Privatna plaža? E ne znam ti ondaMig_Mig je napisao/la:Hrvatska, ono do Omisa. Al trazim iskljucivo mirno mjesto sa privatnim plazama.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Privatna plaža? E ne znam ti ondaMig_Mig je napisao/la:Hrvatska, ono do Omisa. Al trazim iskljucivo mirno mjesto sa privatnim plazama.
Imaju možda i najbolju flotu autobusa u BiH. Skoro svaki bus im je Setra star min.5 godina.Bordomen je napisao/la:da li neko ima iskustva sa Kantic touristik
planiram ici u Bern pa me zanima kakvim autobusima se ide tj. da li je dostupan wi-fi i punjac
Banovicerio_Ferdy88 je napisao/la:Eh, gdje ove godine nećemo ići
Ako ideš sa društvom dobro je, ako tražiš neki mir i za porodicu not so much. Al pretpostavljam ovo prvo.moj uzor-S.G je napisao/la:Sutomore?
Bijah ja prije 3 godine s drustvom. bilo ekstramoj uzor-S.G je napisao/la:Sutomore?
...Stefan.Sveti je napisao/la:Bijah ja prije 3 godine s drustvom. bilo ekstramoj uzor-S.G je napisao/la:Sutomore?
Rijeka i Istra su drugi svijet u odnosu na Dalmaciju, noćni život odličan ako si neki alternativac. Nije loše ni ako voliš Grand al ništa posebno.bob je napisao/la:jel bio ko u Istri, porec, pula kako je tamo ici na ljetovanje ... kakav je nocni zivot ima li provodaklubovi?
To mi odgovaraPenaltiky je napisao/la:Rijeka i Istra su drugi svijet u odnosu na Dalmaciju, noćni život odličan ako si neki alternativac. Nije loše ni ako voliš Grand al ništa posebno.bob je napisao/la:jel bio ko u Istri, porec, pula kako je tamo ici na ljetovanje ... kakav je nocni zivot ima li provodaklubovi?
Objasni mi ti eto.Sveti je napisao/la:Joj daj molim te
Restorani u Bosni nisu mjerilo ničega. Mobitele ljudi mahom preko telekoma uzimaju s mojom tv dobijes fontele od 700 za 350 na dvije godine. Auta kod mene kolege voze Korse, Fiate početak 2000ih neke i tako, ja ne vozim ništa.Mokroguz je napisao/la:Kad god pricam s nekim iz Bosne licno, svi mi se jade da nemaju para, da se tesko prezivljava, daj pomoc za akcije ovo ono, a onda vidim ovako na forumu da ljudi u Bosni putuju vise u par godina nego sto sam ja cijeli zivot. Vidim luksuzna auta na facebooku, svi idu u neke restorane nonstop, najnovije telefone.
I jade se da su politicari lopovi k'o da nisu od istog tog naroda.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 29 gostiju.