Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bog te čuoprisonbreak je napisao/la:izgleda da ste konačno pronašli lijevog beka
- Najjači utisak su ostavili navijači, ja sam se naježio. To je osnovni razlog što su moji igrači bili uplašeni te atmosfere i nisu bili skoncetrisani na utakmicu iako smo naglašavali da moraju biti. Možda nisu ni očekivali toliki odziv naših navijača međutim primili smo taj gol poslije sjajnog udarca, ali je nedopustivo da odbrambeni igrači loše reaguju na odbijenu loptu. Međutim kako je vrijeme odmicalo prolazila je ta trema, igrali smo bolje i bolje i u tih 20 minuta smo riješili utakmicu. To je naš najbolji period kada smo postigli golove, rekao je Krčmarević i potom dodao:
- Bilo je dosta novih igrača, neki nisu igrali pred ovakvim ambijentom. Bakrač je iskusan igrač, ali ne igra u Crnoj Gori pred ovakvim ambijentom. Nemamo trenutno pravo rješenje na lijevom krilu, Zajmović igra u jednoj fazi utakmice na toj poziciji. Željezničar je u deficitu igrača koji igraju lijevom nogom, tražimo pojačanje tu. Arežina i Ćurjurić su trebali da se mijenjaju na toj poziciji lijevog krila gdje je protivnik slabiji. Sistem 3-5-2 ima slabost preko bokova i mi smo pravili dosta problema preko bokova.
Potom je Krčmarević najavio dolazak krilnog igrača koji bi trebao predstavljati pojačanje za Željezničar na krilnim pozicijama.
- Upravo mislim na brzog igrača koji bi trebao da pristigne. Ne mogu reći ko je jer možda pričam u prazno. Ono što je Želji potrebno je malo brzine po bokovima. Imamo Zajmovića, treba nam konkretniji igrač, ja insistiram na takvom profilu igrača i mislim da nam fali brzina, poručio je Krčmarević i dodao da je Željezničar danas igrao veoma sporo:
- Takav profil igrača imamo. Dobri tehničari, ali ne možemo tako igrati. Mi smo to detektovali i radićemo na tome da pridodamo dva igrača. Rodin će donijeti tu energiju i mislim da će da nam pojača igru u zadnjoj liniji. Istakao bih Bogićevića koji je pokazao da je iskusan i da se na njega može računati. Treba nam širi igrački kadar. Zajmovićeva brzina dolazi više do izražaja na desnoj strani. On donosi centaršut, zatvara dobro tu stativu, moje mišljenje je da je on špic igrač. Dolaskom Rodina postoji mogućnost da igramo u formaciji 3-5-2 sa dva napadača, a jedan od njih bi mogao biti Zajmović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.