Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Suton želi igrati za Hrvatsku, BiH želi njega
Glavni tajnik HKS-a Željko Drakšić potvrdio kako je zvijezda Michigan Spartansa Goran Suton pozitivno reagirao na sugestiju da zaigra u budućnosti za Hrvatsku; rođeni Sarajlija već pozivan u bh. vrstu...
Rođeni Sarajlija Goran Suton trenutačno je hottest thing u Americi. Zvijezda sveučilišne momčadi Michigan Statea, koji je upravo zahvaljujući Sutonu izborio završni turnir u sveučilišnoj američkoj košarci, natjecanja koji po popularnosti nimalo ne zaostaje za najjačim američkim sportovima, trenutačno je po broju objavljenih članaka blizu LeBronu Jamesu ili Alexu “A-Rodu” Rodriguezu, najpopularnijem baseball igraču.
I baš takvu zvijezdu željele bi u svojim redovima vidjeti košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine te Hrvatske. I dok je izbornik bh. repke nekoliko puta Sutona uvrštavao na širi popis, pravdajući njegov nedolazak neskladom između američkih obveza i reprezentativnog kalendara, hrvatska reprezentacija bila je kudikamo konkretnija.
Preko Sutonovog brata Darijana uspostavljen je kontakt putem elektronske pošte i planula je obostrana ljubav. Goran Suton navodno je izrazio veliku želju da igra za reprezentaciju. U HKS-u su oduševljeni, a blagoslov još samo treba dati izbornik Jasmin Repeša.
Kontakt je davno uspostavljen. Ljudi koji su zaduženi za praćenje potencijalnih kandidata Sutona prate odavno. I to nije ideja od jučer. Sutonove dobre igre na završnici sveučilišnog košarkaškog natjecanja nisu bile povod da pokušamo doći do njega, nego je Suton primijećen još puno prije ovog turnira. On je dao pozitivnu reakciju i svakako da ima želju nastupiti za hrvatsku reprezentaciju. Hrvatsko državljanstvo ima, s te strane nema prepreka, i sad je samo na struci da odluči treba li nam on, kazao je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić.
Iako je Goran Suton bio na popisu reprezentacije BiH, to za HKS ne predstavlja prepreku jer nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za bh. momčad. Teoretski, na Sutonove reprezentativne usluge može polagati pravo i SAD, koje su ga udomile od njegove 14. godine, ali i Srbija jer preko majke ima i srpskih korijena. Sada je samo na talentiranom 23-godišnjem košarkašu da odluči za koju će reprezentaciju igrati.
Nije uopće važno to što se našao na spisku reprezentacije, ako nije odigrao niti jednu službenu utakmicu. Malo ću karikirati, ali to je isto kao da ja poželim da za Hrvatsku igra Michael Jordan. Mi svi možemo željeti Sutona u reprezentaciji, ali on je taj koji će odlučiti, dodao je Drakšić.
Po svemu sudeći HKS je ozbiljno zagrizao za zvijezdu Spartansa kojemu je ovo posljednja godina u NCAA ligi i koji će, vrlo vjerojatno, na NBA draft. Hrvatska je već propustila priliku da Australcima ukrade Andrewa Boguta, pa žele sa Sutonom ispraviti taj neuspjeh, ako se uopće neuspjehom može nazvati.
Izvor: sportin.ba
Glavni tajnik HKS-a Željko Drakšić potvrdio kako je zvijezda Michigan Spartansa Goran Suton pozitivno reagirao na sugestiju da zaigra u budućnosti za Hrvatsku; rođeni Sarajlija već pozivan u bh. vrstu...
Rođeni Sarajlija Goran Suton trenutačno je hottest thing u Americi. Zvijezda sveučilišne momčadi Michigan Statea, koji je upravo zahvaljujući Sutonu izborio završni turnir u sveučilišnoj američkoj košarci, natjecanja koji po popularnosti nimalo ne zaostaje za najjačim američkim sportovima, trenutačno je po broju objavljenih članaka blizu LeBronu Jamesu ili Alexu “A-Rodu” Rodriguezu, najpopularnijem baseball igraču.
I baš takvu zvijezdu željele bi u svojim redovima vidjeti košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine te Hrvatske. I dok je izbornik bh. repke nekoliko puta Sutona uvrštavao na širi popis, pravdajući njegov nedolazak neskladom između američkih obveza i reprezentativnog kalendara, hrvatska reprezentacija bila je kudikamo konkretnija.
Preko Sutonovog brata Darijana uspostavljen je kontakt putem elektronske pošte i planula je obostrana ljubav. Goran Suton navodno je izrazio veliku želju da igra za reprezentaciju. U HKS-u su oduševljeni, a blagoslov još samo treba dati izbornik Jasmin Repeša.
Kontakt je davno uspostavljen. Ljudi koji su zaduženi za praćenje potencijalnih kandidata Sutona prate odavno. I to nije ideja od jučer. Sutonove dobre igre na završnici sveučilišnog košarkaškog natjecanja nisu bile povod da pokušamo doći do njega, nego je Suton primijećen još puno prije ovog turnira. On je dao pozitivnu reakciju i svakako da ima želju nastupiti za hrvatsku reprezentaciju. Hrvatsko državljanstvo ima, s te strane nema prepreka, i sad je samo na struci da odluči treba li nam on, kazao je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić.
Iako je Goran Suton bio na popisu reprezentacije BiH, to za HKS ne predstavlja prepreku jer nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za bh. momčad. Teoretski, na Sutonove reprezentativne usluge može polagati pravo i SAD, koje su ga udomile od njegove 14. godine, ali i Srbija jer preko majke ima i srpskih korijena. Sada je samo na talentiranom 23-godišnjem košarkašu da odluči za koju će reprezentaciju igrati.
Nije uopće važno to što se našao na spisku reprezentacije, ako nije odigrao niti jednu službenu utakmicu. Malo ću karikirati, ali to je isto kao da ja poželim da za Hrvatsku igra Michael Jordan. Mi svi možemo željeti Sutona u reprezentaciji, ali on je taj koji će odlučiti, dodao je Drakšić.
Po svemu sudeći HKS je ozbiljno zagrizao za zvijezdu Spartansa kojemu je ovo posljednja godina u NCAA ligi i koji će, vrlo vjerojatno, na NBA draft. Hrvatska je već propustila priliku da Australcima ukrade Andrewa Boguta, pa žele sa Sutonom ispraviti taj neuspjeh, ako se uopće neuspjehom može nazvati.
Izvor: sportin.ba
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Da, upravo tako Goran Suton zeli igrati za Hrvatsku a ne BiH
Evo izvor http://sportin.ba/tekst.aspx?id=16828
Evo izvor http://sportin.ba/tekst.aspx?id=16828
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
ma ne znam sta bih rekao ... ako se u ovom trenutku odluci igrati za hrvatsku a ne za BIH, nakon sto su ga vec markovic i bajramovic zvali pravi ce papak ispasti ... jest da to njega bas boli briga sto je takav, prevrtljiv ... ali i ne treba nam ako se uopste dvoumi ... sve u svemu zalosno je ako nam ga "ukradu"...
ako dobijemo begica i ne treba nam jer imali bi extra centra plus extra cetvorku u vidu teletovica tako da ako nece ne mora. a ja sam pretpostavio da ce se ovo desiti jer vidim da su od jednom hrvati poceli da pisu o njemuadzutant je napisao/la:ma ne znam sta bih rekao ... ako se u ovom trenutku odluci igrati za hrvatsku a ne za BIH, nakon sto su ga vec markovic i bajramovic zvali pravi ce papak ispasti ... jest da to njega bas boli briga sto je takav, prevrtljiv ... ali i ne treba nam ako se uopste dvoumi ... sve u svemu zalosno je ako nam ga "ukradu"...
You are someone else I am still right here
ma slovenci su vec rekli da nedaju Begica ... jedino ako je on bas odlucan da igra za BiH ... onda bi mozda se moglo nesto uraditi .... a za Rizvica su rekli da moze ... tako da je teska situacija sto se Begica tice ....
i begic izgleda vuce na sloveniju, zato sam toliko zainteresovan za sutona kao jednog mladog perspektivnog centraadzutant je napisao/la:ma slovenci su vec rekli da nedaju Begica ... jedino ako je on bas odlucan da igra za BiH ... onda bi mozda se moglo nesto uraditi .... a za Rizvica su rekli da moze ... tako da je teska situacija sto se Begica tice ....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ma ne znam sta da ti kazem ... ovo za Sutona me bas ubilo u pojam ... ne mogu da vjerujem ... mislio sam da je on zagrijan za nasu repku
Suton je rodjeni sarajlija i bilo bi pravo seljacki izabrati neku drugu reprezentaciju pored svoje domovine!
Ako je istina da zeli igrati za Hrvatsku a ne za BIH,onda ok,toliko o njegovom patriotizmu!
Ako je istina da zeli igrati za Hrvatsku a ne za BIH,onda ok,toliko o njegovom patriotizmu!
evo ja sam mu upravo na Facebook-u postavio otvoreno pitanje da li je istina to sto neki portali prenose... da ce izabrati hrvatsku umjesto bosne ... pa vidjecemo sta ce mi odgovorit ... i da li ce mi uopste odgovorit ...
Suton želi igrati za Hrvatsku, BiH želi njega
ne bi bio prvi bosanac a ni prvi sarajlija u dresu druge repke. pa mi imamo citav niz takvih igraca kroz historiju u svim sportovima zahvaljujuci prije svega nasem savezu tj. savezima.
tako je fera reci ti njima 

Ma nek igra za Hrvatsku ... imamo mi Krupaliju .... 

Nije do saveza nego je uvijek i SAMO DO IGRAČA.
Onaj ko voli Bosnu on će za nju i ginuti i čekati poziv, onaj ko ne voli daleko mu kuća od Bosne....
tako i za Sutona, ako je doista pravi Bosanac zaigraće za Bosnu, ako nije nek' igra za koga god hoće.
Ipak je daleko bolji od Krupalije i imao je daleko bolju i uspješniju NCAA karijeru....
Kao igrač je odličan , ali mi na toj poz 4 imamo jako dobre igrače, bajramovića , teletovića, za poz 5 je ipak malo u deficitu sa cm(208cm) ....
Onaj ko voli Bosnu on će za nju i ginuti i čekati poziv, onaj ko ne voli daleko mu kuća od Bosne....
tako i za Sutona, ako je doista pravi Bosanac zaigraće za Bosnu, ako nije nek' igra za koga god hoće.
Ipak je daleko bolji od Krupalije i imao je daleko bolju i uspješniju NCAA karijeru....
Kao igrač je odličan , ali mi na toj poz 4 imamo jako dobre igrače, bajramovića , teletovića, za poz 5 je ipak malo u deficitu sa cm(208cm) ....
kakvim savezima? sto u njegovom slucaju savezu? nenad ga je zvao kad je bio k... od ovce i dosao je na okupljanje, pa ga je mensur zvao prosle godine i to je kao izbjegao,fera je napisao/la:ne bi bio prvi bosanac a ni prvi sarajlija u dresu druge repke. pa mi imamo citav niz takvih igraca kroz historiju u svim sportovima zahvaljujuci prije svega nasem savezu tj. savezima.
ovdje se radi o tipicnom primjeru beskicmenjeka, kojih je poslije rata mali milion, covek je rodjen u BiH i otisao da zivi u srbiju u ratu i sad hoce da igra za rvacku, e pa ako ode za zapadne susede, onda se njegovo ime treba prekriziti za sva vremena u BiH i porodicu i sve
izdajnik domovine !!!!!!! ne treba ga vise ni spominjati, imamo hvala Bogu centara i bit ce ih, a doticnom gospodinu zelim da mu slome obje ruke na F4 pa da nikad ne zaigra za rvate koji ce ga pljuvati na svakom koraku i spominjati mu kevu iz bg,
i ako kojim slucajem dodje na odmor u svoj rodni grad treba ga dobro pljunuti posred face, pa da ima o cemu da prica u kockastom dresu
Cuva Bog Zelju svog!
a odakle ti znas da je citava ova prica istinita, i on je otisao kao dijete u beograd kad imas 5-6 godina niko te nista ne pita jel to trebao ostati sam u Sarajevu? mozda savez nema veze sa njegovim slucajem ali nasi sportski savezi su najnesposobniji u regionu i mozes ti pricati sta hoces i lagati sebe da su igraci kriv ali mali milion igraca igra za druge jer je gospoda u foteljama nesposobna. ja ne branim sutona cak mislim da nam nije previse ni potreban taj igrac ali ne treba nikoga osuđivati prije nego sto skupis neke cinjenice a ovdje niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je ovo sve istina a najlakse je ko seljak vrijeđati nekoga,proklinjati itd. zato nam je ovakva drzava jer su na vlasti upravo takvi ljudimirzza je napisao/la:kakvim savezima? sto u njegovom slucaju savezu? nenad ga je zvao kad je bio k... od ovce i dosao je na okupljanje, pa ga je mensur zvao prosle godine i to je kao izbjegao,fera je napisao/la:ne bi bio prvi bosanac a ni prvi sarajlija u dresu druge repke. pa mi imamo citav niz takvih igraca kroz historiju u svim sportovima zahvaljujuci prije svega nasem savezu tj. savezima.
ovdje se radi o tipicnom primjeru beskicmenjeka, kojih je poslije rata mali milion, covek je rodjen u BiH i otisao da zivi u srbiju u ratu i sad hoce da igra za rvacku, e pa ako ode za zapadne susede, onda se njegovo ime treba prekriziti za sva vremena u BiH i porodicu i sve
izdajnik domovine !!!!!!! ne treba ga vise ni spominjati, imamo hvala Bogu centara i bit ce ih, a doticnom gospodinu zelim da mu slome obje ruke na F4 pa da nikad ne zaigra za rvate koji ce ga pljuvati na svakom koraku i spominjati mu kevu iz bg,
i ako kojim slucajem dodje na odmor u svoj rodni grad treba ga dobro pljunuti posred face, pa da ima o cemu da prica u kockastom dresu
e malo si se zajebo, drzava nam je takva zato sto se sve generalizuje i sto ljudi vide samo ono sto im odgovara, nisam rekao nigdje da savez nije kriv ali sam rekao da u ovom slucaju nije,fera je napisao/la:a odakle ti znas da je citava ova prica istinita, i on je otisao kao dijete u beograd kad imas 5-6 godina niko te nista ne pita jel to trebao ostati sam u Sarajevu? mozda savez nema veze sa njegovim slucajem ali nasi sportski savezi su najnesposobniji u regionu i mozes ti pricati sta hoces i lagati sebe da su igraci kriv ali mali milion igraca igra za druge jer je gospoda u foteljama nesposobna. ja ne branim sutona cak mislim da nam nije previse ni potreban taj igrac ali ne treba nikoga osuđivati prije nego sto skupis neke cinjenice a ovdje niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je ovo sve istina a najlakse je ko seljak vrijeđati nekoga,proklinjati itd. zato nam je ovakva drzava jer su na vlasti upravo takvi ljudimirzza je napisao/la:kakvim savezima? sto u njegovom slucaju savezu? nenad ga je zvao kad je bio k... od ovce i dosao je na okupljanje, pa ga je mensur zvao prosle godine i to je kao izbjegao,fera je napisao/la:ne bi bio prvi bosanac a ni prvi sarajlija u dresu druge repke. pa mi imamo citav niz takvih igraca kroz historiju u svim sportovima zahvaljujuci prije svega nasem savezu tj. savezima.
ovo sto pise jest istina jer su rvati razgovarali sa tim "sutonom" a gdje ima dima ... i iz tih razloga mu opet zelim da slomi obje ruke i noge u slucaju da zaigra za kockasti dres od sveg srca i onako iskreno i njemu i svim ostalim koji tako postupe
i da naravno zar ti trebam nacrtati (a izgleda da trebam) da taj odlazak u bg pokazuje njegove veze sa rvackom

Cuva Bog Zelju svog!
e malo si se zajebo, drzava nam je takva zato sto se sve generalizuje i sto ljudi vide samo ono sto im odgovara, nisam rekao nigdje da savez nije kriv ali sam rekao da u ovom slucaju nije,mirzza je napisao/la:a odakle ti znas da je citava ova prica istinita, i on je otisao kao dijete u beograd kad imas 5-6 godina niko te nista ne pita jel to trebao ostati sam u Sarajevu? mozda savez nema veze sa njegovim slucajem ali nasi sportski savezi su najnesposobniji u regionu i mozes ti pricati sta hoces i lagati sebe da su igraci kriv ali mali milion igraca igra za druge jer je gospoda u foteljama nesposobna. ja ne branim sutona cak mislim da nam nije previse ni potreban taj igrac ali ne treba nikoga osuđivati prije nego sto skupis neke cinjenice a ovdje niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je ovo sve istina a najlakse je ko seljak vrijeđati nekoga,proklinjati itd. zato nam je ovakva drzava jer su na vlasti upravo takvi ljudifera je napisao/la:[quote="mirzza
kakvim savezima? sto u njegovom slucaju savezu? nenad ga je zvao kad je bio k... od ovce i dosao je na okupljanje, pa ga je mensur zvao prosle godine i to je kao izbjegao,
ovo sto pise jest istina jer su rvati razgovarali sa tim "sutonom" a gdje ima dima ... i iz tih razloga mu opet zelim da slomi obje ruke i noge u slucaju da zaigra za kockasti dres od sveg srca i onako iskreno i njemu i svim ostalim koji tako postupe
i da naravno zar ti trebam nacrtati (a izgleda da trebam) da taj odlazak u bg pokazuje njegove veze sa rvackom

hajde napravi se pametan pa mi odma nacrtaj molim te. vidim da je tvoj krajnji domet da nekome pozelis da slomi ruke i noge. ova situacija ti pokazuje jednu stvar DOK NAS SAVEZ SJEDI SKRTENIH RUKU I CEKA DA IGRAC SAM DOĐE DA IGRA ZA NAS HRVATI RADE SVOJ POSAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAJ IGRAC JE POZIVAN 2 GODINE ZAREDOM NA PRIPREME !!!!!!! a to sto imamo nesposobnog selektora koji radi u siriji i cuje se sa igracima 2 puta godinsnje je stvar saveza i likova koji su ga stavili TAMO, prijasnji selektor nije bio iskusan ali je organizovao pripreme u Januaru i Julu, i okupljanja.
i takvim kao TI se ne isplati CRTATI jer ni tada nece skontati poentu postova u kojima stoji DA IMAMO LOS SAVEZ I SELEKTORA ali da u ovom slucaju TAJ LOSI SAVEZ I SELEKTOR NE SNOSE KRIVICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nego je krivica na tom jadu koji ne zna bil piskio il bi kakio, da je P od patriote **** bi rvate sa kojim ima veze ko ja sa bangladesom, ili je mozda to daleko za tvoj pojam pa da kazem za lihtenstajnom (za njih si sigurno cuo)
i vidim kako ti ide kuliranje, idol si mi u zacatavanju, tuzno je i zalosno da je tvoj maximum ispod razine NACRTANIH stvari a ako te to vec toliko pecka i dalje mu zelim da sve polomi i tako nikad ne debituje za susjede.
i takvim kao TI se ne isplati CRTATI jer ni tada nece skontati poentu postova u kojima stoji DA IMAMO LOS SAVEZ I SELEKTORA ali da u ovom slucaju TAJ LOSI SAVEZ I SELEKTOR NE SNOSE KRIVICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nego je krivica na tom jadu koji ne zna bil piskio il bi kakio, da je P od patriote **** bi rvate sa kojim ima veze ko ja sa bangladesom, ili je mozda to daleko za tvoj pojam pa da kazem za lihtenstajnom (za njih si sigurno cuo)
i vidim kako ti ide kuliranje, idol si mi u zacatavanju, tuzno je i zalosno da je tvoj maximum ispod razine NACRTANIH stvari a ako te to vec toliko pecka i dalje mu zelim da sve polomi i tako nikad ne debituje za susjede.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.