I Livno je moja domovinaBundesliga je napisao/la:Ko mi, tvoji su osvojili drugo mjesto šta ti imaš sa Bosnom i Hercegovinom? Ajde u Livno pa dočekuj Dalića eto ga za nekih sedam dana.Popaj78 je napisao/la:Hrvati su se upisali u fudbalsku historiju strasan rezultat nadam se da cemo i mi jednom doci do ovogmozda ce se onda neki izlijeciti od kompleksa koji su im komsije nabili uspjesima u sportu
FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Osvojio jeste, zaslužio nije.Artetitis je napisao/la:Možda liči na štakora, ali je osvajač 4 Lige prvaka i jedine Zlatne lopte za najigrača SP koja je ikad došla i koja će ikad doći u ex-Yu. Tata fudbala.Rokoko87 je napisao/la:Tu sam prestao čitati.
Prvi na prestižnom turniru poznatom po imenu Kirin Kup.Rigoletto je napisao/la:Pozdrav, drugi na svijetu, dabogda i ti to dozivioOsim13 je napisao/la:đe rigoletina da obiđe infuzije![]()
sad je u domu zdravlja Široki Brijeg
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ko je ova budaletina s Amarom 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
A i ljepsi su Francuzi.semcho je napisao/la:Prestanite valjat gluposti, ovi sto ne navijaju za Hrvatsku, 99% razlog je navijanje, ponasanje, hevatskih navijaca iz Mostara, Sirokog, i dr. zbog UZP, velicanja paradrzave Herceg-Bosne, fasizma, raznih pjevanja nacionalistickih pjesama, nemojte pisati da su ti ljudi nacionalisti zato sto ne navijaju za Hrvatsku!!!
Životni saputnik! 1921
Hahha upravo to gledam/slusamakisarajevo92 je napisao/la:vidis, mi imamo kamp za reprezentaciju a Hrvati nemaju
3.Bazinga12345 je napisao/la:Dva iz penala...AlemC85 je napisao/la:[
Griezmann je i asistirao i zabijao. Dalje necu ici ko je bolji.
Australija, Argentina i sad u finalu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Smjesno izgleda prozivanje Francuske zato sto igraju naturalizovani igraci iz Africkih zemalja, pa pogledaj samo sta je igraca rodjenih u BiH sto igraju za Hrvatsku, a eto, opet svaka cast svakome.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oduvijek navijam za Elf. Cim su ispali, prestao sam ozbiljno pratiti SP.Brokula je napisao/la:Koji pajser moraš bit da osporiš Francuzima titulu. 10 puta teže protivnike dobijali od Hrvata kroz SP
Prvi na Kirin kupu. Check mate.Rigoletto je napisao/la: Pozdrav, drugi na svijetu, dabogda i ti to dozivio
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- exorciiist
- Kontakt:
Sad ce sva djeca iz BiH ici igrat u Hrvatsku.. vidjeli sta mogu postic. Kakva li ce bit nasa repka za vrijeme iduceg SP, Boga pitsj
Neka idu, takvi nam i ne trebaju.exorciiist je napisao/la:Sad ce sva djeca iz BiH ici igrat u Hrvatsku.. vidjeli sta mogu postic. Kakva li ce bit nasa repka za vrijeme iduceg SP, Boga pitsj
-
Bundesliga
- Kontakt:
Najjače mi je ovo kad kažu to su samo ovi iz Hercegovine, a sjećam se kad su ubili Vedrana u Širokom bio prilog na HRT-u divljanje "muslimanskih" navijača. Sad na RTL-u prikazuje Dubrovnik ori Herceg Bosno a rulja pjeva. Tako je Balijo glupa 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Joj kad ga Džeko digne ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffMortemHz je napisao/la:
![]()
neće imat kudexorciiist je napisao/la:Sad ce sva djeca iz BiH ici igrat u Hrvatsku.. vidjeli sta mogu postic. Kakva li ce bit nasa repka za vrijeme iduceg SP, Boga pitsj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mbappe > Modric
Ovome su dali samo kao utjehu.

Malo ubrzano, nisam ja neki fotosoper.
Lahko je dodati lica na ovima sad ko hoce.
Ovome su dali samo kao utjehu.
Rokoko87 je napisao/la:Možel iko montirati sudije i KolinduAlminjo99 je napisao/la:

Malo ubrzano, nisam ja neki fotosoper.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- exorciiist
- Kontakt:
Zar ti stvarno mislis da su svi optereceni patriotizmom?exampLe. je napisao/la:Neka idu, takvi nam i ne trebaju.exorciiist je napisao/la:Sad ce sva djeca iz BiH ici igrat u Hrvatsku.. vidjeli sta mogu postic. Kakva li ce bit nasa repka za vrijeme iduceg SP, Boga pitsj
Pa bil ti igrao u repki s kojom ces gurat na SP, ili se mucit u kvalifikacijama,a ljudi ti yebat mater cim losije odigras
Evo Beusana iz Moskve za HRT, sad će nagaziti Argentinca. Kaže nije bio faul na Griezmannu.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 15 jul 2018, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Srami se sa tim razmisljanjimaBundesliga je napisao/la:Najjače mi je ovo kad kažu to su samo ovi iz Hercegovine, a sjećam se kad su ubili Vedrana u Širokom bio prilog na HRT-u divljanje "muslimanskih" navijača. Sad na RTL-u prikazuje Dubrovnik ori Herceg Bosno a rulja pjeva. Tako je Balijo glupa
Do rata sam navijao za SFRJ. Nakon rata za Elf i moju BiH.Bundesliga je napisao/la:Najjače mi je ovo kad kažu to su samo ovi iz Hercegovine, a sjećam se kad su ubili Vedrana u Širokom bio prilog na HRT-u divljanje "muslimanskih" navijača. Sad na RTL-u prikazuje Dubrovnik ori Herceg Bosno a rulja pjeva. Tako je Balijo glupa
Legendo
Moggi se ne javlja, uzeo pehar i otišao u nepoznatom pravcu
Moggi se ne javlja, uzeo pehar i otišao u nepoznatom pravcu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.