eh taj bi trebo bit to dogovoreno desno krilo... Jos da Haubica sarne i to je toirfo je napisao/la:Pise na transfermarktu da ovaj Jazvic igra trecu poljsku ligu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eh taj bi trebo bit to dogovoreno desno krilo... Jos da Haubica sarne i to je toirfo je napisao/la:Pise na transfermarktu da ovaj Jazvic igra trecu poljsku ligu
Samo dres, al doci ce i sorcevi ubrzo, 76,50 KMManijakSaGrbavice je napisao/la:Imam dva pitanja oko dresa
Da li se i donji dio prodaje ili samo gornji dio
I kolika je cijena za clanove
Neymar11 je napisao/la:eh taj bi trebo bit to dogovoreno desno krilo... Jos da Haubica sarne i to je toirfo je napisao/la:Pise na transfermarktu da ovaj Jazvic igra trecu poljsku ligu![]()
Rokoko87 je napisao/la:Raskidi, lova
Jeeeebraco je napisao/la:Jel' ovo Krčmar nagovjesti Lendru na pressici?
braco je napisao/la:Ma Lendrić u napadu, a Ramović ga proigrava. Strašno. Jedva čekam da se vrati Ramović, više će me obradovat njegov povratak nego dolazak većine ovih novih igrača.
Boga mi zaboravljate najboljeg igraca u tim postavkamaLjoZee je napisao/la:Lendric i Krpic u napadu zajedno![]()
Izvolite se braniti
koliko stranaca sad imamo u ekipi?Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.