FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Sretno u Zvajti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koja glupost. Nakon prvog, dosadnog, prvog poluvremena, u drugom se tek nešto dešava. Prvo Jones zbog svoje gluposti napušta teren a Schalke ne uspijeva da dođe do pogotka iz izglednih situacija preko Rakitića i Huntelara. Pored toga, čist penal nam nije dosuđen nakon što je Wolf igrao rukom.
Naravno, iz prvog narednog izglednog napada Nürnberg dolazi do pogotka a na našim momcima je sad da pokažu da li sa igračem manje mogu do izjednačenja.

Naravno, iz prvog narednog izglednog napada Nürnberg dolazi do pogotka a na našim momcima je sad da pokažu da li sa igračem manje mogu do izjednačenja.
Evo ga. Klaas-Jan za 1-1.
Ma ovo nije moguće! Schmitz (čini mi se) sa 70 metara pokušava vratiti loptu Neueru i bude korner za Nürnberg! Šta mislite šta se nakon toga desilo?
Da, 2-1 za Nürnberg.
Prokletstvo!
Da, 2-1 za Nürnberg.
Prokletstvo!
ma slab je schalke,igrači tipa kluge,sarpei....ne bi trebali igrati u timu koji najavljuje borbu za vrh,schalke ima 5-6 solidnih igrača a ovo ostalo je 0,gledajući po sastavima wolfsburg,stutgart,hsv,bayer imaju bolju momčad....ipak nije ni magath čarobnjak
Imaš li ti išta novo reći?Dabar je napisao/la:ma slab je schalke,igrači tipa kluge,sarpei....ne bi trebali igrati u timu koji najavljuje borbu za vrh,schalke ima 5-6 solidnih igrača a ovo ostalo je 0,gledajući po sastavima wolfsburg,stutgart,hsv,bayer imaju bolju momčad....ipak nije ni magath čarobnjak
Gdje sam pogriješio?Zdena04 je napisao/la:Imaš li ti išta novo reći?Dabar je napisao/la:ma slab je schalke,igrači tipa kluge,sarpei....ne bi trebali igrati u timu koji najavljuje borbu za vrh,schalke ima 5-6 solidnih igrača a ovo ostalo je 0,gledajući po sastavima wolfsburg,stutgart,hsv,bayer imaju bolju momčad....ipak nije ni magath čarobnjak
Ma nisi nigdje, uvijek isto komentarišeš. Loši su, drugi su bolji, protivnik je bolje igrao itd.
Da si gledao ovu utakmicu rek'o bi da nije moguće biti toliki baksuz.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Zdena,
Schalke je imao samo 2 udarca u okvir gola, tako da to o baksuzluku i ne može vječito(ili barem u ovom slučaju)prolaziti. Onaj Jones je svakako mentalno ograničena osoba, te mi je nelogično da ga nije na poluvremenu ostavio u svlačionici(pa ovo mu je hiljaditi crveni karton na utakmicama Bundeske). Jednostavno, lik se ne zna kontrolisati, te je nebrojeno puta kriv što njegova ekipa ostane sa 10 igrača. Ovaj Schalke(iz Bundeske) je patnja gledati. Nešto se mora promijeniti, jer u protivnom vam ne gine sudbina Herthe iz Berlina.
Schalke je imao samo 2 udarca u okvir gola, tako da to o baksuzluku i ne može vječito(ili barem u ovom slučaju)prolaziti. Onaj Jones je svakako mentalno ograničena osoba, te mi je nelogično da ga nije na poluvremenu ostavio u svlačionici(pa ovo mu je hiljaditi crveni karton na utakmicama Bundeske). Jednostavno, lik se ne zna kontrolisati, te je nebrojeno puta kriv što njegova ekipa ostane sa 10 igrača. Ovaj Schalke(iz Bundeske) je patnja gledati. Nešto se mora promijeniti, jer u protivnom vam ne gine sudbina Herthe iz Berlina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slažem se zbog Jonesa, kasnije ću više komentarisati. Isto tako za izmjenu Farfana. Stvar je u tome da je Nürnberg nije ništa uradi a ni pokušao a došli su do tri boda.Monolog je napisao/la:@Zdena,
Jesi li ti gledao utakmicu?
Prijatelju gledao sam ja i schalkeovu pobjedu protiv freiburga,pa me isto nisu oduševili,od schalkeovih 10-ak ut ove sezone gledao sam ih 6-7 pa mogu napraviti utisak kako su igrali....Zdena04 je napisao/la:Ma nisi nigdje, uvijek isto komentarišeš. Loši su, drugi su bolji, protivnik je bolje igrao itd.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda nekih dvadesetak minuta(nisam mogao više, iznervirao sam se zbog onakve partije plavaca). Da, i ja sam se iznenadio kada je izveo Farfana, ali mora se priznati da je ipak sa igračem manje to bilo, te je nakon dolaska do boda(uslovno rečeno), morao nešto uraditi. Magath je pogriješio, ali po meni je opet veća greška ostaviti Jonesa, negoli izvesti Farfana.Zdena04 je napisao/la:
Slažem se zbog Jonesa, kasnije ću više komentarisati. Isto tako za izmjenu Farfana. Stvar je u tome da je Nürnberg nije ništa uradi a ni pokušao a došli su do tri boda.
Jesi li ti gledao utakmicu?
Kad sam ja ikad govorio da je Klaas-Jan gospodin... samo ebiga, ne znaju budale prepoznati igracinu
Zdena04 je napisao/la: Stvar je u tome da je Nürnberg nije ništa uradi a ni pokušao a došli su do tri boda.

To je veoma rijetka situacija kada je Club u pitanju, pa se pitam da li je to dobro.

Puna kapa mi je onih "briljantnih" utakmica, kad su na kraju sezone morali pakovati kofere za cvajtu.
Schalke je olako ušao u utakmicu (na krilima velike pobjede protiv Benfice) misleći da bez velikih odricanja mogu skinuti skalp prijateljskom klubu (što se tiče fan scene).
Ne bih o detaljima utakmice, jer sam samo gledao preglede, ali se pitam da li je sve u baksuzluku?

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iako se svake sedmice misli, ici ce na bolje, ovo Bgm prerasta u opstu katastrofu.
Schalke se mora sto prije dici ili sezona ode u propast.
Schalke se mora sto prije dici ili sezona ode u propast.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jel jos Magath trener ?? 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno jeste i na toj funkciji ce ostati i dalje.dr.van nostrand je napisao/la:jel jos Magath trener ??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jose Juardo - 14 miliona eura
0 golova
0 asistencija
Ovo je bio taj toliko trazeni play uprave Schalkea.
Lewis Holtby - 0 miliona eura - nakon posudbe Bochumu prosljedjen je dalje u Mainz jer covjek nije mogao ispuniti ocekivanja u Schalke-u
3 gola
6 asistencija
Napisao sam ovdje prije nekoliko sedmica, da mi nije jasan ovaj potez, ali opet ponavljam svako od nas ima svoje misljenje i vidjenje. Citam forume, i zobg ovoga su vec poceli Magatha kritikovati, a Bildu je ova situacija dosla kao kec na desetku da napuni novine clancima.
0 golova
0 asistencija
Ovo je bio taj toliko trazeni play uprave Schalkea.
Lewis Holtby - 0 miliona eura - nakon posudbe Bochumu prosljedjen je dalje u Mainz jer covjek nije mogao ispuniti ocekivanja u Schalke-u
3 gola
6 asistencija
Napisao sam ovdje prije nekoliko sedmica, da mi nije jasan ovaj potez, ali opet ponavljam svako od nas ima svoje misljenje i vidjenje. Citam forume, i zobg ovoga su vec poceli Magatha kritikovati, a Bildu je ova situacija dosla kao kec na desetku da napuni novine clancima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nista vratit holtbija vec na zimu jurara raula i rakitica otjerat dovest salihovica defoura i po mogucnosti jos jednog i elham
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest da je to tako lako izvesti i to jos na zimu.gruezi je napisao/la:nista vratit holtbija vec na zimu jurara raula i rakitica otjerat dovest salihovica defoura i po mogucnosti jos jednog i elham

urado je odlican igrac, ali period adaptacije je nesto sporiji nego sto se ocekivalo, a Raula su svi dizali poslije one utakmice sa Bayernom kada je trecem sastavu zabio dva gola i svi su najavljivali njegov pohod na najbolje strijelce.
Velika vecina igraca je napustila Schalke, tu su dosli neki novi momci, pa stoga ne znam kako se mogao ocekivati neki bum, jer ocigledno da je uigranost na malom nivou i da ce proci dosta vremena dok se ista ne popravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.