FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slijedece sezone izlazak u Europu nece biti upitan 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci za manje od 47h Europa a onda za vikend/nedjelja - LIGA

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Aaaaaaa najjace pojacanje. Kapotalac. Hvala ti Boze
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Cestitke skautu.Dobar napredak i skok u karijeri 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek uprava odma gurne svu nasu djecu,jer sigurno i ova sezona ce biti prealikana kao prosle dvije,nismo srece imali,ne znamo sta se desava sa ekipom bla bla tako da odma gurnut svu djecu jer od titule nema nista definitivno
- ElCartel11
- Kontakt:
I meni je lik strasno isao na zivce (svi odlaze on jedini siguran), ali dok ga ovoliko hvale drugi ljudi koji nemaju veze sa FKS ne znam sta bih rekao, a evo ode i raditi u izuzetno dobar klub za nase uslove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
"Tokom svog boravka na Koševu Avdić je asistirao kao video skaut Husrefu Musemiću, Draganu Joviću, Dženanu Uščupliću, Almiru Hurtiću, Miodragu Ješiću, Mehi Kodri, Mehmedu Janjošu i Robertu Jarniju"
Ovo je nerealno, dugotrajniji je od Vengera

Ovo je nerealno, dugotrajniji je od Vengera

Lezbo mafijaBenjolos je napisao/la:Ko će sada skautirati protivnike?

- robertkosar
- Kontakt:
Hvala Allahu nek je i ovaj parazit digo sidro od naseg kluba, jedna stetocina manje u klubu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne znam zašto više bilo ko mašta o milionskim obeštećenjima za naše igrače? Evropski klupski rezultat i reprezentacija prodaju igrača! A sve dok nam treće mjesto visi u zraku 500k bilo čega je premija! Uostalom, u zadnjoj liniji jedino Nihad igra svoju poziciju, sva promaha po bokovima syebala bi cijenu Umtitiu, a ne njemu! Za cifre od prodaje treba sistem i rezultati!Pitar6785 je napisao/la:Posto smo se svi uvjerili da ljubavi nema samo pare i ko da vise. Od domara do predsjednika.
Tan n e d a pare, to je najveci problem. Pare od TA plus ostali sponzori, ulaznice evropa i neke prodaje igraca i to je budzet koji mi imamo, a toliki je budzet da nam je sisic i MMA UFC borac Rahmanovic najvece pojacanje u zadnjih 3 godine. Vec se pripremio Mujakic (produzen ugovor) za prodaju i proda ce ga ko god dadne 500 k € znaci toliko im fali da budzet bude popunjen (ista cjena kao i mihojevica).
Sa ovakvom logikom, mozemo bit prvaci svako 16 godina, mozda i nikad. Posto Akademija nije toliko dobra da izbaci 5-7 igraca odma i da ti isti igraci za pola godine budu toliko dobri da uzmu titulu, cak i ako iskoci neki dragulj kao mujakic odma ce bit prodat tako da se nece cekat da se iz dvije tri generacije saberu vrhunski igraci iz akademije. TAN mora da ulozi 2m £ u prvi tim i milion u akademiju ako hoce neke rezultate on to nece nikad uradit.
Btw: znam da se ovde pisalo i sad se pise da je ibrak fening kusta pokrali pare kroz igrace itd. Moramo bit realni ljudi koji obavljaju posao GD I SD moraju bit i placeni debelo, al isto uvidjeli smo da dobrog igraca je tesko dovest i ako hoces da ga dovedes moras da das mnogo para mi dajemo malo vise nego sto i jedan klub radi imena i polozaja FK SARAJEVA u bih nogometu. To je tako sto posto, znaci vrhunski igrac ce prije igrat u zelji za 15000 km mjesecno a nama bi trazio 20000 km. Posebno odkad je tan doso.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Primjetićeš da smo nazadovali kada nas kakav manje poznati igrač nadigra na jedinu svoju prednost.Benjolos je napisao/la:Ko će sada skautirati protivnike?
Nadam se da će naći nekog kvalitetnog kao on.
- StariGrad071
- Kontakt:
Klasicni baliluk. Nama ne valja a valja nekoj tamo ekipi koja igra grupne faze ili viceprvaku svijeta. Dusmanluk bosnjacki.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jako bitna karika u ovom lancu nas je napustila... bas me zanima na koga ce se sad pljuvat, eto svi su dugoprozivani otisli, ko je sad trn u oku, jedva cekam nastavak sapunice 

1946~
Said feat. AlispahićInijesta je napisao/la:Pa i cekam da osvane rahmetli Bekric ili da Saida zamolimo da ugovor produziDenchiNL je napisao/la:sačekaj dok desetka kaže za kolko igra naćemo mi nekog iz federalne
® GONGASHI POWERHOUSE ®
sad je red da se trener tjera...ThrillerHz je napisao/la:Jako bitna karika u ovom lancu nas je napustila... bas me zanima na koga ce se sad pljuvat, eto svi su dugoprozivani otisli, ko je sad trn u oku, jedva cekam nastavak sapunice
You are someone else I am still right here
Ma ne smatram ga ni blizu toliko odgovornim za rezultate itd, al lik ima jedan posao da radi, i njega syebe. Mislim, naravno, na utakmicu sa Zarijom, kad je lik totalno promašio prognozu. A u ovoj ligi ti video skaut i ne treba, eto sad ćeš ti pratit kako igra Mladost DK i prema tome nešta prilagođavat. Kod nas su formacija i taktika iste kad bi ljudi Robena doveli. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima još parazita u klubu koje se treba otjerati prije Husrefa, npr. Faruk Ihtijarević,fera je napisao/la:sad je red da se trener tjera...ThrillerHz je napisao/la:Jako bitna karika u ovom lancu nas je napustila... bas me zanima na koga ce se sad pljuvat, eto svi su dugoprozivani otisli, ko je sad trn u oku, jedva cekam nastavak sapunice

Bordo bijeli za život cijeli!!
Faruk sa grbavice porijeklom iz doljnje mioce kod visokog, neznam sta radi u klubu, zar nije sporazumno raskino ugovor na svoju stetu. Koji ce nam on **** kad je hadzic doso i nako njegova funkcija je izmisljena. Ja nebi dao ni jednom covjeku koji je igro za prosjake sa odpada da ima ikakvu funkciju da nebi nedo bog preslo kakvo proklestvo ili kakva bolestinja suga( dosta igraca je nesto bolesno odkad je zeljovac u ekipi)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znači ide skaut.. Ekstra, znači ide dupla ove sezone, izlazak u grupnu fazu, dolazak jedne konstante dobrih rezultata, poboljšanje atmosfere i jedna fina harmonija u i oko Kluba, dovođenje klasnih igrača, ulaganje na svim poljima, odlični odnosi sa navijačima i podići će se organizovanost na veći nivo, općenito.
E ne vjerujem, da neko mrzi toliko čovjeka koji nije uopće neki problem ili neka persona o kojoj treba negativno govoriti. Pomagao Hrvatskoj, Dalić ga lično zvao i pružio je pomoć u još nekoliko slučajeva, ali samo nama ne valja. Zašto? Sad će argumenti "glavat", "žvaljav", "ne zna pričati", "ubleha" itd.
Može nama doći i onaj Dalićev Škot na mjesto skauta i odraditi vrhunski svaku analizu, ali ako nema znanja i kvalitete dole na terenu, sviraj qurcu.
E ne vjerujem, da neko mrzi toliko čovjeka koji nije uopće neki problem ili neka persona o kojoj treba negativno govoriti. Pomagao Hrvatskoj, Dalić ga lično zvao i pružio je pomoć u još nekoliko slučajeva, ali samo nama ne valja. Zašto? Sad će argumenti "glavat", "žvaljav", "ne zna pričati", "ubleha" itd.
Može nama doći i onaj Dalićev Škot na mjesto skauta i odraditi vrhunski svaku analizu, ali ako nema znanja i kvalitete dole na terenu, sviraj qurcu.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.