FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemoooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Prenosi li iko ove nesrece danas?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko gdje se može naći dobar stream za danas, da fino dira na mobitelu? Ako neko zna, bio bi zahvalan da mi pošalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Probaj naći Arenu Sport online, imaju puno linkova sa streamovima i uglavnom rade dobro.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko gdje se može naći dobar stream za danas, da fino dira na mobitelu? Ako neko zna, bio bi zahvalan da mi pošalje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nek nam je sretno danas! Valjda je vakat da se i pitarski narod malo obraduje.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- siroliver69
- Kontakt:
U pravu si, djecace, eno ga sa ekipom tamo.AlfredNobel je napisao/la:Ne provaljuj se, čovjek je prisutan na našim treninzima. Uostalom, imaš fotografije s treninga pa vidi. To što on radi uporedo i na fakultetu, to je normalno. Ne znam čemu palamuđenje u prazno i pisanje laži..siroliver69 je napisao/la:Kad smo vec kod tih nekih imena, sjetih se kako su pojedinci ovdje d.r.k.a.l.i. na novog kondicionog koji je lafo potpisao s namaa frajer uredno hoda oko stadiona i fax-a, a kondicione treninge vodi oruc citajuci sa papirica sto mu ih ovaj napisa. Koja smo mi samo bijeda, i cudimo se nešto uslovima koje ove banane imaju. Mi ni kondicionog trenera.
Skini aplikaciju Mobdro na mobitel (ako ti je android). Skineš apk fajl sa neoficijalnih stranica, nema na marketu. Tu imaš dobar stream Arene, ne sjecka, dobra slika.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko gdje se može naći dobar stream za danas, da fino dira na mobitelu? Ako neko zna, bio bi zahvalan da mi pošalje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igrači Sarajeva na poseban način odaju počast žrtvama genocida
Na utakmici protiv Banantsa
FK Sarajevo danas u Armeniji igra prvi meč kvalifikacija za Evropsku ligu protiv ekipe Banantsa.
S obzirom na to da je danas 23. godišnjica od genocida u Srebrenici, fudbaleri Bordo tima će na utakmici nositi crne trake u znak sjećanja na žrtve stradale u genocidu.
Na ovaj način će tim s Koševa odati počast svim nevino stradalim osobama koje su mučki ubijene u napadu na zaštićenu zonu Srebrenice 1995. godine.
Susret Banantsa i Sarajeva počinje od 15:30 sati u Jerevanu.
Na utakmici protiv Banantsa
FK Sarajevo danas u Armeniji igra prvi meč kvalifikacija za Evropsku ligu protiv ekipe Banantsa.
S obzirom na to da je danas 23. godišnjica od genocida u Srebrenici, fudbaleri Bordo tima će na utakmici nositi crne trake u znak sjećanja na žrtve stradale u genocidu.
Na ovaj način će tim s Koševa odati počast svim nevino stradalim osobama koje su mučki ubijene u napadu na zaštićenu zonu Srebrenice 1995. godine.
Susret Banantsa i Sarajeva počinje od 15:30 sati u Jerevanu.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Di ste bordo mafijo?
Jel iko ost'o normalan ovdje?
Sretno nam!

Sretno nam!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ziv jeuNbx je napisao/la:Di ste bordo mafijo?![]()
Sretno nam!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
uNbx je napisao/la:Di ste bordo mafijo?![]()
Sretno nam!
Ko nas zavadii

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Selam iz Litvanije:

Čudi me što nisam dosad sreo nijednog našeg.

Čudi me što nisam dosad sreo nijednog našeg.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Đe s' kraaaaljuuNbx je napisao/la:Di ste bordo mafijo?![]()
Sretno nam!

Ima nas, stare garde.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel iko od nasih otiso tamo?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sve obaveze završene, odbrojavanje počelo, idemo momci, obradujte nas.
Moja prognoza 1:3 (Velkoski, Ahmetović, Rahmanović)
Moja prognoza 1:3 (Velkoski, Ahmetović, Rahmanović)
FK Sarajevo
Treneri obje ekipe Aram Voskanyan sa jedne i trener našeg kluba Husref Musemić sa druge su odabrali početnih jedanaest za ovaj duel.
Banants: Airapetyan, Jovanović, Bareghamyan, Krasić, Peltier, Kpodo, Udo, Ayvazyan (k), Stanojević, N. Petrosyan, Sibo.
Na klupi su ostali: Ghazaryan, Hakobyan, Loretsyan, Santos da Paixao, Melkonyan, Wal, Avagyan.
Sarajevo: Pavlović, Hebibović, Adukor, Mujakić, Hodžić, Rahmanović, Stanojević, Šišić, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Na klupi su ostali: Tucaković, Šabanović, Resić, Šofranac, Mustafić, Handžić, Tatar.
Očekivano.. Sretno momci, obradujte nas

Banants: Airapetyan, Jovanović, Bareghamyan, Krasić, Peltier, Kpodo, Udo, Ayvazyan (k), Stanojević, N. Petrosyan, Sibo.
Na klupi su ostali: Ghazaryan, Hakobyan, Loretsyan, Santos da Paixao, Melkonyan, Wal, Avagyan.
Sarajevo: Pavlović, Hebibović, Adukor, Mujakić, Hodžić, Rahmanović, Stanojević, Šišić, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Na klupi su ostali: Tucaković, Šabanović, Resić, Šofranac, Mustafić, Handžić, Tatar.
Očekivano.. Sretno momci, obradujte nas

- PeppermintSA
- Kontakt:
Prenosi li ko?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Katastrofalna postava, Musemić sam sebe kontrira, govori da će Adukora koristiti u vezi, opet ga stavlja na stopera pored Šofranca i Dupovca kojeg uopšte i nema. Hebib na beku, Hodžić na lijevom beku, katastrofa. Ali opet mislim da će biti dovoljno i ovo da se prođe prva prepreka.
FK Sarajevo

Jesu li ovo novi fontovi slova i brojeva na dresovima?
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ebi46, ErosViverosViv, goGlobal, laznokrilo, Proximic, Tarapi, Varijantas8 i 44 gosta.