FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dobro je stavit desnog beka na lijevog jelde

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za ovo se slazem. Covjek definitivno nije dobar u glavu nikako.DenchiNL je napisao/la:ja bi danas Husrefu otkaz uručio nakon objave prvih 11
u sloveniji uigravaš sve osim Adukora na stoperu, Mujakića sa Šofrancem, Kurdićem i Dupovcem i prva tekma koga stavi na stopera od 3 izbora, pa 4-tog koji nije stoper![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Za ovo se slazem. Covjek definitivno nije dobar u glavu nikako.DenchiNL je napisao/la:ja bi danas Husrefu otkaz uručio nakon objave prvih 11
u sloveniji uigravaš sve osim Adukora na stoperu, Mujakića sa Šofrancem, Kurdićem i Dupovcem i prva tekma koga stavi na stopera od 3 izbora, pa 4-tog koji nije stoper![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Hodzic Pavlovic da places i koji **** je tu Sofranac i Dupovac, stamota majke mi vise godinama gutamo sramotne stvari
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Husrefe ubleho, joj Hodzica hahahahahahahahah
Pa bolje bi ja igrao od Dusana, a kamol Pidro
Ovo je tuga kakva nam je odbrana
Ovo je tuga kakva nam je odbrana
hodžić KU*AC OD IGRAČA !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Napuši mi se qrca Husrefe, pichkurino ona. Gledaj šta Hodžić radi, imaš li oči? Bojiš se Pidru gurnut lijevo, bojiš se Vladana stavit na gol, izveo si ekipu koju je Gabela šamarala u ligi, jer su "iskusni". Ma nabijem i tebe i njih na preiskusnu kitu.
HUSREF OUT
HUSREF OUT
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odigramo dobro 10 minuta, pa onda 20 minuta katastrofalno. Ekipa nema kontinuitet, ekipa je realno loša. Syebaše dobar početak, mogli su ovi preokrenuti vala, odbrana katastrofalna. Igramo protiv amatera a napravili su nam dosta problema što je nedopustivo i što je pokazatelj našeg kvaliteta odnosno ne kvaliteta. Loše, loše, loše.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ja, nedaj Boze da je akademca nekog stavio. Mi ako na vrijeme ne nogiramo Husrefa, usrali smo jos jednu sezonu!DenchiNL je napisao/la:dobro je stavit desnog beka na lijevog jelde![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hajd ti jos jednom pogledaj utakmice iz Slovenije i vidi koga je uigravao.DenchiNL je napisao/la:ja bi danas Husrefu otkaz uručio nakon objave prvih 11
Ovo je treca zaredom kako pocinje istih 11.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hhah kad sam ja govorio za Pavlovića haha tad sam popusio ban jer me je nekolicina.navijaca Saarjavea uvjeravala da je dobar 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel možemo skupit jedno milju maraka i platiti kakvom klesaru da Dušanu sredi prednje križne i karijeru
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Husref se u Sarajevo ne smije vratit kao šef stručnog štaba, inače smo yebani.pasica je napisao/la:Ma ja, nedaj Boze da je akademca nekog stavio. Mi ako na vrijeme ne nogiramo Husrefa, usrali smo jos jednu sezonu!DenchiNL je napisao/la:dobro je stavit desnog beka na lijevog jelde![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Al fkt, ja mislim da je Bojan retardiran. Jedini tako se moze objasniti kako ovo nije odbranio.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovom je hodzicu mrsko zivit yebem ga usta!! Pavlovic pravi golman, stranac, odskace od ostalih, bravo.
{iitanje za husrefa. Hocel ovi nasi uzet loptu il ce se branit ko picqe najvece, cekat da armenci povedu pa onda napast kao konjevi?!!
{iitanje za husrefa. Hocel ovi nasi uzet loptu il ce se branit ko picqe najvece, cekat da armenci povedu pa onda napast kao konjevi?!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], napoleon72 i 52 gosta.