FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jul 2018, 18:29

Beslija-Kristijan Golubovic :rol: :rol: :rol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

honiljoze1921
Kontakt:

Post Postao/la honiljoze1921 » 18 jul 2018, 18:30

Krpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma idemooooooooo, to su ti prekidi što kažem

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2018, 18:52

Obolit cu od ovih pulena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 jul 2018, 18:53

izgleda da ste konačno pronašli lijevog beka :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 jul 2018, 18:56

prisonbreak je napisao/la:izgleda da ste konačno pronašli lijevog beka :D
Bog te čuo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2018, 20:17

Mora ovo mnogo bolje. Nadam se da ce uskoro ta pojacanja doci. Potencijala ima, valjda bude bolja igra. Svakako cestitke za prolaz. Travnjak :ljepota:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 jul 2018, 20:28

Mi igre nemamo, valjda se uigraju. Teren fantazija sem kod ivice 16 gdje su na kraju travnjak postavili je lose al bice to udure za koji dan
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 jul 2018, 20:30

"Istakao bih i izdanje Bogičevića, zaista je dobro odigrao."

Bogi od Mašrika do Magriba!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 18 jul 2018, 20:36

Kako bi nam ovaj Kačar godio ako bi otišli Hajdarević i Anel što se spominjalo, mislim da je odličan igrač za naše uslove osim ako nije kao Vranješ koji je nekad bio dobar.

domorocki1921
Kontakt:

Post Postao/la domorocki1921 » 18 jul 2018, 20:57

Kakav Kacar ljudi dolazi Armin Hodzic, to ce biti ono sto nam treba. Ne djelujemo lose sa dugim loptama,Bakrac je prespor igrac.Pojacati stopere i to je to.. Ostali svi solida

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 18 jul 2018, 21:03

Kako je bilo lijepo gledati utakmicu, stadion fantasticno izgleda, ajd sto je teren dobar sam za sebe ali sto daje potpuno novu sliku kompletnom stadionu. Fale samo led reklame i bernabe :tokralju: :tokralju:
Fantazija. HVALA MISKE

Igre sto se tice, ako nista vidjelo se da smo u prosloj protiv Narve bili bolji nego protiv Veleža, sad smo bili bolji nego proslu protiv Narve pa eto valjda ce nastavit tako; ja licno ne vjerujem u tri boda protiv GOSK-a, isto tako od Zrinjskog sam za 10 min u drugom pol vidio vise nego od nasih u ove dvije utakmice, al eto neki blagi napredak je evidentan i kod nas pa se imamo cemu nadati.

Ž
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jul 2018, 21:16

Igra nije bila bajna, ali sasvim dovoljno da se ovi amateri iz Estonije izbace. Stvarno su presmiješni Estonci u ovom dvomeču. Ali osjećaj kad sam ušao na stadion i vidio travnjak. :tokralju:

Sviđa mi se ovo što je Krčmar pričao na pressici poslije tekme. Sviđa mi se u smislu da je govorio o nekim taktičkim stvarima, a ne on standardna priča na koje smo navikli tipa ono samo "čestitao bih momcima, dobra utakmica bla bla", ta priča me užasno iritira kod većine trenera u našoj ligi.
- Najjači utisak su ostavili navijači, ja sam se naježio. To je osnovni razlog što su moji igrači bili uplašeni te atmosfere i nisu bili skoncetrisani na utakmicu iako smo naglašavali da moraju biti. Možda nisu ni očekivali toliki odziv naših navijača međutim primili smo taj gol poslije sjajnog udarca, ali je nedopustivo da odbrambeni igrači loše reaguju na odbijenu loptu. Međutim kako je vrijeme odmicalo prolazila je ta trema, igrali smo bolje i bolje i u tih 20 minuta smo riješili utakmicu. To je naš najbolji period kada smo postigli golove, rekao je Krčmarević i potom dodao:

- Bilo je dosta novih igrača, neki nisu igrali pred ovakvim ambijentom. Bakrač je iskusan igrač, ali ne igra u Crnoj Gori pred ovakvim ambijentom. Nemamo trenutno pravo rješenje na lijevom krilu, Zajmović igra u jednoj fazi utakmice na toj poziciji. Željezničar je u deficitu igrača koji igraju lijevom nogom, tražimo pojačanje tu. Arežina i Ćurjurić su trebali da se mijenjaju na toj poziciji lijevog krila gdje je protivnik slabiji. Sistem 3-5-2 ima slabost preko bokova i mi smo pravili dosta problema preko bokova.

Potom je Krčmarević najavio dolazak krilnog igrača koji bi trebao predstavljati pojačanje za Željezničar na krilnim pozicijama.

- Upravo mislim na brzog igrača koji bi trebao da pristigne. Ne mogu reći ko je jer možda pričam u prazno. Ono što je Želji potrebno je malo brzine po bokovima. Imamo Zajmovića, treba nam konkretniji igrač, ja insistiram na takvom profilu igrača i mislim da nam fali brzina, poručio je Krčmarević i dodao da je Željezničar danas igrao veoma sporo:

- Takav profil igrača imamo. Dobri tehničari, ali ne možemo tako igrati. Mi smo to detektovali i radićemo na tome da pridodamo dva igrača. Rodin će donijeti tu energiju i mislim da će da nam pojača igru u zadnjoj liniji. Istakao bih Bogićevića koji je pokazao da je iskusan i da se na njega može računati. Treba nam širi igrački kadar. Zajmovićeva brzina dolazi više do izražaja na desnoj strani. On donosi centaršut, zatvara dobro tu stativu, moje mišljenje je da je on špic igrač. Dolaskom Rodina postoji mogućnost da igramo u formaciji 3-5-2 sa dva napadača, a jedan od njih bi mogao biti Zajmović.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jul 2018, 21:27

S obzirom da je otišlo dosta igraca, a onda došlo 5-6 novih ( i to odmah u prvih 11) nisam ni ocekivao neku igru.
Nažalost to je realnost naših klubova svake sezone: dosta igraca ode, dođu novi i sve tako...dok se to uigra prođe polusezona :mrgreen: jbg, nama Evropa dođe kao uigravanje za prvenstvo :mrgreen:
Prvi ozbiljniji protivnik i vozdra :?

Pohvalno je što je Krčmarević ubacio Dacića :thumbup: ocekujem ubrzo i Šehića.
Minus mu je što se i dalje forsira Bogičević, al eto.

Teren je ekstra :clap: :clap:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2018, 21:35

Ma Bogicevic se forsira jer Rodin nije imao pravo nastupa. Vjerujem da ce sad na klupu.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 18 jul 2018, 21:37

:ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

honiljoze1921
Kontakt:

Post Postao/la honiljoze1921 » 18 jul 2018, 21:44

Sandro Gotal bez kluba, da je došao kod nas sad bi igrao za veći klub hahaha

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jul 2018, 21:54

Stadion extra, svaka cast upravi, kantonu..svima!
Ok igra u ovoj fazi, nisam ni ocekivao vise.. naredni dvomec u Evropi ce biti puno tezi. Evidentno je da nam fale krilni igraci, ja tipujem na Lendrica i Hodzica, uz eventualno dolazak booom pojacanja tipa Kacar, imali bi zaista odlicnu ekipu. Iskreno volio bi da je i Zakaric tu.. puno ocekujem i od Rodina, samo njemu ce trebati malo vremena..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2018, 21:57

Svaka cast za navijanje, posjetu i atmosferu. Pozeli covjek huk sa tribina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2018, 22:06

Igra kao igra, kilava i baš onakva na kakvu smo navikli, ali smo mnogo kvalitetniji od današnjeg protivnika pa smo prošli na snagu. Vidjećemo šta će biti sutra i da li Stumbras može do senzacije, što bi nam itekako odgovaralo. Bitno je da smo prošli ovo pretkolo, uzeli lovu i treba se odmah okrenuti GOŠKu.

Stadion je djelovao nestvarno i nemam riječi da opišem osjećaj kada sam vidio prve kadrove na SK u HD.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

domorocki1921
Kontakt:

Post Postao/la domorocki1921 » 18 jul 2018, 22:07

Odlicna posjeta da ne zaboravim reci,iznenadilo me.Travnjak ce trebati jedno 7 dana jos da nadode i jako je brz sto ocito nasim igracima smeta ponekad ili je do lopte pa im se odbija onako :opaopa: tek se sada primjeti dotrajalost juga

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Levin i 47 gostiju.