Admini na ovom pdfu ocigledno ne rade dobro svoj posao. I ja vala svaki dan uđem na ovu temu, prelistam ove komentare i trazim objave od @sajo10 i ostalih koji ostavljaju slike sa Grbavice. Mislim da bi trenutno samo on i ovi ostali sto salju slike ili daju lijepe komentare trebali da pisu na ovoj temi. Ovi ostali, tu ljubomoru ili sta ti ja znam vec ostavite za sebe, ili se "istresite" na temama predviđenim za to.
Ja navijam za Sarajevo, Bgmi volim ga bas puno

Ali to ne znaci da trebam kritikovati kad neki drugi klub uradi nesto.. u ovom slucaju Zeljo. Ovo na Grbavici se radi pravo fino, svjetski... samo sam malo ljubomoran sto moje Sarajevo ne radi ovako, ali bit ce ako Bog da i to jednom. Da se razumijemo, uvijek cu ja navijati protiv Zelje kad igra protiv Slobode, Viteza, Krupe, Celika itd itd... ybga to valjda mora tako

ali brate ne moze mi bit krivo sto Zeljo pravi europski stadion, ne mogu ja navijat protiv tog. To je ekstra i svi bi trebali biti ponosni na to, oni koji su iz ove drzave, a smeta im ovo sta se radi na Grbavici trebali bi se malo zapitati cemu mrznja?
Kamo srece redom da se napravi ovako 5,6 stadiona... evo Zeljo kad uradi jug, pa Bilino Polje, pa Kosevo sa novom travom (i natkrivenim tribinama) pa Vrapcici, pa Pecara.. da ne nabrajam dalje. Eto nama 4,5 vrhunskih stadiona. Pa onda da de organizuje nego svjetsko ili europsko prvenstvo za mladje uzraste. Bilo bi lijepo bgmi

Ljudi necemo nista postici sto mrzimo kad "onaj tamo" uradi nesto da valja...