NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Joj koji sastav, trebat ce nam sva sreca svijeta...
Sretno nam
Sretno nam
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Hehe, ma realno brate. Nemamo mi ovdje sta traziti. Slovenci odlicni. Mozda se nesto promjeni sa Čabrajom, ali fali nam kreacije uzasno nam fali, a nema se koga uvesti.Orjuna je napisao/la:Svaka čast.
NK Široki Brijeg
U nas niti ima uvesti, a nisi dovesti. Više me to je.ebe nego rezultat...Evolve je napisao/la:Hehe, ma realno brate. Nemamo mi ovdje sta traziti. Slovenci odlicni. Mozda se nesto promjeni sa Čabrajom, ali fali nam kreacije uzasno nam fali, a nema se koga uvesti.Orjuna je napisao/la:Svaka čast.
...
- Evolve
- Kontakt:
Dobro ispade na kraju haha
Turcin
, kakva masina
Turcin

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kako sam mislio da će završiti, ovo je za mene prolaz
Turčine čuvaj se radara 

...
- Evolve
- Kontakt:
HahaOrjuna je napisao/la:Kako sam mislio da će završiti, ovo je za mene prolazTurčine čuvaj se radara
NK Široki Brijeg
Turcineee
Dobro zavrsi kako je pocelo,jos da ona stativa uđe...
Kako god,svi u Sloveniju!

Dobro zavrsi kako je pocelo,jos da ona stativa uđe...
Kako god,svi u Sloveniju!
SAMO ŠIROKI!
Vezni jedan i stoper, mada s Babicem i Popovicem ako se uspije moze se proc.. nista oni nisu bolji
Ma sta nisu,pojeli nas Ibraimi i Ibricic. Ljudi su jedmostavno klasa iznad,ali nije da smo bez šansi.sb1996 je napisao/la:Vezni jedan i stoper, mada s Babicem i Popovicem ako se uspije moze se proc.. nista oni nisu bolji
SAMO ŠIROKI!
Izgledaju bolja ekipa. Ono što mene brine je nas trener. Kakva je ono postava sa Markovićem i Kvesićem jedan ispred drugog. Izgleda da iz njega nije izišao onaj luzerski mentaliet od Čelika i Viteza. Kronično fali zadnji vezni, baš kronično.
- Evolve
- Kontakt:
Imamo tih na bacanje, treba nam neko sa zadnjim pasem, ko ce stat na loptu. To bi trebao biti Babić. Čabraja mi izgleda vrlo dobro sobzirom na jako tesku ozljedu. Turcin masina, sta ce ovaj decko da radi u ligi, Bagaric klasa, malo postao zrtva sustava u drugom pol gdje je puno pomagao markovicu protiv Ibraimia. Treba nam Dino, treba nam Cabraja na 100% i Babic u sredini, pa onda da vidimo gdje smo.bent je napisao/la:Izgledaju bolja ekipa. Ono što mene brine je nas trener. Kakva je ono postava sa Markovićem i Kvesićem jedan ispred drugog. Izgleda da iz njega nije izišao onaj luzerski mentaliet od Čelika i Viteza. Kronično fali zadnji vezni, baš kronično.
NK Široki Brijeg
Realno gledajuci sretno i spretno do 2:2. Domzale su pokazale da su bolja ekipa,prvih pola sata radili su nam svasta kroz sredinu bez ikakvih obrambenih reakcija Begonje i indisponiranog Matića,dosta smo mlako igrali. U drugom poluvremenu zaigrali smo bolje i čvršće,pokazali na trenutke da možemo,uspjeli su dati dva,čak i treći Bagarić mogu reći da smo dobro prošli večeras.
Turčin i Kovačić su pokazali da bi mogli biti fina pojačanja,odlicno su igrali,B.Vukoja pokazuje da bi mogao biti fin veznjak za nas,samo mu treba šansa i kontinuitet.
Za sezonu s pravim Čabrajom,te Popovićem i Babićem može to biti fina ekipa.
Teško do prolaza u Sloveniji ali nada umire posljednja.
Turčin i Kovačić su pokazali da bi mogli biti fina pojačanja,odlicno su igrali,B.Vukoja pokazuje da bi mogao biti fin veznjak za nas,samo mu treba šansa i kontinuitet.
Za sezonu s pravim Čabrajom,te Popovićem i Babićem može to biti fina ekipa.
Teško do prolaza u Sloveniji ali nada umire posljednja.
Samo jedno ime
Kako je počelo i na što je moglo izađi ja sam zadovoljan.Markoviću da si ono promašio
srce mi je stalo.Navijači položili ispit,kad je bilo najteže podrška je bila najjača,i nema druge nego u četvrtak svi pravac Domžale podržati ekipu i idemo se potući s njima za prolaz u 2. pretkolo.

Igraj Široki ti si najbolji!
Jeli se još mogu registrirati igrači za uzvrat?
Bilobrk, Ćorluka, Barišić, Kovačić, Kvesić, Turčin, Čabraja, Bagarić, Begonja, Babić, Matić.
Zamjene: Popović, Perković, Marković, Marić, Eliomar
Možda i nije toliko crno ako se dobro posloži. Čak mi se Eliomar sa par primanja večeras svidio. Uostalom izgradio je šansu Bagariću za gol.
Kada Ćorića možemo očekivati nazad?
Bilobrk, Ćorluka, Barišić, Kovačić, Kvesić, Turčin, Čabraja, Bagarić, Begonja, Babić, Matić.
Zamjene: Popović, Perković, Marković, Marić, Eliomar
Možda i nije toliko crno ako se dobro posloži. Čak mi se Eliomar sa par primanja večeras svidio. Uostalom izgradio je šansu Bagariću za gol.
Kada Ćorića možemo očekivati nazad?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
S obzirom na velike promjene i pocetak sezone nije lose.... trebalo bi bit sve bolje...
Dobra utakmica
Steta one stative, zamalo smo i pobjedili
U Sloveniji mozemo do prolaza, bit ce tesko ali se moze
Dobra utakmica
Steta one stative, zamalo smo i pobjedili
U Sloveniji mozemo do prolaza, bit ce tesko ali se moze
-Sta nam je s travom, ne izgleda najbolje..
-Semafor premocan, samo da oce nastavit odbrojavanje i posle 90min,odnosno i nadoknadu.
-Dresovi vrh vrhova, posebno fino izgledaju s prezimenima.
-Zasto je sudac samo 2min nadoknade dao, ja očekivao barem duplo..
-Kako je moglo bit rezultat odlican, zato svi u Sloveniju.
-Semafor premocan, samo da oce nastavit odbrojavanje i posle 90min,odnosno i nadoknadu.
Zadnja izmjena: LoveSB96, dana/u 13 jul 2018, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Tocno bi kupio crni dres od ovog Turcina samo da se malo ljepse preziva 

Eo da odgovorim sto mogu:LoveSB96 je napisao/la:-Sta nam je s travom, ne izgleda najbolje..
- travu zbog vrucine pa kise pa vrucine itd uhvati bolest neka maltene svake godine u isto vrijeme. Na malom busenu trave stvori se paucina i trava pozuti. Mora se uzet u obzir da je travnjak star ohoho
- po pravilu vrijeme na semaforu mora stati na 45:00 i 90:00 i ne smije ici dalje.
- clanske iskaznice iz prve ture su gotove i sutra ce biti dostupne
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, Hrammm1921, Kajkutenjoyer, Rigoletto, Riziko i 45 gostiju.