Ima Milan pravo na žalbu. Mada će teško šta uspjeti.AlfredNobel je napisao/la:Igramo sa FIORENTINOM. Ne sa Atalantom, već Violom.Pitar6785 je napisao/la:Kako ide sa uefinim dodjeljivanje onih bodova. U koliko pobjedimo i na kosevu banane koliko je to bodova. Steta je sto prvu utakmicu ne igramo kuci protiv Atalante
Ne znam šta je problem u tome da se shvati, eno i onaj komentator danas fulao x puta. Znači, Milan je suspendovan, Atalanta ide na njihovo mjesto, a nama ide Fiorentina.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znam da ima, ali to će biti samo radi reda. Puka formalnost..Mokes je napisao/la:Ima Milan pravo na žalbu. Mada će teško šta uspjeti.AlfredNobel je napisao/la:Igramo sa FIORENTINOM. Ne sa Atalantom, već Violom.Pitar6785 je napisao/la:Kako ide sa uefinim dodjeljivanje onih bodova. U koliko pobjedimo i na kosevu banane koliko je to bodova. Steta je sto prvu utakmicu ne igramo kuci protiv Atalante
Ne znam šta je problem u tome da se shvati, eno i onaj komentator danas fulao x puta. Znači, Milan je suspendovan, Atalanta ide na njihovo mjesto, a nama ide Fiorentina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Danas bekovi k*ta. Mi kao liga nemamo dva beka da su prosjek. Ja sam uvijek za 3-5-2. Neka slozenija varijanta 3-2-3-2. Mislim da je ovo ok, imamo sad i krila super strasna, koja su danas pregazila. Elem nesto ovako.
Uglavnom ne mogu reci nista lose. Na 40 stepeni, ja u haustoru sjedim.

Uglavnom ne mogu reci nista lose. Na 40 stepeni, ja u haustoru sjedim.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- egocentrik
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Sreca pa Sofranac nije igrao na ovom vremenu,njega ni suncanica zdrmala odsutan bi bio 3 mjeseca.
hahahahaha
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Hodžić je bio munja na beku

a moram istaći i da nismo bili pripremljeni na ovo vrijeme", jasan je bio šef struke Armenaca.DenchiNL je napisao/la:ljudi su bili naviknuti na tu klimu jbg malo realnosti jbt Husref samo stajao pored terena mokar sav, a ne da trčiš...emir79 je napisao/la:Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.kengur je napisao/la: Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.
Bravo sto drugo poluvrijeme strateski nismo uputili nijedan udarac u okvir gola.
Cijene ulaznica:
ZAPAD – 12 KM,
ISTOK 10 KM,
SJEVER 5 KM,
ZAPAD GALERIJA 25 KM,
BVIP 50 KM
JUNIOR ULAZNICA 2 KM ( DJECA DO 14 GODINA)
ZAPAD – 12 KM,
ISTOK 10 KM,
SJEVER 5 KM,
ZAPAD GALERIJA 25 KM,
BVIP 50 KM
Sarajevo ljubavi moja.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vala jeste Evropa, ali Banants nije vrijedan ovih cijenasonpenn je napisao/la:Cijene ulaznica:
ZAPAD – 12 KM,
ISTOK 10 KM,
SJEVER 5 KM,
ZAPAD GALERIJA 25 KM,
BVIP 50 KM

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma 5 milja ljudi i to je to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Za promjenu, lijepo se probudit i sjetit se da imamo fin rezultat nakon važnije tekme, odavno nisam to doživio obzirom na katastrofalnu prošlu sezonu.
8-9 milja će biti na Koševu
8-9 milja će biti na Koševu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Očigledno je da ovi nasi vise nikoga nece dovoditi,jer postavlja se pitanje koga,kada se zna da je ekipa obavila pripreme ,uigrava se sistem i sad kao fale nam jos neka pojacanja.
Pa po primjeru Altiparmakovskog smo vidjeli da posle obavljenih priprema ti igraci i nemaju neku sansu za prvu postavu.
Slažem se sa tim ,ali dajte nasu djecu neka igraju,a ne na kasicicu.
Mali Mustafic je juce pokazao da je vec igrac koji mora imati prednost u odnosu na Stanojevica,mada cijenim Stanoja za sve sto je do sada pokazao,no ipak je razlika juce bila evidentna.
U svakom slucaju tu je i Šabanovic koji je klasa za Hodžica,no posebno bi se osvrnuo na Pavlovica...Ono sto taj covjek nama radi zaista mi je ne shvatljivo,da on ima zacementirano mjesto pored takvog talenta kakvog imamo na golu,mislim na Kovacevica.
Daj vise Musemicu pokaži jednom m.da,pa postavi na svoje mjeste one koji igraju i srcem i glavom za klub i one koji su tu samo plate i premije da pokupe...
Pa po primjeru Altiparmakovskog smo vidjeli da posle obavljenih priprema ti igraci i nemaju neku sansu za prvu postavu.
Slažem se sa tim ,ali dajte nasu djecu neka igraju,a ne na kasicicu.
Mali Mustafic je juce pokazao da je vec igrac koji mora imati prednost u odnosu na Stanojevica,mada cijenim Stanoja za sve sto je do sada pokazao,no ipak je razlika juce bila evidentna.
U svakom slucaju tu je i Šabanovic koji je klasa za Hodžica,no posebno bi se osvrnuo na Pavlovica...Ono sto taj covjek nama radi zaista mi je ne shvatljivo,da on ima zacementirano mjesto pored takvog talenta kakvog imamo na golu,mislim na Kovacevica.
Daj vise Musemicu pokaži jednom m.da,pa postavi na svoje mjeste one koji igraju i srcem i glavom za klub i one koji su tu samo plate i premije da pokupe...
Za clanove je Istok 8,zapad 10 ,galerija 20. S tim sto ko produzi clanstvo ili postane novi clan dobije kartu gratis za tekmu.Tako da za cvaju tekma i godinu clanska djabaluka.ThrillerHz je napisao/la:Vala jeste Evropa, ali Banants nije vrijedan ovih cijenasonpenn je napisao/la:Cijene ulaznica:
ZAPAD – 12 KM,
ISTOK 10 KM,
SJEVER 5 KM,
ZAPAD GALERIJA 25 KM,
BVIP 50 KM
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
To nisam znao, to je vec okemiky_hz je napisao/la:Za clanove je Istok 8,zapad 10 ,galerija 20. S tim sto ko produzi clanstvo ili postane novi clan dobije kartu gratis za tekmu.Tako da za cvaju tekma i godinu clanska djabaluka.ThrillerHz je napisao/la:Vala jeste Evropa, ali Banants nije vrijedan ovih cijenasonpenn je napisao/la:Cijene ulaznica:
ZAPAD – 12 KM,
ISTOK 10 KM,
SJEVER 5 KM,
ZAPAD GALERIJA 25 KM,
BVIP 50 KM

1946~
Produžit ću im qrac, a i ovu kartu od 10 maraka kupit neću, oči gladne. Idem na sjever i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahahahahah.... cuj protiv Banana 10 KM Istok

Jesi to pretjerao sa slavljem, pa nemaš za kifleskoroalen je napisao/la:Produžit ću im qrac, a i ovu kartu od 10 maraka kupit neću, oči gladne. Idem na sjever i to je to.

I, da, čestitam

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma syeb'o sam sve pare, čekam da mi stipendija legne da provodim opet.Mokes je napisao/la:Jesi to pretjerao sa slavljem, pa nemaš za kifleskoroalen je napisao/la:Produžit ću im qrac, a i ovu kartu od 10 maraka kupit neću, oči gladne. Idem na sjever i to je to.
I, da, čestitam

Hvala drug.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Ok cijene, plus vaze godisnje ekstra.
A taman mi članska ističe 

Produžena prošle godine za Zarijuhilmo je napisao/la:A taman mi članska ističe
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, MostarskiSin i 12 gostiju.