FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Niste objektivni nego ste uvlakaci u pakas, ne mrzim nikoga ali nemam niti jedan razlog da navijam za Hrvatsku.
To sto vi pokusavate da budete "in" sa tom svojom laznom komsijskom ljubavi je smijesno.
To sto vi pokusavate da budete "in" sa tom svojom laznom komsijskom ljubavi je smijesno.
Hrvati su se upisali u fudbalsku historiju strasan rezultat nadam se da cemo i mi jednom doci do ovog
mozda ce se onda neki izlijeciti od kompleksa koji su im komsije nabili uspjesima u sportu
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Osim je sve objasnio: ne znaju ni oni kako ga osvojise. Hrvatskoj svaka cast i na medalji i na pristupu. 
- exorciiist
- Kontakt:
Ne znam kako mozete navijat za Hrvate.. kad se sjetim '92. sta je Modric radio.. muka mi majke mi 
Gori li Novi Travnik? 
Griezmann je i asistirao i zabijao. Dalje necu ici ko je bolji.Bazinga12345 je napisao/la:Ma kakav Griezmann.AlemC85 je napisao/la:
Hazard, Mbappe, Griezmann, Mandzo...svi su bolji od njega. Od Argentine je Modric nestao.
Koji pajser moraš bit da osporiš Francuzima titulu. 10 puta teže protivnike dobijali od Hrvata kroz SP
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Mandžo bio na prvoj liniji odbrane.exorciiist je napisao/la:Ne znam kako mozete navijat za Hrvate.. kad se sjetim '92. sta je Modric radio.. muka mi majke mi
Još jednom čestitke komšijama na ogromnom uspjehu.
Srbin subasic pucao sa trebevicaexorciiist je napisao/la:Ne znam kako mozete navijat za Hrvate.. kad se sjetim '92. sta je Modric radio.. muka mi majke mi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Komentar srba na nagradu modrica
? " Jako precenjen. Po nekom mom strucnom misljenju Luka Milivojevic duplo bolji igrac. Inace radim kao trener mladjih kategorija FK Loznica pa sam kompetentan. Ovo pisem samo da nebih upali neki padobranci da kazu kako lupam a od fudbala imaju pogledane dve utakmice u zivotu i tri casa fizickog. Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovi forumski Zahiragići znaju: hoće li Bakir grliti pobjedničkog bika u Čevljanovićima k'o što je Kolinda sve igrače danas?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ko mi, tvoji su osvojili drugo mjesto šta ti imaš sa Bosnom i Hercegovinom? Ajde u Livno pa dočekuj Dalića eto ga za nekih sedam dana.Popaj78 je napisao/la:Hrvati su se upisali u fudbalsku historiju strasan rezultat nadam se da cemo i mi jednom doci do ovogmozda ce se onda neki izlijeciti od kompleksa koji su im komsije nabili uspjesima u sportu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pozdrav, drugi na svijetu, dabogda i ti to dozivioOsim13 je napisao/la:đe rigoletina da obiđe infuzije![]()
sad je u domu zdravlja Široki Brijeg
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dva iz penala...AlemC85 je napisao/la:[
Griezmann je i asistirao i zabijao. Dalje necu ici ko je bolji.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Prestanite valjat gluposti, ovi sto ne navijaju za Hrvatsku, 99% razlog je navijanje, ponasanje, hevatskih navijaca iz Mostara, Sirokog, i dr. zbog UZP, velicanja paradrzave Herceg-Bosne, fasizma, raznih pjevanja nacionalistickih pjesama, nemojte pisati da su ti ljudi nacionalisti zato sto ne navijaju za Hrvatsku!!!
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Vjeruj da ima i to veći broj. Vole nas naglasak, humor i ono sto se kod njih zove pimpek.avenija je napisao/la:
de vidi imal kakva Nives da voli bosance, spreman sam za dom
Mada Bosanac ko Bksanac, više voli Češke nudistkinje.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vidis, mi imamo kamp za reprezentaciju a Hrvati nemaju 
Don't believe the hype.
Veliki uspjeh Hrvatske. Nesto za sto te na ovim prostorima balkana proglase budalom i kada kazes da si sanjao. Dobra ekipa,paklena,borbena i vrlo lako su mogli osvojiti SP da su imali malo vise srece kod onog prvog gola i polozaja ruke kod drugog. Sprcila su ih ona dva gola zestoko. Iskreno navijao sam za Francuze samo zbog ovih fasista seljacina iz skutorije i ovih sto su se nakotili iz srednje bosne. Pravi hrvati u hrvatskoj mogu biti ponosni na ove momke i ovaj uspjeh koji su postigli. Nama kao najretardiranijoj sportskoj naciji ovo ne moze ni u san doci
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Bićemo mi Rigo šampioni u Dohi, zar nisi čuo vijestiRigoletto je napisao/la:Pozdrav, drugi na svijetu, dabogda i ti to dozivioOsim13 je napisao/la:đe rigoletina da obiđe infuzije![]()
sad je u domu zdravlja Široki Brijeg
Jesi navijao za susjede?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.