbog nestvarno glupog crvenog kartona Čirjaka, tu utakmicu nikako nisu smjeli izgubiti jer nisu bili lošiji protivnik do tog crvenog, a na kraju su izgubili + nisu dali gol, dakle duplo sranje i to je bio prevelik zalogaj za Zrinjski ma koliko god ova Trnava nije ništa specijalno. Jednostavno Zrinjski nije taj kalibar u Europi nikada bio niti će ikada biti, a i u 9 od 10 utakmica nijedan klub iz naše lige ne bi prošao nakon ovakvog razvoja situacije i okolnosti.
Biće njima yebeno i protiv Valette, ne bi me čudilo da i tu ispadnu ako se imalo opuste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"