Inace bivsi igrac partizana..Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Inace bivsi igrac partizana..Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
Bakrac,Blagojevic,cujurcic,sinisa stranci...Nekoga sam jos zaboravio...Dolazi desno Stevanovic 100%...Mislim da od Lendrica nema nista...domorocki1921 je napisao/la:koliko stranaca sad imamo u ekipi?Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
konačno imamo i respektabilnu ekipu na klupi,da možeš uvesti nekoga kako treba,a ne da izmišljaš.Sve pozicije su skoro pokrivene,neka dode taj bombasticni plus Lendra,i daj da šta ka....mo
Lendric ako ne ode vani, ostace sa nama sezonu da odradi, jos ima danas clanak u avazu...Stevanovic Alen je bas bomm samo imal on ugovor neki ? il ce bit posudba neka.. Jedan Na Jedan igraj Ivane tiDjuroje je napisao/la:Bakrac,Blagojevic,cujurcic,sinisa stranci...Nekoga sam jos zaboravio...Dolazi desno Stevanovic 100%...Mislim da od Lendrica nema nista...domorocki1921 je napisao/la:koliko stranaca sad imamo u ekipi?Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
konačno imamo i respektabilnu ekipu na klupi,da možeš uvesti nekoga kako treba,a ne da izmišljaš.Sve pozicije su skoro pokrivene,neka dode taj bombasticni plus Lendra,i daj da šta ka....mo
Nadimak mu je Boske, evo momak ispod napisa da je to MiroslavKonzerva je napisao/la:Stevanovic ovaj stevsnovic onaj...koji stevanovic pobogu ste,sasra se u gace izcekujuci tu bombu.
Rokoko87 je napisao/la:A gdje ćemo sa Zakarićem?
ovo je najveća bomba ovog prelaznog rokaKonzerva je napisao/la:
Ovih dana smo na temi mogli pročitati da dolaze Bocca, Lendrić, Miroslav Stevanović, Alen Stevanović, Filipović, Filip Jazvić. Tema se pretvorila u britanski The Sun, ali neka bar nije dosadno.irfo je napisao/la:A osim njega dolaze Dzeko i Alisson u paketu.
Haaahahahhh sve ok,ali Alen Stevanovic pa momak igra u japanu za ozbiljne pare,dobro nije neko rekao Kolasinac stize da pojaca defanzivubraco je napisao/la:Ovih dana smo na temi mogli pročitati da dolaze Bocca, Lendrić, Miroslav Stevanović, Alen Stevanović, Filipović, Filip Jazvić. Tema se pretvorila u britanski The Sun, ali neka bar nije dosadno.irfo je napisao/la:A osim njega dolaze Dzeko i Alisson u paketu.