Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Osim13
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2018, 00:05

Onda je do mene

Fekir dogovorio sa Lyonom da se opet otvore pregovori
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2018, 01:19

Završen Šaćir, Joyce potvrdio

Gandalf
Kontakt:

Post Postao/la Gandalf » 12 jul 2018, 08:54

:clap: odličan transfer, iskusan igrač, za male pare, 300 puta korisniji od solankea i ingsa

- još desetka ( vjerovatno fekir ) i moja želja je još jak stoper

- Matipu i Gomezu ne vjerujem ni sekunde, Lovren na nešto i liči, Klavana je Klopp valjda doveo iz neke zajebancije :kralj:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 12 jul 2018, 09:06

Prica se i o Hoewedesu ;)
tz tz tz tz tz tz

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jul 2018, 09:15

Da Dejo nije clan Liverpoola sad bi neki davali i 70 miliona za njega, samo da dodje :D

Lovren je uvijek imao potencijal, ali kad je on naviko kiksati kad se najmanje nadas i sve unistiti, ali opet ja sam zadovoljan sa njim sad kad je dosao VVD, i nemamo mi problem sa stoperima, sve dok su ona telad na golu, dzaba nama Maldini i Nesta...nama treba golman, ni Karius ni Mignolet nemaju sta traziti u Liverpoolu ako zelis biti konkurent...

Podrzavam dolazak Xerdana, za te pare nije nikakav rizik, a mozemo dobiti mnogo...
Ingsa i Solankea sto prije otjerati, i to ce biti pojacanja...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2018, 12:00

Đerdan bi trebao biti završen ovaj vikend. SP će se završit tako da će se pažnja usmjeriti prema Fekiru.

Sve manje imam nade da će se dovesti neki golman. Naše glavne mete očigledno ne možemo dobiti u ovom trenutku tako da smo osuđeni na šminkera iz Mainza i sljedeću sezonu.

Grujić će u Kardif na pozajmicu, što je po meni super. Vjerujem da će naši mozgovi staviti klauzulu da mora odigrati određen broj utakmica u PL.
Imat će šansu da se dokazuje svakog vikenda i bit će više na očima javnosti nego u Championshipu.

Harry će pretpostavljam negdje na pozajmicu. (Stoke u dealu za Đerdana)

Ojo- loan
Kent- loan
Ben- loan

Brewster bi mogao dobiti iznenađujuću minutažu u jednom dijelu sezone.

Markec- loan (spominjao se Olympiakos koji bi plaćao 2m od 2.5m ukupne plate. Liverpool želi da neko preuzme cijelu platu.)

Ings- prodaja. (Povratak u Barnley se pominjao al' se to utišalo. Vjerujem da može naći angažman u EPL-u.)

Sturridge- enigma. (Vjerujem da bi 90% nas htjelo da Dani ostane zdrav i bude prva opcija sa klupe. Bolje on nego Solanke reklo bi se. On nije zadovoljan takvim statusom, što takva klasa i ne bi trebala biti. Sumnjam da će se pozajmice uzimati u obzir. Ukoliko bude odlazak, bit će permanentni. Nažalost.)

Solanke- neće mrdnut.

Origi- prodaja, nadam se. (Pokazao je da može da bljesne, talenta ima na pretek al' ga ovdje ne može pokazati. Ne vidim njegovu budućnost u klubu, iako bi ga jedan dio mene rado zadržao umjesto Solankea. Nadam se da će se riješiti njegovog ugovora za stalno, obzirom da pozajmice nisu donijele ništa ni njemu ni nama.)

Mignolet- prodaja (Ukoliko se golman ne kupi, a neće, Ward će biti prekomandovan u drugog golmana tako da za Migsa mjesta nema. Uzet će se solidnih par miliona za njega. Vjerujem da ima ekipa voljnih dati bar £5m za njegove (medvjeđe) usluge.)

Mislim da bi moglo doći do neke iznenadne prodaje ( Klavan, Moreno..) iako su u ovom trenutku bliži ostanku.

Ako se sjetim još nekoga, editujem. :mrgreen:
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 12 jul 2018, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2018, 12:03

Ma yebo ga golman, joooj. Pa daj radije Warda u khurac više

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 12 jul 2018, 12:14

Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2018, 12:20

suarez000000 je napisao/la:Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?
Nije, Maddock javio da je glupost.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 12 jul 2018, 12:27

gaston je napisao/la:
suarez000000 je napisao/la:Jel tacno ovo sto javljaju talijani da smo poslali ponudu od 60 mil za Alisona?
Nije, Maddock javio da je glupost.
Steta. Treba nam dobar golman dzaba i dobra odbrana i vezni ako ce ovaj kiksat svaku bitnu tekmu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2018, 14:16

Šaćiri i fekir i završen prelazni rok što se dolazaka tiče.
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2018, 14:25

Ne mogu reći da sam nezadovoljan... Keita, Fabinho, Xherdan i Fekir su pre pre dobra pojačanja, ali ostaje taj golman yebeni...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 jul 2018, 14:28

Po meni je greska poslat Ojoa, Kenta, Wilsona, Woodburna na posudbu. Treba nam tih krilnih igrača a imam nocne more od Lallane ili Origia na krilu, nek barem jedan ostane bolje ce napredovat s nama nego da rovari u klubu koji nije zainteresovan da ga koristi. Ja bih ostavio Wilsona i Woodburna.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2018, 14:44

Evo kaže Echo da će Ward dobiti šansu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jul 2018, 14:55

Echo samo neke gluposti objavljuje i samo ponavljaju vijesti konstantno,gori su od Daily Mail-a.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jul 2018, 15:28

Fekir je izgleda nas,Lyon ce dovesti Ziyech koji je trebao u Romu a sada se spominje da je sve dogovorio sa Lyonom..

Za Shaqirija se umjesao i Lazio "Albanski lobi" :? :shifty:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 12 jul 2018, 17:23

Ma ja se sve bojim da neko ne napucka male pse na Naby-ja pa da se ne uhvati noge ko Španac iz Želje :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2018, 19:02

Ponos Torina je napisao/la:Fekir je izgleda nas,Lyon ce dovesti Ziyech koji je trebao u Romu a sada se spominje da je sve dogovorio sa Lyonom..

Za Shaqirija se umjesao i Lazio "Albanski lobi" :? :shifty:
eno stavili orla na dres da ga privuku :D
Ima fabinho malog mopsa isprepadace keitu ništa mu od života nema.
Što se posudbi tiče nije to loše, woodburn je dosta izgubio jer je ostao prošlu sezonu u liverpoolu, samo treba pametno izabrati destinaciju. Po meni nema smisla ove starije kao lazar i origi slati na posudbe bolje ih je pustiti da odu bez odštete, šteta je i da na pripremama zauzimaju mjesto nekom mlađem.
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jul 2018, 19:09

Nebi me cudilo da Shaqiri ode u Lazio sto zbog lobija sto zbog zagarantovanom mjesta u prvih 11,otisao Anderson u West Ham,Nani otpusten itd..

Ima dosta igraca za prodaju (Kent,Origi,Sturridge,Lallana,Moreno,Klavan,Mignolet,Markovic)

Zasto Klopp nebi uplatio 88M Chelsea i doveo Hazarda :hmmmmm: :hmmmmm: :kralj:

Fekir 50-55,Hazard 88-90 nije neka prevelika razlika.. :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2018, 20:33

Ponos Torina je napisao/la:Nebi me cudilo da Shaqiri ode u Lazio sto zbog lobija sto zbog zagarantovanom mjesta u prvih 11,otisao Anderson u West Ham,Nani otpusten itd..

Ima dosta igraca za prodaju (Kent,Origi,Sturridge,Lallana,Moreno,Klavan,Mignolet,Markovic)

Zasto Klopp nebi uplatio 88M Chelsea i doveo Hazarda :hmmmmm: :hmmmmm: :kralj:

Fekir 50-55,Hazard 88-90 nije neka prevelika razlika.. :mrgreen:
Care odakle čitaš vijesti ?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.