Samo je nama 42 stepena. Ako izgubimo Husref vec ima alibi "bilo pretoplo, vise ulazu od nas, jeste im vidjeli kamp itd itd"BordoSarajevo je napisao/la:Trenutna temperatura u glavnom gradu Aremije Jerevanu iznosi čak 42 stepena Celizijusa.
Jel samo nama 42 stepena ili je možda i njima, radi izgovora u slučaju lošeg rezultata?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DobojskiManijak
- Kontakt:
komšije evo link za gledanje vaše tekme ,naravno zahvaljujući našem Larssonu
Trebali su Welbeka potpisati samo za ovu tekmu nek odigra po ovih 42+ i poslati ga u Mladost. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast. HvalaDobojskiManijak je napisao/la:komšije evo link za gledanje vaše tekme ,naravno zahvaljujući našem Larssonu

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo ga
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
kome treba link nek se javi u pp
sretno

sretno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj huligana na trEbinama, prosjek godina im je 15 godina

Bordo bijeli za život cijeli!!
Sretno voljenom klubu, po ovakvoj vrucini i 1-1 ce bit dobar rezultat, pa na Hasetu ih bijemo...Idemoooooooooooooo...
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Taman ce covjek obraduje novoj sezoni i utakmicama i onda vidim ovakvu zadnju liniju
Pa hebem ti zeno majku
Pa hebem ti zeno majku
po 40 stepeni pressing ne ide, moramo doć do lopte što prije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Opet isti sastav. Ne kontam sto ne forsira ekipu i igru koju je uigravao na pripremama. Najgore kad se ne uci iz svojih gresaka. Moj Husrefe.
Never forget and never forgive
Never forget and never forgive
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Zamalo da gol dobijemo. Sreća pa su ovi retardirani, malo bolja ekipa bi već vodila. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Brz Šišić, al ispuha na kraju haha
E moj Hodžiću gl.upane gl.upi
E moj Hodžiću gl.upane gl.upi
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 11 jul 2018, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Sisic najbolji do sada. Odbrana nam je uzas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Sarajevo dosta korektno do sad.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337, Venom i 22 gosta.