BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

k_c
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la k_c » 01 okt 2010, 15:14

Kako sada stvari stoje velike su sanse da Ljajic zaigra za BIH! e sad samo je pitanje kako mu dati drzavljanstvo,ali to poslije izbora i nece biti problem,jer vise necemo imati grobara od premijera kakav je Spiric pa da to opstruise...u svakom slucaju samo je bitna zelja Adema da zaigra za bh reprezentaciju,a drzavljanstvo je najmanji problem.. Dobro dosao Ademe! U BIH ces biti izvijezda,a u Srbiji uvijek "onaj tamo Sandzaklija!...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 15:19

Sad i srpske novine prenose pricu oko Ljajica:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 29495.html

Mislim, ako momak 100% ne zeli da igra za nas onda je to mogao kategoricno da odbaci u interview, pa da mu se onaj Mihajlovic se ne ljuti. :D Ali on to nije.

Treba praviti pritisak na novine da ovi pritisnu savez/selektora koga god, dok nije kasno, jer ce ga komsije u inat pozvati. Sve treba pokusati dok jasno ne odbije ili kaze da. Za izgubiti nemamo apsolutno nista.

Treba nam anketa, ali moze se samo birati izmedju "Da, Ljajica u BiH repku" ili "Da, Ljajica u BiH repku". :D
Safete! :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 okt 2010, 15:30

Pa svaki normalni Sandzaklija bi igrao za BiH.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 01 okt 2010, 15:35

Pauk je napisao/la:Pa svaki normalni Sandzaklija bi igrao za BiH.
samo neznam da li je ovaj djecak ljajic bas normalan sandzaklija, citao sam prije neke njegove izjave kad je igrao za partizan, u tim izjavama je glumio velikog srbina :roll:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 15:39

I Mujdza je glumio najveceg Hrvata, ali nam sad predivno cuva desnu stranu i stoji u redu zmajeva, dok se sa tribina ori "Jedna si jedina". ;) Dakle ne treba se suvise na to obazirati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 okt 2010, 15:44

Steve je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Pa svaki normalni Sandzaklija bi igrao za BiH.
samo neznam da li je ovaj djecak ljajic bas normalan sandzaklija, citao sam prije neke njegove izjave kad je igrao za partizan, u tim izjavama je glumio velikog srbina :roll:
Pa ja u tome je problem, sto je Ljajic proveo dosta vremena u Beogradu, tako da sumljam da je normalan Sandzaklija.

Ima i onaj Goranac Miralem Sulejmani koji je rodjen i odrastao u Beogradu, mada Goranci su posedna vrsta ljudi. :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 01 okt 2010, 18:03

jel sumljas ili sumnjas? :D :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 01 okt 2010, 18:07

sto se ljajica tice,ako bude zelio sam igrat ce.kao sto je i pjanic zaigro tako moze i on.znaci sve je do njega.to isto vazi i za ibrahimovica,petrica,subotica i ostale za kojima neki ovdje zale.da su htjeli igrali bi.ljudi su odlucili tako i to je to.sasvim normalana stvar.ljajicu svaka cast,al on da ima volje rekao bi odmah da zeli igrati za bih,a ovako cisto sumnjam
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 okt 2010, 18:35

Principatus je napisao/la:I Mujdza je glumio najveceg Hrvata, ali nam sad predivno cuva desnu stranu i stoji u redu zmajeva, dok se sa tribina ori "Jedna si jedina". ;) Dakle ne treba se suvise na to obazirati.
Istini za volju, Mujdža je prvo došao u naš tabor, pa se nakon nekih peripetija priključio hrvatskoj U21.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 18:43

Ode Vuckic na ''Triglav'',definitno.Sad protiv Farana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 18:44

crnaguja je napisao/la:sto se ljajica tice,ako bude zelio sam igrat ce.
Kao sto sam vec ranio rekao: Ovakvo razmisljaje sebi jedna Njemacka nemoze da priusti.
Iz tog razloga jedan Özil igra za Njemacku, a ne za Tursku. Ali Turci su sigurno sebi prije isto mislili: Ako hoce moze.

Nije na igracu, da obilazi savez i salje neke molbe da igra, nego naopako: Na selektoru/savezu da pristupi igracima. To je jedan veoma preokrenut i stetan nacin razmisljanja. Isto kao sto neki misle, da je selektor tu da zabavlja i motivise navijace i da bude entertainer, da imamo "onaj feeling" ili da igraci moraju dizati mase na tribinima, da bi ovi navijali. Pa kad bi to neko predlozio ovdje za Joachim Löw-a ljudi bi ga ismijali. Mnogo tih stvari su kod nas preokrenuti, usporedjeno sa zemljama koje imaju uspjeh.

Sto se tice Mujdze, znam da je valjda bio prvo kod nas, no to ne mijenja nista na njegovim "izjavama" za naprimjer sopstveni klub, gdje je rekao da za BiH moze vjerovatnije nastupiti, ali kao ceka na Hrvatsku. Koliko je to tacno preneseno ili ne, iskreno svejedno mi je. Eno ga, igra za nas i to veoma dobro. Sve drugo moze se macki za rep okaciti.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 01 okt 2010, 18:47

Izgubili smo Vučkića 99%, zato hoćemo Ljajića !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 18:52

vOluMme je napisao/la:Izgubili smo Vučkića 99%, zato hoćemo Ljajića !!!
Ja bih prije rekao da mi pojedine nikad nismo ni imali.Tako da u biti nismo nista n izgubili.
U ovakvom stanju saveza,drzave,igranja vruce-hladno repke,pljuvanja mase po tim istim.
Ko bi u ostalom se i odlucio na taj korak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 01 okt 2010, 19:01

Principatus je napisao/la:
crnaguja je napisao/la:sto se ljajica tice,ako bude zelio sam igrat ce.
Kao sto sam vec ranio rekao: Ovakvo razmisljaje sebi jedna Njemacka nemoze da priusti.
Iz tog razloga jedan Özil igra za Njemacku, a ne za Tursku. Ali Turci su sigurno sebi prije isto mislili: Ako hoce moze.

Nije na igracu, da obilazi savez i salje neke molbe da igra, nego naopako: Na selektoru/savezu da pristupi igracima. To je jedan veoma preokrenut i stetan nacin razmisljanja. Isto kao sto neki misle, da je selektor tu da zabavlja i motivise navijace i da bude entertainer, da imamo "onaj feeling" ili da igraci moraju dizati mase na tribinima, da bi ovi navijali. Pa kad bi to neko predlozio ovdje za Joachim Löw-a ljudi bi ga ismijali. Mnogo tih stvari su kod nas preokrenuti, usporedjeno sa zemljama koje imaju uspjeh.

Sto se tice Mujdze, znam da je valjda bio prvo kod nas, no to ne mijenja nista na njegovim "izjavama" za naprimjer sopstveni klub, gdje je rekao da za BiH moze vjerovatnije nastupiti, ali kao ceka na Hrvatsku. Koliko je to tacno preneseno ili ne, iskreno svejedno mi je. Eno ga, igra za nas i to veoma dobro. Sve drugo moze se macki za rep okaciti.
ali ako ljajic odbije,opet ce se pricat kako je to sve zbog saveza (slucaj Ibrahimovic).eto ti primjer cire blazevica kad je na vrijeme reagovao i rekao da ide u dortmund pricati sa suboticem,a ovaj njemu poruci da nema zbog cega dolazit.opet kazem susic ga treba pozvati,ali sve je do njega.on bi sam trebao reci,pa makar i preko novina,da zeli da igra za bih.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2010, 19:15

vOluMme je napisao/la:Izgubili smo Vučkića 99%, zato hoćemo Ljajića !!!
Možemo sanjati... :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 19:26

crnaguja je napisao/la:on bi sam trebao reci,pa makar i preko novina,da zeli da igra za bih.
Postavi se na njegovo mjesto, zamisli da ti je jedan ****** kao Mihajlovic trener i ima uticaja na tvoju karijeru. Sad zamisli da dajes takvu izjavu, a odgovorni u NSFBiH ne reaguju...

Kazem, posao je ljudi iz adminstracije da se brinu oko toga, a ako ne funkcionise u jednom slucaju to je svejedno, ide se dalje i prica sa sljedecim. To je njihov posao, razumjes, za to dobijaju placu.

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 01 okt 2010, 19:36

o cemu pricas? ev recimo on kaze da zeli da igra za bih.najgore sto mihajlovic moze uradit jest da ga stavi na klupu.ali onda ce taj isti mihajlovic morati dati valjan razlog sefovima fiorentine zasto im trenutno jedan od najboljih igraca ne igra.zar ti stvarno mislis da bi sefovi fiorentine dopustili da im igrac kojeg su masno platili samo tako propadne.AKO JE MIHAJLOVIC,NIJE BOG!nije ni taj mihajlovic bas takav papak,da zbog nekog bolesnog principa,unistava svoju trenersku karijeru.znaci mali treba da kaze otvoreno JA ZELIM DA IGRAM ZA BIH!!!ako malo pratite razgovore sa raznim talentima(nikola saric,haris seferovic itd.) svi su bili neodredjeni po pitanju igranja za bih,osim pjanica koji je odmah rekao da zeli da igra za bih i nevena subotica koji je odmah rekao da zeli da igra za srbiju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 19:42

Pjanic je imao alternativu Luxemburg, svaka mu cast sto igra za nas, ali iskreno tu se ne treba dugo razmisljati. Francuska nikad nije bila opcija iako to mnogi tvrde. Ali to ode u drugi pravac.

Primjer Bunoza. Kaze da nije odredjen, sad jeste, kod nas je. Ako on u sljedecim godinama izraste u sjajnog stopera, mislis da ce se iko toga sjecati? Asmir Begovic je razmisljao itd., ali ko ce to ljudima zamjeriti kad citav svoj zivot provedu u jednoj zemlji u jednom drustvu? Ali se kod nas odmah tambura po patriotizmu i takvim stvarima.

Nema sta kompllikovati:
- Neko je zainteresovan ili neodlucan u slucaju da igra za A reprezentaciju, a bio bi nam koristan?
- Kontaktirati i popricati, a ne zaradjivati novac za nista.
- Istog pridobijemo za nas ili ne. Idemo dalje. Tacka.

A ne: Hmm jeli patriota, da li razmislja, zasto se ne izjasni preko novina, zasto on ne kontaktuje nase ljencuge u savezu...itd. Kazem, tako razmisljaju oni bez uspjeha, a mi ga jos nemamo.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 01 okt 2010, 19:51

Meni je ova tema smjesna pa ljudi boziji da li je iko od vas svjestan koliko mi talenata imamo u BiH a pricamo o nakim igracima kvazi talentima po Evropi koji nikad ni ne zaigraju kako treba a svi ih dizu u nebo kad cuju preko novina za njih.Evo zar neko misli da mi nemamo strasnih talenata ovdje ?
Glory Glory Man United !!! :D

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 02 okt 2010, 00:31

evo reci nam ti za nekog talenta iz nase lige,al da ti nije rod ili prijatelj :D :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.