Može i Kvesić na lijevo krilo, ako zatreba.since1948 je napisao/la:Sta ce nam vise napadaca?
Bagaric,Cabraja,Juric,Eliomar i Turcin kao krila,tu moze i Dino uskociti
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Vise nam treba stoper i jedan vezni nego napadac...
- siroki1991
- Kontakt:
Ekipu od veznjaka napustili Lončar, Zloma, Ćorić - 3 igrača iz prvih 11, plus Jure koji je uskakao s klupe,sva 4 naša širokobriježanina, previše. Od kandidata za prvu postavu na pojačanje miriše samo Babić, napad odličan, veza i obrana - tanko, definitivno jedan od lošijih prelaznih rokovasb1996 je napisao/la:Vise nam treba stoper i jedan vezni nego napadac...
Za mene prijelazni rok i nije tako loše odraden. Svi za Kovacica kazete da je slican Bralicu, ako ne i bolji. Jopa Coric nije sudjelovao u onih 10 utakmica bez poraza, posle glumio ozljede i tako to, realizacija je rijesena Bagaricem i povratkom Cabraje tako da smo nadoknadili Menala jer je on u jednom trenutku bio jedini igrac koji je znao dat gol. Juru i Wagu nema potrebe spominjat, hvala im na svemu! E sad samo treba vidit je li Babic bolji od Zlome i neko od trojca Turcin, Elio, Popovic je li bolji od Stipe jer je i on drugi dio igrao krilo. A time da prijelazni rok jos nije gotov. I na kraju krajeva bolja imena ne znace uvijek i bolji rezultat, tako da ajmo Širokiiii!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sve da je slican Bralicu, ne vjerujem da je BOLJI, plus jos kad uz njega stoji godinu stariji Joja koji nema nekog velikog motiva....LoveSB96 je napisao/la:Za mene prijelazni rok i nije tako loše odraden. Svi za Kovacica kazete da je slican Bralicu, ako ne i bolji. Jopa Coric nije sudjelovao u onih 10 utakmica bez poraza, posle glumio ozljede i tako to, realizacija je rijesena Bagaricem i povratkom Cabraje tako da smo nadoknadili Menala jer je on u jednom trenutku bio jedini igrac koji je znao dat gol. Juru i Wagu nema potrebe spominjat, hvala im na svemu! E sad samo treba vidit je li Babic bolji od Zlome i neko od trojca Turcin, Elio, Popovic je li bolji od Stipe jer je i on drugi dio igrao krilo. A time da prijelazni rok jos nije gotov. I na kraju krajeva bolja imena ne znace uvijek i bolji rezultat, tako da ajmo Širokiiii!
S druge strane dva zadnja vezna su nam Begonja - Matic igraci koji mogu i razvalit ali isto imaju osicilacija, a rezerve Maric, Dane i B.Vukoja....
Treba li ista dalje ako cemo realno?

-
- Kontakt:
Da je Menalo ostao možda bi bila moguća borba za titulu, ovako teško.
- Evolve
- Kontakt:
Kako je stanje sa Domzalama zna li ko, jel im otisao ko od prvotimaca?
NK Široki Brijeg
Ista ekipa ostala koliko sam ja uspio upratitiEvolve je napisao/la:Kako je stanje sa Domzalama zna li ko, jel im otisao ko od prvotimaca?
Ibricic i Ibraimi, najopasniji dvojac
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Bizjak?Android je napisao/la:Ista ekipa ostala koliko sam ja uspio upratitiEvolve je napisao/la:Kako je stanje sa Domzalama zna li ko, jel im otisao ko od prvotimaca?
Ibricic i Ibraimi, najopasniji dvojac
Jaaako tesko ce biti...
NK Široki Brijeg
Bizjak je odlican igrac ali od ove dvojice sve krece. Ma jaki su ljudi, igrali su odlican nogomet, kazu bolji i od Olimpije i Maribora ali su imali los start na pocetku sezone. Uglavnom, favoriti su, ali nismo bez sansi, samo maksimalna koncentracija svih 90 minuta
..
Dolaze li njihovi navijaci?
..
HRHB
HRHB
DolazeAndroid je napisao/la:Bizjak je odlican igrac ali od ove dvojice sve krece. Ma jaki su ljudi, igrali su odlican nogomet, kazu bolji i od Olimpije i Maribora ali su imali los start na pocetku sezone. Uglavnom, favoriti su, ali nismo bez sansi, samo maksimalna koncentracija svih 90 minuta
..
Samo jedno ime
Kako ide pretprodaja,vjerovatno još nema neke navale.
Hoće li bit pun sjever,naravno da hoće.
Hoće li bit pun sjever,naravno da hoće.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ma ja mislim da ce biti oko 3000 dusa, minimalno, jos sad kad traje ovo sa CRO, euforija puca na sve strane
, nogomet je glavna tema

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Nisu jos stigli, od cetvrtka su u prodajiEvolve je napisao/la:Jel ko uzeo novi dres?
HRHB
HRHB
Treba financirati sve te uhljebe sto tamo rade, suti dobro je i ovoOrjuna je napisao/la:Šta je ovo? Elektro nama i Zrinjskom samo po 200k... Mogu oni to bolje

HRHB
HRHB
Vise simpatizeri nego navijacipenke je napisao/la:DolazeAndroid je napisao/la:Bizjak je odlican igrac ali od ove dvojice sve krece. Ma jaki su ljudi, igrali su odlican nogomet, kazu bolji i od Olimpije i Maribora ali su imali los start na pocetku sezone. Uglavnom, favoriti su, ali nismo bez sansi, samo maksimalna koncentracija svih 90 minuta
..
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
Dresovi stizu krajem tjedna, cura iz shop veli da vlada ogromno zanimanje za naravno, crnim 

NK Široki Brijeg
Ne bi bilo dobro da je drugacijeEvolve je napisao/la:Dresovi stizu krajem tjedna, cura iz shop veli da vlada ogromno zanimanje za naravno, crnim

SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Zigazaga i 33 gosta.