FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što Zeca nije ni na klupi bilo, koliko znam nije povrijeđen. Jel' to opet belaje pravi?
- kontrasviju
- Kontakt:
Eh, upravo o tome pričam.Stumbras uzima njihov koef., a mi ga onda uzimamo od Stumbrasa i nosioci smo u trećem pretkoluRaonffa je napisao/la:I prođe Stumbras, teoretski, uzet će koeficijent od Apolona jer je veći od njihovog i protiv nas će igrati sa njihovim koeficijentom (koji je usput, veći i od našeg) i ako mi prođemo, valjda bi mi trebali preuzeti taj koeficijent od Strumbrasa i biti nosioci u trećem pretkolu?Esport je napisao/la:Pobjednik preuzima koeficijent poraženog, ako je bolji od njegovogkontrasviju je napisao/la:Nadati se da će Stumbars izdržati na Kipru i proći dalje jer su realno slabija ekipa od Apollona.Danas rezultat odličan, ali igra ništa posebno.S ovakvom igrom će nam Apollon(ukoliko prođe) bez problema uvaliti 4-5 komada u dva meča.Ukoliko Stumbras prođe, mislim da smo favoriti u tom dvomeču.Što se tiče toga da li smo nosioci ili nenosioci, ja mislim da ukoliko prođemo u treće pretkolo da smo nosioci, bez obzira bilo to preko Apollona, odnosno Stumbras-a, jer mi je logičnije da se gleda par, a ne pojedinačno ekipa(ispravite me ako griješim).
Mada proće njih Apolon u revanšu sigurno.

1921
Imao je neki belaj sa Krčmarevićem na treningu, čak je navodno i gurnuo trenera, a Krčmar mu yebo mater pred svima na treningu i otjero ga. Tako sam bar ja čuo prije par dana, sad da li je istina, ne znam.braco je napisao/la:Što Zeca nije ni na klupi bilo, koliko znam nije povrijeđen. Jel' to opet belaje pravi?
@kontrasviju
Da, tom se logikom i ja vodim

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne ide to tako, ne uzima Stumbras njihov koeficijent jer je vec izabran protivnik za drugo pretkolo. Izvlacenje za trece pretkolo je prije zavrsetka drugog sto znaci da ce se gledati ko ima najveci koeficijent od dvije ekipe iz drugog pretkola tj. u tom duelu. Tako da jedino mozemo biti nosioci ako Apollon prodje.kontrasviju je napisao/la:Eh, upravo o tome pričam.Stumbras uzima njihov koef., a mi ga onda uzimamo od Stumbrasa i nosioci smo u trećem pretkoluRaonffa je napisao/la:
I prođe Stumbras, teoretski, uzet će koeficijent od Apolona jer je veći od njihovog i protiv nas će igrati sa njihovim koeficijentom (koji je usput, veći i od našeg) i ako mi prođemo, valjda bi mi trebali preuzeti taj koeficijent od Strumbrasa i biti nosioci u trećem pretkolu?
Mada proće njih Apolon u revanšu sigurno.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znači opet se kur.či ker. Trebalo je njemu davno yebat mater još nakon onog prozivanja Adžema na instagramu. Stvarno rijetko glup frajer, kako na terenu, tako i van njega.Raonffa je napisao/la:Imao je neki belaj sa Krčmarevićem na treningu, čak je navodno i gurnuo trenera, a Krčmar mu yebo mater pred svima na treningu i otjero ga. Tako sam bar ja čuo prije par dana, sad da li je istina, ne znam.braco je napisao/la:Što Zeca nije ni na klupi bilo, koliko znam nije povrijeđen. Jel' to opet belaje pravi?
@kontrasviju
Da, tom se logikom i ja vodim
Inače se nadam da Krčmar pod prinove koje treba da dođu podrazumjeva i jedno krilo jer nam baš fali. Ostala 2 su sigurno štoper i napadač.
Ne vjerujem da se to desilo sa Zecom jer što bi ga onda vodio na ovu utakmicu ako se to desilo.
Tanko i dalje,ali dosta bolje nego na pripremama.
Fali automatizma al nije ni cudo,puno novih.
Drugo poluvrijeme ok.
Čurjurić doktoreeeeee
Drugo poluvrijeme ok.
Čurjurić doktoreeeeee
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
E kako je lijepo legla ova pobjeda mada protivnik nije bijo na nivou sestice iz premijer lige. Nadati se da cemo formu dici jos malo jer smo pali tamo oko 75 min. Mora biti bolja zavrsnica. Sve cestitke ovim momcima koji su dosli da zapjevaju i bodre Zelju.
Sto se tice forme mozda je i bolje da nismo na 100% vec sada jer bi pad dosao bas u sred prvog djela prvenstva kao i prosle godine, pa smo se digli na kraju u onih par kola u blatu i snijegu. Sta je sada sa Zakaricem? Ukinuta disciplinska... Hoce li se prikljuciti ekipi ili ide.....?
Dajte koju sliku trave da vidimo kako se zeleni danas ona plava trava
Sto se tice forme mozda je i bolje da nismo na 100% vec sada jer bi pad dosao bas u sred prvog djela prvenstva kao i prosle godine, pa smo se digli na kraju u onih par kola u blatu i snijegu. Sta je sada sa Zakaricem? Ukinuta disciplinska... Hoce li se prikljuciti ekipi ili ide.....?
Dajte koju sliku trave da vidimo kako se zeleni danas ona plava trava

Zadnja izmjena: nide, dana/u 13 jul 2018, 12:39, ukupno mijenjano 6 puta.
U srijedu citav dan pljusak i nevrijeme tako da ce 5 k biti premija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
irfo je napisao/la:U srijedu citav dan pljusak i nevrijeme tako da ce 5 k biti premija

Poranio si sa gledanjem vremenairfo je napisao/la:U srijedu citav dan pljusak i nevrijeme tako da ce 5 k biti premija

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Krasno ljeto, nema štairfo je napisao/la:U srijedu citav dan pljusak i nevrijeme tako da ce 5 k biti premija
Ihhhh i vi bi da ljeti bude sunce i lijepo vrijeme 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
SVI NA GRBAVICU U SRIJEDU!
Jos je rano za analize, to slijedi za 7-10 dana... Ali Curjuric i Pavic su za mene okrovljenja, po sinocnjem...
Jos je rano za analize, to slijedi za 7-10 dana... Ali Curjuric i Pavic su za mene okrovljenja, po sinocnjem...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
A meni su se smijali kad sam napisa Čurjuriću doktore haha..Pozdrav iz ZadraUBIPITAR je napisao/la:Tanko i dalje,ali dosta bolje nego na pripremama.
Drugo poluvrijeme ok.
Čurjurić doktoreeeeee

- MocMahale444
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mogli su jos dva uvalit minimum al zbog sebicnosti nista, a i mi jedan serbez primit.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
nemas ti pojma o fudbalu.MocMahale444 je napisao/la:Brz i pokretan ko kornjaca.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
A meni su se smijali kad sam napisa Čurjuriću doktore haha..Pozdrav iz ZadraSCOUTZADAR98 je napisao/la:UBIPITAR je napisao/la:Tanko i dalje,ali dosta bolje nego na pripremama.
Drugo poluvrijeme ok.
Čurjurić doktoreeeeee

Ibretom se ibretim

Na osnovu kojih kriteija je odigrao dobro?
- MocMahale444
Nemoj to reci inace ce ti reci da nemas pojma.Raonffa je napisao/la:Ima Čurjurić finu tehniku, al' čini se da nije nešto specijalno pokretljiv.
Ovi s duplim acc s strane.
Tip ko bure, zna primit loptu i to je to. Spor ko kornjaca **** ih on.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.