FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 10 jul 2018, 13:01

Čudi me da Murat Šaran nije u konkurenciji! Dajte nam rozokošuljaša!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 jul 2018, 13:05

Repuh je vojnik kluba.
Sabrine mi moje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jul 2018, 13:21

Kako amo mizerni,jedina zemlja u regiji koja nikad nije naoravila ni jedan stadion,nit imamo normalan stadion

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 jul 2018, 13:26

High je napisao/la:Nabacate lažne vrijednosti ovim našim, pa vi isti poslije kukate kad tu izmišljenu i lažnu ekipu pobijedi neka ekipa koja je ista ili lošija od naše. Farbate ogavnim i efemernim sjajem prosječnu ekipu.

Zukanoviću, nabijem te na stožinu, pihtijo njonjava. I tebe i tvoje agitatore, ugradili se dabogda u prkno jedni drugim!
E upravo ovo, apsolutno se slazem
Pa onda kad cirkus prave od nas sto je Zarija izbacila najskuplju ekipu iz BiH, nemojte pljuvat po portalima, pljujte po ovim idiotima sto cijene napucavaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2018, 13:56

revolt je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kandidati za sefa akademije: Prljaca,Repuh,Agim Nikolic,Alihodzic Emir i Zeka Turkovic
Sve gore od goreg... Agim Nikolic godinama potkradao skolu fudbala AFH. Uzimao clanarine ugradjivao se kod autporevoznika itd itd... Alihidzic s babom ojadio Sarajevo zajedno s Baljom i Merdanovicem, Mirso je vodio SD Sarajevo preko kojeg se poslovalo, Emir bio vjeciti pomocni trener, zastoli Boze? Imao epizodu u Bosnasemi, nista specijalno, znanje nula bodova. Prljaca klosar koji meni ne bi vodio ni kokosinjac a ne djecu. Ako neko pita zasto neka pogleda njegovu biografiju. Bio jedan od kljucnih faktora afere Virsla. Srozavao ugled Sarajeva kad je god mogao. Pljuvao po klubu kad mu je bilo zabranjeno istom da prilazi. Zeka Turkovic kao igrac dobar kao trener i covjek nula bodova. Prelivoda i drzi stranu onom od koga ima najvci interes. Godinama "cuvao ledja" Alijodzicu, Baljku, Fazlagicu i kompaniji, informacije iz kluba rado podijeli u kafani kod stadiona, mahalas pravi...
Jedino za Repuha ne znam nista lose... Mada nije na mene ostavio neki utisak ali mozda i grijesim. Sve napisano za gore navedene je provjereno. Haram im bilo ako ikog od ovoh gore zappsle. To su sve hulje koje bi iskoristile poziciju idealnu za mestarenje s menadzerima i ugradjivanje u transfere. Jedino za Repuha nisam siguran da je kao ostala ekipa.
Ne poznajem licno ljude i ne mogu davati bilo kakav komentar al mi uvijek pljujemo nikad necu skontati taj nas mentalitet. Kad su bili Hurtic i Alagic pljuvanje rade s menagerima ,kradu ,ne znaju ,nisu legende kluba itd itd
Losa prica je i o Čali,Husrefu,,Dzeni
A da ne pricam o stranim trenerima Jesicu,Jarniju itd
Ja mislim da kad bi doveli Gvardiolu,Murrinja,Zidana da bi se naslo i njima milion mana . Ljudi malo relax treba malo i vjere i podrske nekom dati ,ne odma skidat glave.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jul 2018, 14:02

Gledaj kod ovih Banana kaNpa, sunce ti žarko! :shock:
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 jul 2018, 14:03

Rahmanovic 400.000km
ZZ

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 jul 2018, 14:11

Ako su ovo ili ovakvi kandidati za glavnig covjeka Akademije, onda nam se nepise dobro. Treba odma istjerat sabrinu i valentina.

Covjek koji je bio sef akademije smjenjem nakon sto je napravio rezultat koji nikad niko u bih nije napravio. (Ovde je neko pisao da su treneri podpisali peteciju) za njegovu smjenu. Posto ne poznajem sve trenere u OP al po prici najvece ime je Dzenan Uscuplic i njegov brat, onda se da zakljucit da je sef akademije ispravan a da su treneri u krivu i da sam direktor predsjednik kluba istjero bi sve trenere, bez obzira cim oni podkrepili svoje tvrdnje da je Alagic kriv, a njega bi ostavio.

Ocito da im ne odgovara gdje se mora radit i radit i bit posten, gdje se nemogu gurat babini sinovi.

Prvak u svim uzrastima sa ubjedljivo najvise bodova golova najvise reprezentativaca najvise igraca prekomandovano iz juniora u prvi tim, i onda petecija trenera da sef akademije nevalja. To su uradili zato sto im on nije dao da uzimaju lovu izpod stola.

SAD VIDIM DA JE UNISTONO I ONA JEDINA STVAR STO JE VALJALA U KLUBU.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2018, 14:23

Pitar6785 je napisao/la:Ako su ovo ili ovakvi kandidati za glavnig covjeka Akademije, onda nam se nepise dobro. Treba odma istjerat sabrinu i valentina.

Covjek koji je bio sef akademije smjenjem nakon sto je napravio rezultat koji nikad niko u bih nije napravio. (Ovde je neko pisao da su treneri podpisali peteciju) za njegovu smjenu. Posto ne poznajem sve trenere u OP al po prici najvece ime je Dzenan Uscuplic i njegov brat, onda se da zakljucit da je sef akademije ispravan a da su treneri u krivu i da sam direktor predsjednik kluba istjero bi sve trenere, bez obzira cim oni podkrepili svoje tvrdnje da je Alagic kriv, a njega bi ostavio.

Ocito da im ne odgovara gdje se mora radit i radit i bit posten, gdje se nemogu gurat babini sinovi.

Prvak u svim uzrastima sa ubjedljivo najvise bodova golova najvise reprezentativaca najvise igraca prekomandovano iz juniora u prvi tim, i onda petecija trenera da sef akademije nevalja. To su uradili zato sto im on nije dao da uzimaju lovu izpod stola.

SAD VIDIM DA JE UNISTONO I ONA JEDINA STVAR STO JE VALJALA U KLUBU.
Ja koliko sam pratio da je ovdje pisano da u akademiji igraju babini sinovi itd itd
Sad kad je otisao Alagic i Hurtic kao oni jedina svjetla tacka kluba bili . ovako i s igracima kas su kod nas pljuj a kad odu u drugi klub kazemo pa i nisu losi toliko.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2018, 14:24

joker90 je napisao/la:Gledaj kod ovih Banana kaNpa, sunce ti žarko! :shock:
Al Bosnjo kaze ma ta' ce oni debili :mrgreen:

Znaci ne da smo najgori mi kao drzava nego nam je i to najgore daleko.Al vazda cemo mi s visine gledati sve. "kakvi ba oni"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jul 2018, 14:55

Realno, bolji su nasi kontejneri :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2018, 15:07

Kod njih nije bilo rata 1992 :kafa: (a sad je 2018, imamo i vlasnika i kaNp s kontejnerima :stop: )

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 jul 2018, 15:13

Ovo ne samo u Bosni nego nema niko Balkanu.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 jul 2018, 15:15

@bordobijeli
Ovo nisu pljuvanja. Ovo su cinjenice. Ovi gore nabrojani su direktno ili indirektno ucestvovali u srozavanju kluba na nivo da je jedini spas od stecaja bila prodaja. Itekako puno znam o reznoraznim aktivnostima doticnih iz vremena njihovog hostaplerstva u klubu. Tipkam s mobitela pa mi je mrsko zajebavati se da ti sada sve pisem. Ugl ako se ovi vrate u klub, a za iste sam mislio da im je vjecita taraba udarena, onda gubim svaku nadu u bolje Sarajevo, a za razliku od mnogih jos ne nisam izgubio.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 15:17

High je napisao/la:Nabacate lažne vrijednosti ovim našim, pa vi isti poslije kukate kad tu izmišljenu i lažnu ekipu pobijedi neka ekipa koja je ista ili lošija od naše. Farbate ogavnim i efemernim sjajem prosječnu ekipu.

Zukanoviću, nabijem te na stožinu, pihtijo njonjava. I tebe i tvoje agitatore, ugradili se dabogda u prkno jedni drugim!
vako navijači Barce isto kad stavi vrijednost messiju 200 miliona...to što nije na gol opuco na SP nikom ništa :urnebes: :rol: :rol:

najteže vam pada u toj priči što vas neko prca, ali to je već lični problem...eto dinamo ili ostali imaju realne cijene ili bilo ko u fudbalu...
:facepalm: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2018, 15:31

Ne znam ni šta se toliko palite oko tog Transfermarkta? Smiješan sajt i nema nikakvu posebnu svrhu i nije nikakav realan pokazatelj. Jedino što je dobro je što postoji velika baza igrača, gdje možeš brzo i lahko pregledati karijeru određenog igrača.
A to oko cijena mi je prekomično.. Cijene uređuju likovi poput Zukanovica, koji su nepismeni, niti su kompetentni za to, a uz to pumpaju cijene kako im je volja. Malo bolja opcija u odnosu na Wikipediju..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2018, 15:35

Dobar je kompleks, nema sta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 15:37

a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?

ili ovi što platiše onog klocinu Pogbu 100 miliona? ili što će kehnut SMS-a 150 milona?

šta pričate, ko da su ikad cijene igrača bile normalne, platiš ga koliko ti treba i kolika ga klub neda i ne mora da proda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jul 2018, 15:39

miky_hz je napisao/la:
Al Bosnjo kaze ma ta' ce oni debili :mrgreen:

Znaci ne da smo najgori mi kao drzava nego nam je i to najgore daleko.Al vazda cemo mi s visine gledati sve. "kakvi ba oni"
Sta vam je ba to cudno zadnja smo rupa nema pomaka dok se infrastruktura ne unaprijedi,i dok savez i drzava nesto ne poduzmu,kod nas senzacija plava trava kod kona i reflektori na Kosevu a Albanija,Makedonija i svi ostali grade stadioncine a mi evo 20 kusur godi a nista. Jadna i bijedna drzava i savez krpe 2 stadiona da im repka i a igrat gdje kakvi debili jad ic cener

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 jul 2018, 15:44

Baš smo zaostali..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, BABA1978, Ejnur, MaroonBjelave, Pablo11 i 28 gostiju.