Francuzi su u ovo finale, kao i u većinu ostalih utakmica pod Deschampsom, ušli kao jedna od onih malih momčadi i filozofijom koja nije dostojna njihove kvalitete i renomea.
No, to je filozofija koja je njima donosila rezultat i koja im je rezultat donijela i večeras.
FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
I Saša Ibrulj zagonetan:
Kolega Pucarevo, a ne Novi Travnik.robertkosar je napisao/la:Jel u kalinskoj gori ili u bucicimaVucevich je napisao/la:Gori li Novi Travnik?
Ne samo finale, covjek se vec odavno ne baca uopce, ja samo ne znam kako je njega Monaco trpio prosle sezone. Al dobro necu da bude, cim poraz odma da kritiziram,japa je napisao/la:Hrvate syebo golman i kraj price. Realno treci i cetvrti gol francuza nisu bili neki sutevi, prvi frajer cita i grijesi stranu bez ikakve potrebe a drugi gol takodjer odbranjiv, refleks u minusu. Inace mislim da je ovaj Subasic najvise velican tokom prvenstva zbog penala a sjeticemo se da frajer nije briljirao u igri a i te penale je vise branio zbog losih suteva protivnika a ne nekih top odbrana. On je za mene najslabija karika Hrvatske reprezentacije i kostao ih je u finalu protiv Francuza koji su bili itekako pobjedivi.
The Nobles ⚔
- legenda reala
- Kontakt:
Ali je penal čist ko suzaDrape je napisao/la:Evo Beusana iz Moskve za HRT, sad će nagaziti Argentinca. Kaže nije bio faul na Griezmannu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Drugi na svijetu covjece
- exorciiist
- Kontakt:
Ima li neko da mi moze objasnit proces kvalifikacije na EP 2020? Liga nacija,kvalifikacije itd..
Iskrene čestitke prijateljskoj državi Francuskoj
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- robertkosar
- Kontakt:
OOO domoljub zaboravio si da pobjednici pisu istorijuPopaj78 je napisao/la:Drugi na svijetu covjece
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- akisarajevo92
- Kontakt:
zato sam napisao, bio iznenadjen da Hrvati nemajuAlucard je napisao/la:Hahha upravo to gledam/slusamakisarajevo92 je napisao/la:vidis, mi imamo kamp za reprezentaciju a Hrvati nemaju![]()
ali mi nas i ne koristimo, vise su na Ilidzi i u Hrasnici
Don't believe the hype.
---------Lloris
Varane--Umtiti
Za jos bolju Francusku moraju se rijesiti ova 3 cirkuzanta
Varane--Umtiti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- robertkosar
- Kontakt:
Sta ce im kamp kad su samo pet igraca iz croakisarajevo92 je napisao/la:zato sam napisao, bio iznenadjen da Hrvati nemajuAlucard je napisao/la:Hahha upravo to gledam/slusamakisarajevo92 je napisao/la:vidis, mi imamo kamp za reprezentaciju a Hrvati nemaju![]()
![]()
ali mi nas i ne koristimo, vise su na Ilidzi i u Hrasnici
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Čestitke Francuzima na dopadljivoj igri i sitnom vezu

Najbolji stoper galaksije
Ma apsolutno se slazem frajer izgleda isto ko da nema refleks i snage da se baci, to se jos i ranije vidjelo kad je smijesan gol primio protiv Danske, po meni lik nije bio na nivou ali vecina se nece sloziti samnom zbog tih penal serija a realno te penal serije su vise bile do sutera koji su sutali lose a ne do njegovih kvaliteta.Dena94 je napisao/la:Ne samo finale, covjek se vec odavno ne baca uopce, ja samo ne znam kako je njega Monaco trpio prosle sezone. Al dobro necu da bude, cim poraz odma da kritiziram,japa je napisao/la:Hrvate syebo golman i kraj price. Realno treci i cetvrti gol francuza nisu bili neki sutevi, prvi frajer cita i grijesi stranu bez ikakve potrebe a drugi gol takodjer odbranjiv, refleks u minusu. Inace mislim da je ovaj Subasic najvise velican tokom prvenstva zbog penala a sjeticemo se da frajer nije briljirao u igri a i te penale je vise branio zbog losih suteva protivnika a ne nekih top odbrana. On je za mene najslabija karika Hrvatske reprezentacije i kostao ih je u finalu protiv Francuza koji su bili itekako pobjedivi.

Griezmann na EURU i Mundijalu 8 golova u nokaut fazi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Koja ljubomora čuj da se na zemlju spuste ljudi pršte od ponosa imaju bronzu i srebro sa Svjetskih prvenstava. Ko se to od repki iz regije može time pohvaliti? A danas poginuli na terenu od želje.

Što Umtiti, kad je pokazao Varaneu kako se igraPoliceman je napisao/la:---------Lloris
Varane--Umtiti
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
Ova utakmica je pokazala samo kakva je qarina druga strana zrijeba,pa sam pokazatelj da su Englezi igrali polufinale dovoljno govori.
Ko da sam gledo superkup evrope Real protiv Manchestera, rutinski.
Ko da sam gledo superkup evrope Real protiv Manchestera, rutinski.
To su ti evropejci.Bayern@heart je napisao/la:
Hebem vam majku ustasku
Sutra na FB Ce objaviti sliku a u pozadini taj isti stari most.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 15 jul 2018, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.