FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 11 jul 2018, 18:56

Svaka cast na rezultatu, a nadam se da cemo ih natamburati na Kosevu u nekim normalnim klimatskim uslovima vjerovatno, jer dole je fkt pakao bio izgleda. Dobro sto se Hodzica tice njemu ni klimina klima ne pomaze, parmak pa parmak i najsretniji bih bio da ga negdje u povratku izgube na nekom od aerodroma. Sto se te Fiorentine ili Atalante tice svakako nebitno jer ova ekipa nema kvalitet za proci jednu od tih ekipa, samo eto da ne dozivimo kakav epski potop.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jul 2018, 19:01

Ne smijem pomislit sta bi bilo da su izgubili. Jbte vodimo 2:0 kritike lete ko da je mrtva glava pala. 10 stranica kritika, raznih, pravi crnjak...

Ako nesto ne stima svi znamo odakle dolaze problemi.

Bilo bi lijepo da podrzimo ove igrace i ss, tek je pocelo, ima vremena za pljuvanje...

Igralo Sarajevo poslije 800 godina pauze, pobijedili, jos u Evropi.. Dobar dan pravo :clap: :clap: :clap:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 19:05

bordobijeli je napisao/la:Gledam zrinjski i puno ozbiljni fudbal igraju od nas . odgovorni ,drze formaciju ,odbrana ne ispada a Rustemovic odlican . Husref mora raditi na odbrani ,trazit prava rijesenja za bocne pozicije . moramo cvrsci biti inace pinavlja se iduca sezona.bekic je za hodzica izmislio bocnog igraca.
samo ih ona 0 golova hebe malo, al super trče, možda u atletski klub ih učlaniti ;) :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jul 2018, 19:10

Bravo za pobjedu!!!

Treba teziti da se uhvati forma za pocetak PL, mnogo bitnije takmicenje trenutno po nas od EL.

Nadam se da ce Hodzic otici u 3PM.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jul 2018, 19:10

bordobijeli je napisao/la:Gledam zrinjski i puno ozbiljni fudbal igraju od nas . odgovorni ,drze formaciju ,odbrana ne ispada a Rustemovic odlican . Husref mora raditi na odbrani ,trazit prava rijesenja za bocne pozicije . moramo cvrsci biti inace pinavlja se iduca sezona.bekic je za hodzica izmislio bocnog igraca.
Zrinjski odličan ali isto tako igraju na praznom stadionu bez pritiska i nisu na +40 kao što smo mi. Gdje je Slovačka a gdje Armenija. Ne pravdam naše svakako sam mišljenja da će Zrinsjki proći dalje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2018, 19:12

Memara je napisao/la:Suduva (Latvija, klub odakle nam je Parmakovski došao) vodi 3-0 protiv Apoela jbt :crazy:
Sva 3 gola je dao Cicilia i to za samo 19 minuta :o
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 19:14

Memara je napisao/la:
Zrinjski odličan ali isto tako igraju na praznom stadionu bez pritiska i nisu na +40 kao što smo mi. Gdje je Slovačka a gdje Armenija. Ne pravdam naše svakako sam mišljenja da će Zrinsjki proći dalje.
apsolutno su bezopasni u napadu, ono što mi odigrasmo na +40 kod drugog gola oni mogu sanjat samo....uopšte ne mislim da mogu proći...

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 jul 2018, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2018, 19:19

MortemHz je napisao/la:
Memara je napisao/la:Suduva (Latvija, klub odakle nam je Parmakovski došao) vodi 3-0 protiv Apoela jbt :crazy:
Ma prnuli Ciprani u sisu,pa i ovaj Apolon sto treba na Zelju udariti evo ih taslace svi po pripremnim tekmama,mada je pitanje hoceli i oni proci jel i oni igraju sa Litvancima nekim prije eventualne tekme sa komsijama. I kad neko kaze mi smo bolje prosli u izvlacenju ev sad mi muka,kad vidim ovo sve ostalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 19:27

evo crveni zrinjskom u 70 min.

a kone nam još ne znaju ni prvih 11 ni formaciju , njihova očekivanja su više dove neg išta...virnite im na temu..
defanzivac Sarajeva, Dušan Hodžić, izjavio je da je ovo bila najteža utakmica u njegovoj karijeri.
vidili smo :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2018, 19:36

Samo kako je Trbic otisao realno drustvene mreze prnule,azuriranost 0 bodova.Evo koliko ima da je tekma zavrsila oni na FB jos nisu vjest izbacili.I neki dan sam to za Hareta primjetio navecer nekad izbacili da je potpisao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 jul 2018, 19:41

Pavlovic
Saban Sofranac Mujakic Pidro
Adukor
Hebib/Resic(60min.) Halilovic
Velk/Rahm(65.min)
Ahmet/Mustafic(60.min). Handzic

Krenes ovako, zabijes 3 u prvom poluvremenu na Kosevu, u drugom ubacis Resica na krilo, a Mustafica sa Adukom zadnji vezni, Rahman umjesto Krste i zatvoris utakmicu lagano...

Krenes ovako, zabijes im 3 gola u prvom poluvremenu, u nastavku ubacis Rahmanovica
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 19:41

zabi Spartak atletiku iz Mostara :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 jul 2018, 19:42

MortemHz je napisao/la:
Vaduz dobio Levski 1-0. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jul 2018, 19:49

Neka tamo Jurmala 0-0 protiv Zvezde..... :crazy:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jul 2018, 19:56

DenchiNL je napisao/la:evo crveni zrinjskom u 70 min.

a kone nam još ne znaju ni prvih 11 ni formaciju , njihova očekivanja su više dove neg išta...virnite im na temu..
defanzivac Sarajeva, Dušan Hodžić, izjavio je da je ovo bila najteža utakmica u njegovoj karijeri.
vidili smo :D
Na stranu to sto je Dusan los, uslovi za igru su stvarno bili katastrofa.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jul 2018, 19:56

miky_hz je napisao/la:Samo kako je Trbic otisao realno drustvene mreze prnule,azuriranost 0 bodova.Evo koliko ima da je tekma zavrsila oni na FB jos nisu vjest izbacili.I neki dan sam to za Hareta primjetio navecer nekad izbacili da je potpisao.
Treba li su Mortema zaposlit da im vodi stranicu

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 jul 2018, 20:21

Memara je napisao/la:Neka tamo Jurmala 0-0 protiv Zvezde..... :crazy:
Normalno Željin Kosorić im drži odbranu(kapiten)
:kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 jul 2018, 20:30

Husrefe kad imas beka stavis ga na beka, krilnig igraca na krilo. Ne zvuci kao neizvodivo, a ? Al jok, sta je tu je...
I maknite Pavlovica sa gola ko Boga vas molim !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 11 jul 2018, 20:33

Igra ista kao protiv Libertasa u gostima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 11 jul 2018, 20:40

Teske noge, prva tekma, vrucina, dosta loseg za prvu utakmicu, ali ne treba odmah suditi, i osudjivati. Iskreno ja presretan pobjedom, sjetite se samo koliko puta smo popusili foru, a pruzili beton igru. Dabogda mi uvijek "lose" igrali, a pobjedjivali. Iskreno jedva cekam uzvrat na kosevu, a onda pripreme za Firencu, beton izlet u najavi. Volim te Saraj'vo
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], Sazg i 67 gostiju.