FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1.3 kvota na Želju je bila. To sve govori. Veća bi bila da se gostuje u Gračanici. Eto koliko ovA pobjeda znači nešto
-
- Kontakt:
Znal ko kada ce karte za revans na grbavici biti pustene u prodaju
Ili kad bi trebalo pisat na zvanicnoj stranici
Ili kad bi trebalo pisat na zvanicnoj stranici
Auuuu sta rade fotelja strucnjaci...Napravismo mesija od Cujurcica...Ja ne kazem da je on los igrac ali sta je on to uradio toliko dobro juce?Dao 3 duge lopte i 2 puta okrenuo stranu i da onu sto je sutnuo i pogodio reflektor...Pusti ti ove Estonce dobri su za samopuzdanje i za uigravanje,vidjecemo ko je kakav protiv Apolona,tu ce se najbolje vidjeti na koga moze ozbiljno da se racuna...
-
- Kontakt:
Zar ce Apollon igrati drugo pretkoloDjuroje je napisao/la:Auuuu sta rade fotelja strucnjaci...Napravismo mesija od Cujurcica...Ja ne kazem da je on los igrac ali sta je on to uradio toliko dobro juce?Dao 3 duge lopte i 2 puta okrenuo stranu i da onu sto je sutnuo i pogodio reflektor...Pusti ti ove Estonce dobri su za samopuzdanje i za uigravanje,vidjecemo ko je kakav protiv Apolona,tu ce se najbolje vidjeti na koga moze ozbiljno da se racuna...

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ne znam za Vas, ali mene je Pavić sinoć najviše oduševio uz Krpu. Krpa je tako nesebicno, lavovski odigrao, toliko duela, toliko udaraca... Kad zagradi loptu, niko mu je ne moze uzeti, odlicno igra okrenut ledjima prema golu...
A Pavic, susta suprotnost Mehremica, zna se postavljati, istrcati na vrijeme, pravovremen pas poslati i napraviti pritisak... Pa na kraju krajeva, on je napravio pritisak i uzeo loptu nakon kojeg smo dali 2. gol, da, jos je ubacio iz kornera odlicno kod 1. gola.
A Pavic, susta suprotnost Mehremica, zna se postavljati, istrcati na vrijeme, pravovremen pas poslati i napraviti pritisak... Pa na kraju krajeva, on je napravio pritisak i uzeo loptu nakon kojeg smo dali 2. gol, da, jos je ubacio iz kornera odlicno kod 1. gola.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Znao je i Projic svasta protiv AIK-a pa zaboravi brzo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vjeruj da je ovakav korisniji od Vranješa, za naše lige odličan igrač, ako je suditi po onoj jučerašnjoj utakmici, bio najbolji i najagilniji. Vidjet ćemo kako će izgledati u budućnosti.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj to reci inace ce ti reci da nemas pojma.Raonffa je napisao/la:Ima Čurjurić finu tehniku, al' čini se da nije nešto specijalno pokretljiv.
Ovi s duplim acc s strane.
Tip ko bure, zna primit loptu i to je to. Spor ko kornjaca **** ih on.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
arelinho je napisao/la:Ne vjerujem da se to desilo sa Zecom jer što bi ga onda vodio na ovu utakmicu ako se to desilo.
Pa nije jučer bio u rosteru ili sam ja nešto propustio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zec je maksuz covjek... Dovoljno je to reci...
Pa možda je iz taktičkih razloga ostao na tribinama.Raonffa je napisao/la:arelinho je napisao/la:Ne vjerujem da se to desilo sa Zecom jer što bi ga onda vodio na ovu utakmicu ako se to desilo.
Nemam pojma, znam samo da nije bio u rosteru i da sam čuo za taj belaj, možda ima a možda i nema veze sa njegovim jučerašnjim izostavljanjem. Vidjet ćemo u revanšu, ako opet bude na tribinama, mislim da je stvar jasna.arelinho je napisao/la:Pa možda je iz taktičkih razloga ostao na tribinama.Raonffa je napisao/la:arelinho je napisao/la:Ne vjerujem da se to desilo sa Zecom jer što bi ga onda vodio na ovu utakmicu ako se to desilo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Raonffa dobro si informisan!
Ne smijes da si Bale jednom od trenera psovati i nesto pametovati.... A ne da si jedan obicni kloc!
Ne smijes da si Bale jednom od trenera psovati i nesto pametovati.... A ne da si jedan obicni kloc!
Ma naravno, očigledno da nije bilo do Adžema. Treba ga **** za sva vremena, ma koliko nam bio od koristi.
Seljačina!Raonffa je napisao/la:Ma naravno, očigledno da nije bilo do Adžema. Treba ga **** za sva vremena, ma koliko nam bio od koristi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Bio najbolji? Ono bure bilo najbolje. Tip zna primiti loptu i to je to. Deba ba kakav on. Uglavnom ja sam halalio sezonu cim su izabrali prevaru od trenera.Raonffa je napisao/la:Vjeruj da je ovakav korisniji od Vranješa, za naše lige odličan igrač, ako je suditi po onoj jučerašnjoj utakmici, bio najbolji i najagilniji. Vidjet ćemo kako će izgledati u budućnosti.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj to reci inace ce ti reci da nemas pojma.Raonffa je napisao/la:Ima Čurjurić finu tehniku, al' čini se da nije nešto specijalno pokretljiv.
Ovi s duplim acc s strane.
Tip ko bure, zna primit loptu i to je to. Spor ko kornjaca **** ih on.
Blagojevic je bio najbolji pa Krpic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha uvijek isto razmišlja kao i ja.
Najjači
Najjači

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vi sa duplim acc ste najgoriRokoko87 je napisao/la:Muha uvijek isto razmišlja kao i ja.
Najjači

- MocMahale444

Ozbiljna ekipa bi nam uvalila 3 komada lagano.
Nigdje veze igra 0.
Petak 13ti.
Raonffa rece tip nema blage pa pedala jami nazad, sad magicno ipak zna lopte

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Blagojević je bio solidan, ništa sad pretjerano dobar. Krpić se trudio i trčao dosta al' neće se on nadavati golova u ovakvom sistemu gdje ga ne hrane loptama.MocMahale444 je napisao/la:
Bio najbolji? Ono bure bilo najbolje. Tip zna primiti loptu i to je to. Deba ba kakav on. Uglavnom ja sam halalio sezonu cim su izabrali prevaru od trenera.
Blagojevic je bio najbolji pa Krpic.
Možda sam ja više gledao Čurjurića zato što je novi igrač, pa mi se činilo da je bio najbolji, možda griješim jbg

Muha je oduvijek bio moj dupli acc :kahva:
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, bvsic, Google Adsense [Bot], NazorUso i 49 gostiju.