Jel ostao ziv ovaj nas?Osim13 je napisao/la:
Pokažite papcima iz Hercegovine šta je pravi Hrvat

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jel ostao ziv ovaj nas?Osim13 je napisao/la:
Pokažite papcima iz Hercegovine šta je pravi Hrvat
Mostar,imate cijeli video na blje,sak info FB stranici ako nisu uklonili.Glupe bosnje cestitaju raduju se pobjedi..Vucevich je napisao/la:Gdje je ovo?1922VFC1981 je napisao/la:![]()
![]()
Sta se vise ne smije navijat kontra Hrvata i Srba?Mislim ono bas su kroz historiju zasluzili da se za njih navija.tuzlak1987 je napisao/la:Svaka cast Hrvatska, neka onima koji se raduju komsijinom neuspjehu pucaju cirevi.
Skontace balije ali nazalost opet na tezi nacin.1922VFC1981 je napisao/la:Mostar,imate cijeli video na blje,sak info FB stranici ako nisu uklonili.Glupe bosnje cestitaju raduju se pobjedi..Vucevich je napisao/la:Gdje je ovo?1922VFC1981 je napisao/la:![]()
![]()
Ma nema šanse ba da su to hrvati? Ovo neki bosnjo na brzinu u nekom editoru da se stvori lazna slikaavenija je napisao/la:Skontace balije ali nazalost opet na tezi nacin.
Pa nije ni fazon za koga navijaš, nego što sve ove rasprave imaju najmanje veze sa sportomdarker10 je napisao/la:Sta se vise ne smije navijat kontra Hrvata i Srba?Mislim ono bas su kroz historiju zasluzili da se za njih navija.tuzlak1987 je napisao/la:Svaka cast Hrvatska, neka onima koji se raduju komsijinom neuspjehu pucaju cirevi.
Kako si samo naporan dan te yebo onaj zatucaniElddar je napisao/la:Ma nema šanse ba da su to hrvati? Ovo neki bosnjo na brzinu u nekom editoru da se stvori lazna slikaavenija je napisao/la:Skontace balije ali nazalost opet na tezi nacin.
Ohrabruje me činjenica što Hrvati osuđuju u komentarima, bar ne vidim nigdje podršku ovom krletu.1922VFC1981 je napisao/la:Mostar,imate cijeli video na blje,sak info FB stranici ako nisu uklonili.Glupe bosnje cestitaju raduju se pobjedi..Vucevich je napisao/la:Gdje je ovo?1922VFC1981 je napisao/la:![]()
![]()
Ko te tjera da citas?Fikret1946 je napisao/la:Kako si samo naporan dan te yebo onaj zatucaniElddar je napisao/la:Ma nema šanse ba da su to hrvati? Ovo neki bosnjo na brzinu u nekom editoru da se stvori lazna slikaavenija je napisao/la:Skontace balije ali nazalost opet na tezi nacin.
Analizu igre ces moc normalno citat kad se iskorijene stvari tipa ovog malise koji ima hamab deset godina a uzvikuje stvari koje uzvikuje.Nije to sigurno sam naucio,nego je od nekog cuo.nextterrain je napisao/la:Pa nije ni fazon za koga navijaš, nego što sve ove rasprave imaju najmanje veze sa sportomdarker10 je napisao/la:Sta se vise ne smije navijat kontra Hrvata i Srba?Mislim ono bas su kroz historiju zasluzili da se za njih navija.tuzlak1987 je napisao/la:Svaka cast Hrvatska, neka onima koji se raduju komsijinom neuspjehu pucaju cirevi.
Nijednu detaljnu analizu igre i postavkih ne možeš ni pročitat, zapravo možeš , ali detaljnu analizu nečijeg političkom uvjerenja
Naravno cestitam svakom normalnom u nadi da ce normalnih biti sto vise.darker10 je napisao/la:Sta se vise ne smije navijat kontra Hrvata i Srba?Mislim ono bas su kroz historiju zasluzili da se za njih navija.tuzlak1987 je napisao/la:Svaka cast Hrvatska, neka onima koji se raduju komsijinom neuspjehu pucaju cirevi.
Pa brate nije do njega, mora tako covjek. Sta ce reci susjedi ako fikret ne bude navijao za njih, mislim ono... mora se malo sagnuti susjedima. Razumijem ga donekle.avenija je napisao/la:Vidis ovog fikreta on bi da slavi zajedno sa hrvatskom djecom u mostaru koja skandiraju noz zica srebrenica na dan zalosti kada je izvrsen najveci pokolj nad mojim narodom u historiji, ne kvarite slavlje !
Ajde ba stavi zastavu Austrije,mozda osvojimo ligu nacija nabijem te na qrac.avenija je napisao/la:Vidis ovog fikreta on bi da slavi zajedno sa hrvatskom djecom u mostaru koja skandiraju noz zica srebrenica na dan zalosti kada je izvrsen najveci pokolj nad mojim narodom u historiji, ne kvarite slavlje !
Pa zar nije Kolinda već rekla da je on potencijalni terorista ? To je žena.Elddar je napisao/la:Pa brate nije do njega, mora tako covjek. Sta ce reci susjedi ako fikret ne bude navijao za njih, mislim ono... mora se malo sagnuti susjedima. Razumijem ga donekle.avenija je napisao/la:Vidis ovog fikreta on bi da slavi zajedno sa hrvatskom djecom u mostaru koja skandiraju noz zica srebrenica na dan zalosti kada je izvrsen najveci pokolj nad mojim narodom u historiji, ne kvarite slavlje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.