Sport i TV
Re: Sport i TV
Kako je to sranje nevidjeno u pm, sad ce recimo cetvrtina grada imati arenu, a ostali nece jer imaju dr kabl operatera, a nikako nemaju mogucnost da prikljuce tog kablovskog operatera koji ima arenu u ponudi
to se samo u glupoj Bosni moze desiti, fujjjjjjjjjjj
to se samo u glupoj Bosni moze desiti, fujjjjjjjjjjj
nema potpisa
Ali pazi ovo, ja nemam kablovsku a Arenu sam gledao na satelitu, sad je ni tamo nema.
Ali koga nema bez njega se mora, na sat-u ima jos barem stotinjak dobrih sportskih kanala, ja sam nasao tacno 103 na samo pet satelita.
Ali koga nema bez njega se mora, na sat-u ima jos barem stotinjak dobrih sportskih kanala, ja sam nasao tacno 103 na samo pet satelita.
Nije verovatno nego sigurno,i dodatno ce se placati.barbarez je napisao/la:procitao sam na arena sport portalu ,da hs kablovska uskoro treba da pusti i ostala 3 kanala,samo oni ne znaju kada tacno to zavisi od kablovskog operatera.sad vjerovatno ce oni biti u digitalnom programu i dodatno ce se placati.
p.s.Zar nema Arena na Hellasa i Bulsatu ja mislim da ima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Nije verovatno nego sigurno,i dodatno ce se placati.barbarez je napisao/la:procitao sam na arena sport portalu ,da hs kablovska uskoro treba da pusti i ostala 3 kanala,samo oni ne znaju kada tacno to zavisi od kablovskog operatera.sad vjerovatno ce oni biti u digitalnom programu i dodatno ce se placati.
Arena ima na Helasu 39E (Bulsat) ,a u totalu na 16E je više nema i ostala su prazna četri transponderska mjesta pa kažu da će biti ubačeni ovi novi Sport Klubovi 3,4,5
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i ja sam cuo danas da ce ARENA da se placa posebno kod kablovskih operatera, a da ne postoji ni opcija Card Sharing-a, nekakav blue-nesto koriste kao zastitu.
i Arena je na nekakvom zajebanom satelitu, ugao problem uganjat itd itd
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma toliko ima sportskih kanala ...a Hellasat nepopularan i mali satelit, ko ce za njega kupiti karticu samo radi Arenasport, a ostali kanali imaju skoro u svakom boljem paketu i satelitu!!!K.R.C je napisao/la:i ja sam cuo danas da ce ARENA da se placa posebno kod kablovskih operatera, a da ne postoji ni opcija Card Sharing-a, nekakav blue-nesto koriste kao zastitu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
ma dovoljno je sporta na Digiju ,Astri ,Hotbirdu i Eutelsatu,da netreba arena,dr.van nostrand je napisao/la:ma toliko ima sportskih kanala ...a Hellasat nepopularan i mali satelit, ko ce za njega kupiti karticu samo radi Arenasport, a ostali kanali imaju skoro u svakom boljem paketu i satelitu!!!K.R.C je napisao/la:i ja sam cuo danas da ce ARENA da se placa posebno kod kablovskih operatera, a da ne postoji ni opcija Card Sharing-a, nekakav blue-nesto koriste kao zastitu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma brate ja bi platio iskreno mislim 10 km mozda nece biti vise,ali imas gotovo sve sportske sadrzaje.Devil je napisao/la:Nije verovatno nego sigurno,i dodatno ce se placati.barbarez je napisao/la:procitao sam na arena sport portalu ,da hs kablovska uskoro treba da pusti i ostala 3 kanala,samo oni ne znaju kada tacno to zavisi od kablovskog operatera.sad vjerovatno ce oni biti u digitalnom programu i dodatno ce se placati.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Znam imam ja sve 4 i nije mi zao davati 5e za toliki sport,jos sada krenuo i basket sto se mene tice mogu ostalo sve izagisti neka mi samo Arenu ostave.barbarez je napisao/la:ma brate ja bi platio iskreno mislim 10 km mozda nece biti vise,ali imas gotovo sve sportske sadrzaje.Devil je napisao/la:Nije verovatno nego sigurno,i dodatno ce se placati.barbarez je napisao/la:procitao sam na arena sport portalu ,da hs kablovska uskoro treba da pusti i ostala 3 kanala,samo oni ne znaju kada tacno to zavisi od kablovskog operatera.sad vjerovatno ce oni biti u digitalnom programu i dodatno ce se placati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako gledaš Digi,kako ga otključaš?Ja sam imao Thor ali ne radi odavno.legenda reala je napisao/la:ma dovoljno je sporta na Digiju ,Astri ,Hotbirdu i Eutelsatu,da netreba arena,dr.van nostrand je napisao/la:ma toliko ima sportskih kanala ...a Hellasat nepopularan i mali satelit, ko ce za njega kupiti karticu samo radi Arenasport, a ostali kanali imaju skoro u svakom boljem paketu i satelitu!!!K.R.C je napisao/la:i ja sam cuo danas da ce ARENA da se placa posebno kod kablovskih operatera, a da ne postoji ni opcija Card Sharing-a, nekakav blue-nesto koriste kao zastitu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
do otprilike pocetka WC 2010 mogao se otkljucavati Digi dok je bio u N2,prelaskom u N3
ne vise ,a Digi sad trenutno moze samo preko CS - ili kupis sebi karticu i gledas 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
ma za.ebao se kad ih je nabrajao ne mogu se više gledati barem 90 % kanala na thoru koje smo mogli otključati preko Nagre sad na thoru možeš naći samo par bezveznih rumunskih kanala i par domaćih na kojima nema skoro ništa zanimljivo a ovi sportski se mislim mogu naći na Hellasu.manijakdv je napisao/la:Kako gledaš Digi,kako ga otključaš?Ja sam imao Thor ali ne radi odavno.legenda reala je napisao/la:
ma dovoljno je sporta na Digiju ,Astri ,Hotbirdu i Eutelsatu,da netreba arena,
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- legenda reala
- Kontakt:
Ma može se sve gledati preko CS Drembox resiver spojen na internet i mjesečna pretplata desetak maraka ,a jasam to rekao nekome ko se žalio da nema Arene ,da ima na ovim satelitima sasvim dovoljno sporta da se nema razloga žaliti a on je imao CS.A sportski sa Digia se nemogu naći na Helasu ,tamo ima arena i eurosport ali je to nepristupačan satelit.brazzo je napisao/la:ma za.ebao se kad ih je nabrajao ne mogu se više gledati barem 90 % kanala na thoru koje smo mogli otključati preko Nagre sad na thoru možeš naći samo par bezveznih rumunskih kanala i par domaćih na kojima nema skoro ništa zanimljivo a ovi sportski se mislim mogu naći na Hellasu.manijakdv je napisao/la:Kako gledaš Digi,kako ga otključaš?Ja sam imao Thor ali ne radi odavno.legenda reala je napisao/la:
ma dovoljno je sporta na Digiju ,Astri ,Hotbirdu i Eutelsatu,da netreba arena,
- legenda reala
- Kontakt:
ČUO SAM NEŠTO DA SU HAKERI PROBILI SISTEM KODIRANJA TOTAL TV I DA SAD TRAŽE PARE OD TOTALA DA IM DAJU KLJUČEVE ,AKO NEDAJU ONI ĆE PUSTATI KLJUČEVE PREKO INTERNETA U JAVNOST.
DA LI JE OVO ISTINA ZNALI NEKO I JELI MOGUĆE POŠTO TOTAL IMA DOBRO KODIRANJE KOJE DOSAD NIJE PROBIENO.
DA LI JE OVO ISTINA ZNALI NEKO I JELI MOGUĆE POŠTO TOTAL IMA DOBRO KODIRANJE KOJE DOSAD NIJE PROBIENO.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
do sada nije jos probijen nds sistem !!!legenda reala je napisao/la:ČUO SAM NEŠTO DA SU HAKERI PROBILI SISTEM KODIRANJA TOTAL TV I DA SAD TRAŽE PARE OD TOTALA DA IM DAJU KLJUČEVE ,AKO NEDAJU ONI ĆE PUSTATI KLJUČEVE PREKO INTERNETA U JAVNOST.

silver & black
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
znam da nije i da će se teško probiti ,nego čuo pa reko ako je istina bilo bi super.Iako ja u ovo ne vjerujem.dr.van nostrand je napisao/la:do sada nije jos probijen nds sistem !!!legenda reala je napisao/la:ČUO SAM NEŠTO DA SU HAKERI PROBILI SISTEM KODIRANJA TOTAL TV I DA SAD TRAŽE PARE OD TOTALA DA IM DAJU KLJUČEVE ,AKO NEDAJU ONI ĆE PUSTATI KLJUČEVE PREKO INTERNETA U JAVNOST.
- moustapha
- Kontakt:
Tesko da ce ikada vise ijedan sistem kodirnja biti probijen da radi preko emulatora. To je jednostavno bila greska hackera koji su na taj nacin izvukli jako malu korist.
A bila su to dobra vremena, Premiere, Digi, TPS....
A bila su to dobra vremena, Premiere, Digi, TPS....
#divovi
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma evo sad sve ide preko interneta, bice u buduce mnogo rjesenja, ne bsplatnih i dzabe ... pa evo trenutno sve ove platforme, Moja tv , Max tv, nisu nista drugo do CS - samo sto su ga platili za fine novce i legalno , dobijes reciver od njih (operatera) i preko interneta pratis na tv program - samo sto je neuporedivo bolji (i)legalni CS 

silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Koji je resiver najbolji odnosno na kojem ima najvise kanala mozda u skorije vrijeme uvedem satelitsku umjesto kablovske
- moustapha
- Kontakt:
Dreambox je najpopularniji kada se radi o ilegalnom gledanju satelitskih kanala.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.