nisam još nikad igrao Pro Evolution..igram samo fifu pa sam se odlučio zamjeniti malo...u kojem smislu je drugčiji...bolji slabiji??Nail for Real je napisao/la:to ti je master league, ali je drugacije od fifinog menadzeraCRC_LJ77 je napisao/la:Jel se može na Pro Evolution Soccer 2011 igrati funkcija manager ko na fifi..da kupuješ prodaješ igrače produžiš ugovor itd![]()
Hvala
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
jel moze neko postavit link odakle se moze skinut pes11? 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovako, nisam igrao fifin manager, jer to ne volim igrat, al na pesu volio jer sam vecinom igrao sa Chelsajom, i kad igras sa nekim klubom, igraci postaju jaci bla bla bla, i kad dodju frendovi kod mene pa pocnemo rukat pesa, ja uvjek uzimam Chelsea, a oni s kontali da s managerom igram i da je klub jaci, jaci igraci. pa sam i prestao to igrati, ali ako ces igrati na PC, preporucujem ti da igras PES, jer ima bolji enegine za pc, al u suprotnom ako imas kutiju 360 ili ps3 onda fifu uzmi, al kazu da je fifa sad dobra na pc, jer je preuzela graficki enegine sa konzola na pc, al i ne -GAMEPLAY-, kako sam fifu 11 demo, cini mi se dosta dobra, pa mozda i bolja od pesa, al ima tu jos da se radi, kako na fifi tako i na pesu. sad je do tebe, kako ti hoces.CRC_LJ77 je napisao/la:nisam još nikad igrao Pro Evolution..igram samo fifu pa sam se odlučio zamjeniti malo...u kojem smislu je drugčiji...bolji slabiji??Nail for Real je napisao/la:to ti je master league, ali je drugacije od fifinog menadzeraCRC_LJ77 je napisao/la:Jel se može na Pro Evolution Soccer 2011 igrati funkcija manager ko na fifi..da kupuješ prodaješ igrače produžiš ugovor itd![]()
Hvala
- samir_tm87
- Kontakt:
danas prvi put igrao novi pes i odma omjer 6:0 u pobjedama
igrao na xbox-u i dramaa jeeeee 

Moze li mi neko reci minimalne specifikacije?Da odmah znam na cemu sam...
12.9.2009.
-
- Kontakt:
@ Quaresma Ti njemu sve objasni a ne objasni koja je razlika
Ovako , razlika jhe u tome sto na PESU imas puno manje opcija , tj nemas II tim , youth timove (imas youth tim ali tu dolaze igraci koji odu u penziju , npr Buffon ode u penziju , dodje ti u youth tim ) . Nemas opciju da vodis repku , nemas jos bruku tih opcija koje su suvisne . Na PESU ti si samo menadzer , dakle namjestas formacije , dovodis igrace , prodajes ih i igras .
JEDNOSTAVNO ... JEDNOSTAVNIJI

Ovako , razlika jhe u tome sto na PESU imas puno manje opcija , tj nemas II tim , youth timove (imas youth tim ali tu dolaze igraci koji odu u penziju , npr Buffon ode u penziju , dodje ti u youth tim ) . Nemas opciju da vodis repku , nemas jos bruku tih opcija koje su suvisne . Na PESU ti si samo menadzer , dakle namjestas formacije , dovodis igrace , prodajes ih i igras .
JEDNOSTAVNO ... JEDNOSTAVNIJI

care dje si ti nasao crack na ovoj repack verziji, ja imam neke setup_a setup_b i setup_c (dat fileovi) i setup application? ev extractuje se nisam probao install al da vidim jel uredu fileove imam i mozel bez ove german verzije da radi, hvala!Ponos Torina je napisao/la:evo instalirao sam radi perfektno engleski je jezik![]()
![]()
![]()
Ja sam ovu Re-pack verziju instalirao i on automatski ima engleski jezik kao i dodatak ima ruski i njemacki...
radi savrseno,par klikova i pusti da ti sam instalira nema komplikacija...
Preporucio bi ovu Re-pack verziju svima
Velicina re-pack verzije je 4.6 gb
-
- Kontakt:
sta pricate,kakav pes??skinite fifu demo,necete se pokajati ako kupite fifu,sve sto je bilo potrebno uraditi uradili su,od gameplaya,grafike,licenca je tu
prezadovoljan sam,pes je do sad sjedio s tronom,a'l do sad 

- samir_tm87
- Kontakt:
maloprije pesa odigrao jedno 15-tak tekmi , golman mi je najaci sad , lik mi sve brani , a kakav sam samo gol zabio
da se pokrije lik 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Izasla je reload verzija znaci engleska verzija mozete je naci na google,uzivajte;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da li ce biti uskoro patchova (Bundesliga i te stvari) ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
izasao je pesedit patch bundesliga ali nije potpun trebao bi uskoro biti potpun za sada su napravljeni timovi,amblemi,i jos neke korekcije imena,transferi,ali nije facepack i jos neke stvari....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mozel neko napisat CD key ! nije za mene a mrsko mi trazit thnx
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- rob do bagro
- Kontakt:
KWPE-9J7H-26DC-UPXH-CMWYEdinTM87 je napisao/la:Mozel neko napisat CD key ! nije za mene a mrsko mi trazit thnx
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hvalarob do bagro je napisao/la:KWPE-9J7H-26DC-UPXH-CMWYEdinTM87 je napisao/la:Mozel neko napisat CD key ! nije za mene a mrsko mi trazit thnx
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Lafe i ja sam skinuo istu verziju sa istim fileovima, izgleda da neki nedostaju. Jesi li je uspio instalirati?addebisi je napisao/la:care dje si ti nasao crack na ovoj repack verziji, ja imam neke setup_a setup_b i setup_c (dat fileovi) i setup application? ev extractuje se nisam probao install al da vidim jel uredu fileove imam i mozel bez ove german verzije da radi, hvala!Ponos Torina je napisao/la:evo instalirao sam radi perfektno engleski je jezik![]()
![]()
![]()
Ja sam ovu Re-pack verziju instalirao i on automatski ima engleski jezik kao i dodatak ima ruski i njemacki...
radi savrseno,par klikova i pusti da ti sam instalira nema komplikacija...
Preporucio bi ovu Re-pack verziju svima
Velicina re-pack verzije je 4.6 gb
Ok, bolje cu malo sacekatiPonos Torina je napisao/la:izasao je pesedit patch bundesliga ali nije potpun trebao bi uskoro biti potpun za sada su napravljeni timovi,amblemi,i jos neke korekcije imena,transferi,ali nije facepack i jos neke stvari....
- samir_tm87
- Kontakt:
instalirao sam pes na comp i sve i kada igram tekmu znaci nije ono da mi samo prebaci da ja upravljam igracem kada mu dodam vec kad mi igrac primi loptu sam je krene vodit/sutat/dodavat il sta vec i ja ga moram ganjat na L1 , kako to da sredim ??
Quaresma18 & bavarian
Hvala vam na pomoči..al ja sam se odlučio da ostanem kod fife..baš danas sam je kupio i meni lično STRAŠNA JE
..Nekako naviko sam na fifu
Još jednom hvala vam
Hvala vam na pomoči..al ja sam se odlučio da ostanem kod fife..baš danas sam je kupio i meni lično STRAŠNA JE

Još jednom hvala vam

To je i u mene problemsamir_tm87 je napisao/la:instalirao sam pes na comp i sve i kada igram tekmu znaci nije ono da mi samo prebaci da ja upravljam igracem kada mu dodam vec kad mi igrac primi loptu sam je krene vodit/sutat/dodavat il sta vec i ja ga moram ganjat na L1 , kako to da sredim ??
Samo sto u mene u meniju bilo sta bira, i kod slobodnjaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.