Posipa se guma u komadicima,a poslje se trava "ceslja".endem_ je napisao/la:Sta rade sa ovom plavom podlogom, ne kontam ovaj proces zna li neko? Je li konacno Zeljo odradio trening na ovom novom travnjaku?
Pa jeftinije im ja i to da postave plavu podlogu nego da asvaltiraju a lakse je i skloniti ako bude potrebno za jug .Raonffa je napisao/la:Mislim da će se ono samo asfaltirati ispred juga, da neće biti stavljena ova plastična trava, vjerovatno zato što se planira rušiti jug i samo postavljanje trave uz tribinu bi bilo nepotrebno.
Ne znam da li će asfaltirati do srijede.
Ima da bude krcata Grbavica, dobar rezultat iz prve plus grbavica u novom ruhusajo10 je napisao/la:
![]()
Hvala na sliciJaskoBiH je napisao/la:
Zbog čega se ovo radi? Nije igralište.JaskoBiH je napisao/la:
do sada najljepsa slika grbavice...JaskoBiH je napisao/la:
Kako ovaj zapad sve ovo kvari, nadam se da ce ga sto prije napraviti, valjda ne sjebu ovu novu travu preranim igranjem na njojJaskoBiH je napisao/la:
Ne znam fakat, možda su već prije planirali da asfaltiraju, pa nisu ni uzeli dovoljno ove plave trave.JaskoBiH je napisao/la:Pa jeftinije im ja i to da postave plavu podlogu nego da asvaltiraju a lakse je i skloniti ako bude potrebno za jug .Raonffa je napisao/la:Mislim da će se ono samo asfaltirati ispred juga, da neće biti stavljena ova plastična trava, vjerovatno zato što se planira rušiti jug i samo postavljanje trave uz tribinu bi bilo nepotrebno.
Ne znam da li će asfaltirati do srijede.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.