FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 22:36

fc
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 jul 2018, 22:39

revolt je napisao/la:Mislim da za ono sto mi hocemo nemamo kadar u BIH. Jer nema niti jedne skole fudbala koja je redovno radila s najkvaliternijim igracima i svake godine plasirala ih u prvi tim. Treba gledati preko granica. I naci covjeka sa rezultatima i iskustvom i platiti ga dobro. Ako imaju pare za kojemakve gluposto nek imaju i za to. I isplatice ti se visestruko. Ako su Prljaca, Turkovic, Alihodzic i slicni buducnost, da je se odmah odreknemo.
Predrag Pasic je s Bubamarom strasan posao radio :hmmmmm:
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jul 2018, 22:52

BordoSarajevo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Da hoće više tekma, da bar imamo konkretnu temu za laprdat.. :lol:
Kakav rezultat očekuješ? :P
Neku minimalnu pobjedu tamo, a kući nekih 2-0 glatkih. Nadam se da neće biti kakvih šokova i pizdarija, ali ne bi trebalo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jul 2018, 22:56

Skaut je jedna od boljih karika kluba.

Kakve su prognoze za sutra, je l' glat uzimaju gosti?

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 jul 2018, 23:11

ThrillerHz je napisao/la:
revolt je napisao/la:Mislim da za ono sto mi hocemo nemamo kadar u BIH. Jer nema niti jedne skole fudbala koja je redovno radila s najkvaliternijim igracima i svake godine plasirala ih u prvi tim. Treba gledati preko granica. I naci covjeka sa rezultatima i iskustvom i platiti ga dobro. Ako imaju pare za kojemakve gluposto nek imaju i za to. I isplatice ti se visestruko. Ako su Prljaca, Turkovic, Alihodzic i slicni buducnost, da je se odmah odreknemo.
Jeste. Ali njegov odnos spram kluba mi je totalno cudan. Od cuvenog Posusja pa do danas, par puta je bio u upravama i na nekim pozicijama. Nikad nista od njega. Ni traga ni glasa.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 jul 2018, 23:31

Sutra lagano po pobjedu ako Bog da!
Valjda su žrtve Srebrenice zaslužile da im posvetimo pobjedu sutra! Crne trake obavezno!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jul 2018, 23:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra lagano po pobjedu ako Bog da!
Valjda su žrtve Srebrenice zaslužile da im posvetimo pobjedu sutra! Crne trake obavezno!
I dres sa ljiljanom, crni.

Libertas je takva utakmica bila ako se dobro sjećam.

High

Post Postao/la High » 10 jul 2018, 23:51

Nemojte samo o posvetama, inače nam idu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 10 jul 2018, 23:54

Jedva čekam sutra, jedva tako mi Boga :ljepota: :beba:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 jul 2018, 23:57

revolt je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
Jeste. Ali njegov odnos spram kluba mi je totalno cudan. Od cuvenog Posusja pa do danas, par puta je bio u upravama i na nekim pozicijama. Nikad nista od njega. Ni traga ni glasa.
To i mene buni, ali da je kompetentan, mislim da je najbolje sto mi mozemo naci za tu poziciju... E sad koliko je realno, ne bih znao
1946~

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jul 2018, 00:18

Nažalost, mislim da UEFA ne dozvoljava podršku tog tipa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 11 jul 2018, 00:20

Kad smo vec kod tih nekih imena, sjetih se kako su pojedinci ovdje d.r.k.a.l.i. na novog kondicionog koji je lafo potpisao s nama :facepalm: a frajer uredno hoda oko stadiona i fax-a, a kondicione treninge vodi oruc citajuci sa papirica sto mu ih ovaj napisa. Koja smo mi samo bijeda, i cudimo se nešto uslovima koje ove banane imaju. Mi ni kondicionog trenera.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 11 jul 2018, 01:12

siroliver69 je napisao/la:Kad smo vec kod tih nekih imena, sjetih se kako su pojedinci ovdje d.r.k.a.l.i. na novog kondicionog koji je lafo potpisao s nama :facepalm: a frajer uredno hoda oko stadiona i fax-a, a kondicione treninge vodi oruc citajuci sa papirica sto mu ih ovaj napisa. Koja smo mi samo bijeda, i cudimo se nešto uslovima koje ove banane imaju. Mi ni kondicionog trenera.
Nema šta stari, sirotinja smo, prosimo po Sarajevu da isplatimo igračima plate :facepalm:
Bordo bijeli za život cijeli!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jul 2018, 01:45

siroliver69 je napisao/la:Kad smo vec kod tih nekih imena, sjetih se kako su pojedinci ovdje d.r.k.a.l.i. na novog kondicionog koji je lafo potpisao s nama :facepalm: a frajer uredno hoda oko stadiona i fax-a, a kondicione treninge vodi oruc citajuci sa papirica sto mu ih ovaj napisa. Koja smo mi samo bijeda, i cudimo se nešto uslovima koje ove banane imaju. Mi ni kondicionog trenera.
Ne provaljuj se, čovjek je prisutan na našim treninzima. Uostalom, imaš fotografije s treninga pa vidi. To što on radi uporedo i na fakultetu, to je normalno. Ne znam čemu palamuđenje u prazno i pisanje laži..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jul 2018, 04:47

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 jul 2018, 07:38

Ja se bojim samo "ekonomskih stručnjaka" iz uprave, koji su i prošle godine tražili(želeli), aktivan rezultat da bi bili više gledalaca u revanšu, na kartama zaradili 30-40.000, a na plasmanu izgubili mnogo više.
Oguliti banane, a onda protiv Italijana pun stadion.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 jul 2018, 08:05

Idemo po pobjedu danas aBd , 1-3 krste 2 i Ahmet 1
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jul 2018, 08:37

AlfredNobel je napisao/la:
Ne provaljuj se, čovjek je prisutan na našim treninzima. Uostalom, imaš fotografije s treninga pa vidi. To što on radi uporedo i na fakultetu, to je normalno. Ne znam čemu palamuđenje u prazno i pisanje laži..
Mozda je covjek mislio da Emir Halilovic do po treninga trenira, a od pola pusti šiške i vodi kondicioni :wave:
1946~

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jul 2018, 08:50

Svanulo Boga mi !!! Auuuu Ajmooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 jul 2018, 10:05

Hajmo lagano :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, TefalTava, THEC, Tracy3McGrady, zeljovolimte i 28 gostiju.