FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stadion je fantastičan. Nadam se da će neko napraviti onako snimke sa stadiona u 360 stepeni sa svih tribina. Svlačionice isto tako. Tunel i izlazak na stadion. Plavi salon Itd. Nešto slično kao sto široki uradio na prezentaciji pecare. Mislim da bi to bila dobra stvar.
Ne bi ti kompenzacije drughlive je napisao/la:Jel znas koja je cifra u pitanju? Ako ne onda ne mozes pisat da vrijediirfo je napisao/la:vrijedi, gledo sam ga nekoliko puta i vidi se ogroman potencijalhlive je napisao/la:
Za njega ja mislim treba platiti ogromnu cifru za trening kompenzaciju

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kaži da je Lendrairfo je napisao/la:Do kraja sedmice jos jedan igrac potpisuje, sutra na pregovorima
nide je napisao/la:Kaži da je Lendrairfo je napisao/la:Do kraja sedmice jos jedan igrac potpisuje, sutra na pregovorima

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Sta je sa onim ispred juga
Hoceli se popunjavati ili sta vec
Imate lovu. Jbgirfo je napisao/la: Ne bi ti kompenzacije drug

It's better when it's live
Realno ja bi samo to poravnao i nebi bacao novac na to ako u planu ima da se započne sa južnom tribinom na godinu nekada.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Sta je sa onim ispred juga
Više bi volio da se sredi onaj dio između juga i istoka ona praznina ubada u oči nekako kada su prenosi. Staviti neke reklame ili sličnonide je napisao/la:Realno ja bi samo to poravnao i nebi bacao novac na to ako u planu ima da se započne sa južnom tribinom na godinu nekada.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Sta je sa onim ispred juga
- plavousrcu
- Kontakt:
Priznaj da si clan redakcijeirfo je napisao/la:Jao stadiona![]()
![]()
![]()
Inace ne znam sto ne objavljuje zvanicna jos uvijek za Rodina, ja kako sam cuo sve je dogovoreno
Edit: u isto vrijeme objavi i portal evo![]()
Doduse ja sam juce ovo najavio, kasnite momci

Rodni : 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Sutra ce biti na zvanicnoj stranici kada potpiseirfo je napisao/la:Jao stadiona![]()
![]()
![]()
Inace ne znam sto ne objavljuje zvanicna jos uvijek za Rodina, ja kako sam cuo sve je dogovoreno
Edit: u isto vrijeme objavi i portal evo![]()
Doduse ja sam juce ovo najavio, kasnite momci
Vjerovatno
Rodin je ok stoper, plus tretira se kao domaci igrac . Bolji od svih nasih stopera vjerovatno.. Jos Lendric i uz eventualni ostanak Zakarica mogla bi to biti dobra ekipa..
p.s.
stadion ce biti za 10 !
p.s.
stadion ce biti za 10 !
braco je napisao/la:
Dolazi Hervas 100% ali samo da produži člansku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rodin nije stranac?bosnas_ je napisao/la:Rodin je ok stoper, plus tretira se kao domaci igrac . Bolji od svih nasih stopera vjerovatno.. Jos Lendric i uz eventualni ostanak Zakarica mogla bi to biti dobra ekipa..
p.s.
stadion ce biti za 10 !
- MocMahale444
ima hrvatsko i bh drzavljanstvo.Djuroje je napisao/la:Rodin nije stranac?bosnas_ je napisao/la:Rodin je ok stoper, plus tretira se kao domaci igrac . Bolji od svih nasih stopera vjerovatno.. Jos Lendric i uz eventualni ostanak Zakarica mogla bi to biti dobra ekipa..
p.s.
stadion ce biti za 10 !
Ako dođe Rodin, onda mislim da će odbrana biti dobro popunjena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Evo ide Rodin maliRaonffa je napisao/la:Ako dođe Rodin.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Je l' ga ovo Miske nosi?MocMahale444 je napisao/la:Evo ide Rodin maliRaonffa je napisao/la:Ako dođe Rodin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.