Esport je napisao/la:Produžena prošle godine za Zarijuhilmo je napisao/la:A taman mi članska ističe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Esport je napisao/la:Produžena prošle godine za Zarijuhilmo je napisao/la:A taman mi članska ističe
Sad će zli jezici reći da ja produžujem zbog besplatne karteEsport je napisao/la:Produžena prošle godine za Zarijuhilmo je napisao/la:A taman mi članska ističe
dobijali bi informacije na zvanicnoj i prije vremena hahahStroj1946 je napisao/la:Treba li su Mortema zaposlit da im vodi stranicumiky_hz je napisao/la:Samo kako je Trbic otisao realno drustvene mreze prnule,azuriranost 0 bodova.Evo koliko ima da je tekma zavrsila oni na FB jos nisu vjest izbacili.I neki dan sam to za Hareta primjetio navecer nekad izbacili da je potpisao.
Brate u ovoj postavi samo skontaj do koje bi minute mog'o Halilovic igrati, 20.ili 25?BordoSarajevo je napisao/la:Obzirom na jučerašnju igru, mjenjao bi i formaciju i taktiku za 180°, bez obzira što nikad tako nismo igrali, ruku u vatru smijem staviti da ne bi bili lošiji.
---------------------Kovačević------------------------
---------Šofranac-----Dupovac-----Mujakić--------
------------Adukor----------Stanojević--------------
--Hebibović--Rahmanović--Velkoski--Halilović--
-----------------------Ahmetović---------------------
Jes', al kakvu ulogu Bekić ima u ekipi, a i Hebibović s desne strane, odnosno da su svaki naš napad na protivničkoj polovini, oni bi mogli glat iznijet te uloge wing backova. Al onda bi dva krila morali bit mnogo bliže špicu i golu, recimo Velkoski i Halilović da ulaze u sredinu i vrše konstantnu prijetnju. Iza napadačkog trojca onda ostaje prostor za dva veznjaka, recimo Adukor i Rahmanović, al kako u rosteru imamo 5-6 veznjaka i to pada u vodu, ne možeš ih sve izrotirat. I tri stopera ne smiju bit klasični stoperi, dva vanjska moraju bit pokretljiviji da izlaze visoko i pokrivaju pozicije koje ostaju kad bekovi odu naprijed. Vidjeli ste Azpilikuetu i Ridigera u Čelsiju.ade43 je napisao/la:Brate u ovoj postavi samo skontaj do koje bi minute mog'o Halilovic igrati, 20.ili 25?BordoSarajevo je napisao/la:Obzirom na jučerašnju igru, mjenjao bi i formaciju i taktiku za 180°, bez obzira što nikad tako nismo igrali, ruku u vatru smijem staviti da ne bi bili lošiji.
Za ovu taktiku trebaju super strašni ovi wing back-ovi, a mi takvih nemamo ni na vidiku, koji mogu odgovoriti i naprijed i odma da ide nazad i tako 60 70 min.
Ovo je najzahtjevnija formacija na svijetu. Ovdje svi moraju raditi 100 % i biti odgovorni.BordoSarajevo je napisao/la:Obzirom na jučerašnju igru, mjenjao bi i formaciju i taktiku za 180°, bez obzira što nikad tako nismo igrali, ruku u vatru smijem staviti da ne bi bili lošiji.
Sreca pa nije krilni igrac i stranac...DenchiNL je napisao/la:ovaj je slobodan, bivši zvezdin, pa prešao u tosno pa ga pustili, kakav Ofosu ovaj je maestro...
Sumnjam da ima sve ono što mi tražimo, bez ovih referenci on je nerealna opcija.DenchiNL je napisao/la:ovaj je slobodan, bivši zvezdin, pa prešao u tosno pa ga pustili, kakav Ofosu ovaj je maestro...
U Zvezdi imao 360.000 eura godisnje cini mi sebelosevic28 je napisao/la:Sreca pa nije krilni igrac i stranac...DenchiNL je napisao/la:ovaj je slobodan, bivši zvezdin, pa prešao u tosno pa ga pustili, kakav Ofosu ovaj je maestro...
Mi mu ovo bez nule ne bi mogli ponuditi..The Game je napisao/la:U Zvezdi imao 360.000 eura godisnje cini mi sebelosevic28 je napisao/la:Sreca pa nije krilni igrac i stranac...DenchiNL je napisao/la:ovaj je slobodan, bivši zvezdin, pa prešao u tosno pa ga pustili, kakav Ofosu ovaj je maestro...
pa to i kažem podsjeća me na SaidaThe Game je napisao/la: U Zvezdi imao 360.000 eura godisnje cini mi se
MA sigurno bi nam valj'o za prijateljskeDenchiNL je napisao/la:pa to i kažem podsjeća me na SaidaThe Game je napisao/la: U Zvezdi imao 360.000 eura godisnje cini mi se![]()
ti su nam najdražiRauber33 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, pratim Crvenu Zvezdu i mogu vam reći što se tiče ovog Rikardinja da je teška prevara od igrača, doveden kao veliko pojačanje ali na terenu izgledao kao crkotina, uglavnom korišten za prijateljske utakmice protiv poluamatera i nakon pola godine raskinuo ugovor.