Rekonstrukcija stadiona u BiH

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la irfo » 14 jul 2018, 18:09

e cuj ne pravi od svake teme prepucavanje a on uleti sa preglupim izjavom :lol: :lol: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jul 2018, 18:10

Zadnjih 10-20 dana ste mi zgadili jedine dvije teme zbog kojih sam na forumu. Tocno niste normalni.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 jul 2018, 18:11

Postoje li ovdje admini ikakvi? Pa nije ovo PL prepucavanje u pm. :puke: :puke:

Ne kontam koji qurac komentarisete ili ulazite na temu ako vam je nesto mrsko, ruzno il sta vec. Kako ste pateticni pojedinci..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 14 jul 2018, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 jul 2018, 18:11

samo ga slikajte ovako sa jugozapada i sve ce biti extra:-)
salu na stranu, prelijepo je pratiti ove radove, da pored bilinog polja imamo barem jos jedan solidan stadion.

samo na ovom ne treba stati i nadam se da ce u sto kracem roku ici krov na istoku da tribina ne propada, te da ce se krenuti u izgradnju juga. Ne znam koliko je realno da se uradi jug kakav je planiran, trebalo bi biti ok i nesto poput istoka.
o zapadu ne treba ni mastati jos uvijek, ukoliko se za 2-3 godine zavrsi krov na istoku i dobije novi, natkriveni jug, puna saka brade.

da, nemojte ljudi jos uvijek uporedjivati grbavicu sa bilinim poljem, nije realno. Zenicki istok je puno ispred zapada grbavice, a to su tribine koje nose kategorizaciju.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 jul 2018, 18:13

Hantraga je napisao/la:Ja fakat ne razumijem što se prepucavate na ovakvoj temi. :D Isto kakva djeca i sa tim ko ima svoj stadion, ko nema, i sa prošenjem para. Da su digli kredit, rekli bi haram pare. Da su sve svoje uložili, rekli bi ne plaćaju porez, lopovi. Da je sve tu ok, rekli bi nakrali. Šta je bolan bitno? Da je Bogdo sreće, pa da država ima više sluha za sport i pomaže ovako svakog ko Željezničar sa stadionom. Uostalom, ljudi evo prave i vidljivi su pomaci. Najnormalnije je pogurati ih kad već vidiš da sredstva idu za prave stvari.

Inače, iznenađen sam pozitivno kako sve izgleda. Ranije sam napisao da bi plava okolo mogla biti kičava, ali ustvari nije ni najmanje za sada. :) I dalje je teško stadion kategorizirati u "najljepši, najbolji", ali su napravljeni džinovski koraci da se od rupe od prije 2 godine stvori ovo. Kada legne još jedna tribina (jug), ovo će poprimiti obrise prave arene.
Nije rasprava samo se iznose cinjenice. Ja kao navijac Zelje necu imati nista protiv da sutra Kanton, Vlada Federacije ili ko vec dodje i kaze evo pravimo na Kosevu isti teren kao ina Grbavici i da sve oni finansiraju da FK Sarajevo ne da marke, cak stavise podrzacu to jer nisam glup kao pojedini pitarski kmecavci pa da ne kontam da je vrhunski teren na Kosevu vitalan ne samo za FK Sarajevo vec i za Zelju i za citavu nasu ligu. Necu kmecati o prosenju, donacijama itd..

Ja sam za ne samo da im urade teren vec i da renoviraju stadion i natkriju ga vec jednom, zamjene stolice itd...Ali da bi se tako nesto desilo mora FK Sarajevo nesto i pokrenuti, neku akciju nesto da isfinansiraju (ne sve naravno jer ne mogu a i nije njihova imovina ali ucesce u izgradnji novog terena npr. bi bilo dovoljno) a ne sta oni rade? Kmece i kukaju i traze nerealno, traze od opstine da im pokloni zemljiste vrijedno milione KM da bi oni nasli nekog investitora koji ce im napraviti stadion :lol: :lol: Mozes misliti lobotomije ne znas sta je veca bajka, opstina da ti pokloni ultra vrijedno zemljiste ili da ces naci nekog mamlaza koji je spreman da ulozi min. 20 miliona eura i napravi stadion za klub u jednoj od najlosijih i najneperspektivnijih liga evrope :rol: :rol: Pa budala koja bi to uradila bi vratila ulozen novac mozda za 50 godina...

nagibBeg
Kontakt:

Post Postao/la nagibBeg » 14 jul 2018, 18:15

Uloziti ce Fuad Zaganor u sarajvo

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 jul 2018, 18:17

Sjajan teren :thumbup:

Kad ce se raditi juzna tribina?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jul 2018, 18:25

Vucevich je napisao/la:Sjajan teren :thumbup:

Kad ce se raditi juzna tribina?
mozda sljedece godine, ali sve je stvar finansija

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2018, 19:00

Kakve su sanse da se do kraja sezone se pokrije istok? Mislim da su takve bile najave
Don't believe the hype.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jul 2018, 19:04

akisarajevo92 je napisao/la:Kakve su sanse da se do kraja sezone se pokrije istok? Mislim da su takve bile najave
sanse su 100%

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jul 2018, 19:23

nagibBeg je napisao/la:Vlast im klub napravila al nije im ništa poklonila :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 14 jul 2018, 19:42

Klub je u zavrsnim pregovorima u vezi farbanja reflektora na sjeverozapadu :D

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 14 jul 2018, 19:57

Zašto plavi dio oko terena nije u visini travnjaka kao na svim ostalim terenima? Šta će se desiti sa dijelom koji nije završen ispred juga?

nagibBeg
Kontakt:

Post Postao/la nagibBeg » 14 jul 2018, 19:58

Sfušereno drama, bolje u zenici

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2018, 20:28

Manijak sam i drago mi je da se napreduje se ali ovo i dalje izgleda kičasto, čekam završni produkt a do toga ce proći jos par godina

ako je Maksimir ružni brat onda je naša Grbavica ružna sestra :mrgreen:
Don't believe the hype.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 jul 2018, 20:36

Naravno da je kicasto, evo navijac sam Zelje ali ovo sa plavom umjetnom je teski kic i ruzno izgleda ali haj bar je pravi teren vrhunski...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jul 2018, 20:43

Čekaj da se to sve fino završi i vrate reklame.

Šta je za tunel i klupe? Čitao sam negdje da će se i to raditi.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 14 jul 2018, 20:47

Najbolji potez za iskorak BiH nogometa bi bio sufinanciranje i ulaganje u travnjake na BH terenima. Znači nikakvo smanjivanje broja stranaca i takve gluposti. Samo vrhunski travnjaci. Uložiti 5 milijuna maraka i vratiti će se višestruko. Željo i Čelik sada imaju vrhunske travnjake. Javnim natječajem pozvati klubove da apliciraju i 70 posto sredstava im osigurati. U 2-3 godine bar 2-3 kluba da riješe tu stvar. Stabilna kluba.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jul 2018, 20:48

Memara je napisao/la:Čekaj da se to sve fino završi i vrate reklame.

Šta je za tunel i klupe? Čitao sam negdje da će se i to raditi.
Ma dok se iscrtaju linije, stave golovi, teren dobije oblik tek tad. Onda reklame okolo, uredi se prostor za trenere. Mislim da ce cak i grb zelje biti na ovoj plavoj podlozi, kao na Nou Campu, onda nove klupe za igrace i to ce biti tip top

Klupe hoce, tunel nigdje nije najavljen, on je renoviran nedavno ono plakati unutra legende kluba i to je sredjeno. Nema se sta vise raditi dok se ne pocne zapad graditi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.