Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kojeg Hazarda, Thorgana il Kyliana? 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prelistaj Echo pa pogledaj kakve objave postavljaju,hrpa gluposti 90% pa onda Anfield HQ ponavlja jedne te iste gluposti po 10 puta itd...
Gastone citam dosta razlicito samo odvojim gluposti od realnih stvari...
Gastone citam dosta razlicito samo odvojim gluposti od realnih stvari...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To si ti izgleda zalutao u onaj dio gdje pišu o tračevima stranih medija koje samo prenose.
Oni kas napišu znaj da je tako. Ovamo imaš novinare pojedince u ostalim novinama (Maddock, Joyce) koje imaju samo dobre kanale, ovdje je čitava novina u pitanju.
I Xherdan je gotov, do kraja sedmice je official, žele ga imati prije take offa za SAD.
Oni kas napišu znaj da je tako. Ovamo imaš novinare pojedince u ostalim novinama (Maddock, Joyce) koje imaju samo dobre kanale, ovdje je čitava novina u pitanju.
I Xherdan je gotov, do kraja sedmice je official, žele ga imati prije take offa za SAD.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vala meni Melissa na prvom mjestu 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma zna se ko su najpouzdaniji mediji što se tiče Liverpoola.
Ko će kome i ko će u šta da vjeruje stvar je izbora.
Ko će kome i ko će u šta da vjeruje stvar je izbora.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Treba napraviti razliku između onog što pišu novinari echo-a i onog što prenose transfer traceve.
Ja jedino echo pratim u vezi liverpoola.
Ja jedino echo pratim u vezi liverpoola.
You are someone else I am still right here
Melissa je primjer dobrog novinara koji radi za smeće od portalamirgerr je napisao/la:Vala meni Melissa na prvom mjestu

- Ponos Torina
- Kontakt:
Govorim za Echo opcenito a tu ubrajam traceve i gluposti koje izmisljaju sve za klick.
Normalno da novinari bliski klubu nece objavljivati svakakve gluposti.
Isto ono za Dybalu

Markovic izgleda kao kad dijete u osnovnoj ode na sistematski

Jbt kupi te Liverpool i ti umjesto da svim silama radis maksimalno na sebi,da se razvijas a on razvlaci slinu godinama..

Normalno da novinari bliski klubu nece objavljivati svakakve gluposti.
Isto ono za Dybalu

Markovic izgleda kao kad dijete u osnovnoj ode na sistematski

Jbt kupi te Liverpool i ti umjesto da svim silama radis maksimalno na sebi,da se razvijas a on razvlaci slinu godinama..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Shaqiri sutra na medicinskom.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ja zaboravio da ovaj frajer uopšte postoji, strašno kako je propo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sutra Đerdan na sistematskom. Hjoj kad mu koljeno ne bude valjalo
£13.75 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Još fekir pa prodaja, bar ove belgijance tusnut.
Curtis Jones je meni odlično odigrao moraću pratiti šta će s njim biti vidim rođen u liverpoolu, interesantan igrač.
Dobro je da i ward dobije šansu uvijek se pisalo da je zaslužuje pa hajde da vidimo i to. Šta radi karius u zadnje vrijeme teško ward može gori biti.
Curtis Jones je meni odlično odigrao moraću pratiti šta će s njim biti vidim rođen u liverpoolu, interesantan igrač.
Dobro je da i ward dobije šansu uvijek se pisalo da je zaslužuje pa hajde da vidimo i to. Šta radi karius u zadnje vrijeme teško ward može gori biti.
niko ne može od kariusa biti gori, da dovedu golmana iz naše lige, manje bi loš bio
sada još jednu 10-ku dovesti i prebrinuli smo brige i napada i sredine

sada još jednu 10-ku dovesti i prebrinuli smo brige i napada i sredine
Ja sam Lendo i ja sam ekskluziva !Shaqiri je Liverpoolova zamjena za Nabila Fekira kojeg očito neće moći dovesti u ovom prelaznom roku, a švicarski reprezentativac će u redove Redsa stići danas kako bi obavio ljekarske preglede.

Na kraju ce Klopp moliti Mignoleta da ostane a Kariusa otjerat 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ma ovi novinari 90% veze sa životom nemaju. Svaka cast pojedincima ali većina ih tako lupa da je nevjera.
nema veze što je hiljadu puta napisano da nije alternativa za fekira. Neće njemu niko govoriti šta da pišegaston je napisao/la:Ja sam Lendo i ja sam ekskluziva !Shaqiri je Liverpoolova zamjena za Nabila Fekira kojeg očito neće moći dovesti u ovom prelaznom roku, a švicarski reprezentativac će u redove Redsa stići danas kako bi obavio ljekarske preglede.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.