lik diže cijenu alissonu sa ovim potezima.Osim13 je napisao/la:God sake he’s concussed again
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Pobjedaaaaaaaaaa
- BeyKopites
- Kontakt:
Očekuje i moj dedo da dobije bingo 36+ al' i sam zna da su mu šanse mizernePonos Torina je napisao/la:Sad ocekujem Alissona,Oblaka ili Courtoisa u narednih 7 dana![]()
Moraćemo se strpiti sa ovom panjinom još najmanje godinu
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Šta ovo bi?
Origi me razočarava, momak nije napredovao nikako, čak je nazadovao, ovakvim timovima bi trebao trpati on ništa!
Origi me razočarava, momak nije napredovao nikako, čak je nazadovao, ovakvim timovima bi trebao trpati on ništa!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako mislis da ce švabo trpiti onakve gluposti iz dana u dan varas se..BeyKopites je napisao/la:Očekuje i moj dedo da dobije bingo 36+ al' i sam zna da su mu šanse mizernePonos Torina je napisao/la:Sad ocekujem Alissona,Oblaka ili Courtoisa u narednih 7 dana![]()
Moraćemo se strpiti sa ovom panjinom još najmanje godinu

Golman ce sigurno doci prije pocetka sezone..Isto tako ocekujem dosta odlaznih transfera,neki igraci nisu u stanju da budu solidni protiv ovih cetveroligasa i vjerovatno ce biti prodati vrlo brzo.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa upravo švabo pravi te gluposti a drugi švabo ga sigurno neće mijenjati jer su glavne mete preskupe, nema Liverpool toliko para realno.Ponos Torina je napisao/la:Ako mislis da ce švabo trpiti onakve gluposti iz dana u dan varas se..BeyKopites je napisao/la:Očekuje i moj dedo da dobije bingo 36+ al' i sam zna da su mu šanse mizernePonos Torina je napisao/la:Sad ocekujem Alissona,Oblaka ili Courtoisa u narednih 7 dana![]()
Moraćemo se strpiti sa ovom panjinom još najmanje godinu![]()
![]()
Golman ce sigurno doci prije pocetka sezone..Isto tako ocekujem dosta odlaznih transfera,neki igraci nisu u stanju da budu solidni protiv ovih cetveroligasa i vjerovatno ce biti prodati vrlo brzo.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj nema Liverpool para

A Karius je svoje odigrao pogotovo nakon ovih gluposti veceras i ono neki dan a Lp necu ni spominjati.

A Karius je svoje odigrao pogotovo nakon ovih gluposti veceras i ono neki dan a Lp necu ni spominjati.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
A druže, tebi kao da je prvi prelazni rok kao navijaču Liverpoola
Već su izvalili 50m na Fabinha, a očekuj i Fekira/nekog sličnog ubrzo + treba popuniti još pozicija mimo golmana a po medijima meta je Allison koji je skup drama.

Već su izvalili 50m na Fabinha, a očekuj i Fekira/nekog sličnog ubrzo + treba popuniti još pozicija mimo golmana a po medijima meta je Allison koji je skup drama.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije prvi nego 15-16 ali ova godina je puno drugacija,poklopilo se mnogo stvari a vec su se potrosile neke ozbiljne pare tako da ocekujem da se napravi upgrade na ovaj vec dobro uigrani tim..Dosao Fabinho,Keita,Van Dijk a otisao Coutinho i na taj nacin pokriveni su troskovi za ovu trojicu tako da tu ima masu para za trosenje ovo ljeto,jos ako se tu doda prodaja Moreno,Sturridge,Lallana,Origi i slicni bice para jos vise..
Sigurno da mozemo potrositi jos nekih 120M hladno i bez prodaje mozda cak i vise..
Sigurno da mozemo potrositi jos nekih 120M hladno i bez prodaje mozda cak i vise..
Nek je on repic svezao i nabacio neku novu tetovazu. Ha ya, yebem ja njega smotana i glupa.
Neki dan gledam onaj video sa zagrijavanja pred Chester, al kontam zagrijavanje. A on nastavi i na utakmicama.
Pa gledaj ti tamo debila kako brani
Neki dan gledam onaj video sa zagrijavanja pred Chester, al kontam zagrijavanje. A on nastavi i na utakmicama.
Pa gledaj ti tamo debila kako brani

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Karius je za mene bio bivši prije kraja onog finala, ne bih mu dopustio ni da u svlačionicu da uđe poslije te utakmice, on jednostavno mora otići iz kluba, vjerovatno trenutno i najgori golman u ligama 5-ice, sidro koje bi povuklo na dno čitav kontinent sa sobom, otjerati ga čim prije.
strašno, momak nije ni za mahalskih turnira, nekim čudom je prvi golman Liverpoolamirgerr je napisao/la:Nek je on repic svezao i nabacio neku novu tetovazu. Ha ya, yebem ja njega smotana i glupa.
Pa gledaj ti tamo debila kako brani![]()

pa gledao sam tekme kad je igrao jbni koncenski i sova nas vodio a nema cke da cu gledati epl ako karinas bude branio.
Uz dvije korekcije imas najaci liverpul od 97(period od kad pratim) i odbijam povjerovati da ce ga svabo zadrzati.
Ako dovede cilesena ide s konja na magarca
Uz dvije korekcije imas najaci liverpul od 97(period od kad pratim) i odbijam povjerovati da ce ga svabo zadrzati.
Ako dovede cilesena ide s konja na magarca
Izgleda da ona Grujićeva izjava da Karius na treningu Liverpoola u prvih nekoliko mjeseci nije mogao ništa da odbrani i nije daleko od istine. Jesmo doveli par pojačanja ali mi se čini da i dalje fali dosta kvaliteta da se možemo uključiti u borbu za šampiona BPL.
Nakupilo se i ovog škarta koji daje lažni osjećaj širine klupe a ustvari sve su to igrači koji ulaskom u igraju ne mijenjaju skoro ništa. Origi, Solanke, Ings nikako ne mogu biti dostojna alternativa našem glavnom trojcu u vrhu napada. Sturridge donekle mada je i on rovit a i previše šutira kad uđe kao impact zamjena, nema osjećaj za kreaciju kao Firmino, ne trazi Salaha i Manea nego samo gleda da šutne što prije. Prošle sezone nas je sreća pogledala što se povreda Manea, Firmina i Salaha tiče a vidjeli smo šta se desi kad jedan od njih izostane, ofanzivno izgledamo kao potpuno druga ekipa.
Gomez izgleda baš klimavo čak i na svojoj prirodnoj poziciji štopera, i tu su nam alternative po meni pretanke za neki značajniji uspjeh. Ne znam, gdje god da pogledam nešto fali i čini mi se da nam je TOP 4 i prolazak grupe LŠ mjera za ovu sezonu. Jedino sto primjećujem u ovim pripremnim utakmicama jeste da pola ovih omladinaca koji su bili na posudbama skroz stagnira i iz sezone u sezonu ne pokazuju ama baš nikakav napredak. Ne razumijem ni forsiranje ovih poput Chirivelle koji su tu svake sezone na pripremama a onda odu u posudbu u neki lijevi klub i tako u krug. Bolje da je Grujić pozvan sa odmora ionako se nije naigrao na WC a solidni novci su uloženi u njegov transfer. Pozitivne strane Wilson, Ojo, Camacho pa i Jones a najviše mi je krivo za Woodburna ogroman talenat ali je znatno nazadovao od kako je prebačen u prvi tim još je odigrao mozda ukupno 10ak minuta prosle sezone. Ako će već ostati par ovih omladinaca dati im šansu u karabaja kupu pa nek se kale ionako je takmičenje manje više nebitno, bolje to nego da rizikujemo povrede.
Nakupilo se i ovog škarta koji daje lažni osjećaj širine klupe a ustvari sve su to igrači koji ulaskom u igraju ne mijenjaju skoro ništa. Origi, Solanke, Ings nikako ne mogu biti dostojna alternativa našem glavnom trojcu u vrhu napada. Sturridge donekle mada je i on rovit a i previše šutira kad uđe kao impact zamjena, nema osjećaj za kreaciju kao Firmino, ne trazi Salaha i Manea nego samo gleda da šutne što prije. Prošle sezone nas je sreća pogledala što se povreda Manea, Firmina i Salaha tiče a vidjeli smo šta se desi kad jedan od njih izostane, ofanzivno izgledamo kao potpuno druga ekipa.
Gomez izgleda baš klimavo čak i na svojoj prirodnoj poziciji štopera, i tu su nam alternative po meni pretanke za neki značajniji uspjeh. Ne znam, gdje god da pogledam nešto fali i čini mi se da nam je TOP 4 i prolazak grupe LŠ mjera za ovu sezonu. Jedino sto primjećujem u ovim pripremnim utakmicama jeste da pola ovih omladinaca koji su bili na posudbama skroz stagnira i iz sezone u sezonu ne pokazuju ama baš nikakav napredak. Ne razumijem ni forsiranje ovih poput Chirivelle koji su tu svake sezone na pripremama a onda odu u posudbu u neki lijevi klub i tako u krug. Bolje da je Grujić pozvan sa odmora ionako se nije naigrao na WC a solidni novci su uloženi u njegov transfer. Pozitivne strane Wilson, Ojo, Camacho pa i Jones a najviše mi je krivo za Woodburna ogroman talenat ali je znatno nazadovao od kako je prebačen u prvi tim još je odigrao mozda ukupno 10ak minuta prosle sezone. Ako će već ostati par ovih omladinaca dati im šansu u karabaja kupu pa nek se kale ionako je takmičenje manje više nebitno, bolje to nego da rizikujemo povrede.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Karijes, vidim, opet dominira.mirgerr je napisao/la:Nek je on repic svezao i nabacio neku novu tetovazu. Ha ya, yebem ja njega smotana i glupa.
Pa gledaj ti tamo debila kako brani![]()

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pokrenuti pregovori sa Stokeom oko Šaćira, Pearce potvrdio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oo ne! 

Sto da ne, vec sam pisao na forumu za Xherdana. Vrlo dobar igrac a jeftin. Danas je tesko na trzistu naci pristojnog igraca za fin novac, a koliko znam spominje se cifra 13m. Govorimo o igracu koji ce prvenstveno biti varijanta za klupe, igrati ove kup utakmice i kad treba odmoriti Salaha.
Tesko se moze sad naci bolji za iste pare a da mu nije problem vise vremena provoditi na klupi. Odlican potez
Tesko se moze sad naci bolji za iste pare a da mu nije problem vise vremena provoditi na klupi. Odlican potez

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Da hoće što prije đerdana riješiti pa da bace oko bar na odbranu ako neće golmana dovodi.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.