Vanja8 je napisao/la:Shvatam da su vremenski uslovi katastrofa,ali mi nije jasno gdje se izgubila ona tecna pas igra.Jednostavno kao da niko loptu ne može proslijediti ,nakon 20 minuta igre...
Stanojevic,loš,Adukor i Mujakić kod su se prvi put sreli,o Hodžiću ne mogu čak ni komentarisati,ali posebna priča je Pavlović,ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Jednostavno,možemo reci,rezultat se pamti,ali je gorak ukus da se 70 min branimo protiv ovakve ekipe,koju bi iole ozbiljniji klub napunio sa jedno 5-6 komada razlike...
Ne znam ,nema čovjek ni za koga nista dobro reci,osim za malog Mustafica ,koji je zaista donio sigurnost i jedini nekako forsirao tu pas igru...
Eto,imamo sansu za drugo pretkolo,ali sa ovakvom igrom,zaista se plasim katastrofe protiv Atalante ili Fiorentine...
Kako ne kontaš? Pa sve je to lančana reakcija.. Igrao si dobro na početku i malo po malo energija se troši, jer se igralo po teškim vremenskim uslovima. I tako vrijeme utiče na brzinu potrošnje energije i onda ti sve vuče jedno drugo. Nema pas igre, zato što jedan po jedan crkava. Nema pas igre zato što je za pas igru potrebno konstantno otvaranje, traženje, nuđenje, otvaranje prostora, a to ne možeš uraditi jer su pali. Ne možeš očekivati neku pas igru i kombinatoriku, a svi se sakrili iza protivnika i čekaju.
Odbrana je bila loša u prvom dijelu, koji je razlog, ne znam. Kasnije su se pribrali.. Kovačević je slomio nos, zato ga i nije poveo. Ali, mislim i da je bio zdrav, da bi opet Pavlović stao na gol.