FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebo vas Stanic sve koji ga ozbiljno prizivate.
@zuka brate, trpaj samooo, guraj Rahmana na 2 miliona, boli te...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece tebi niko govoriti..belosevic28 je napisao/la:Yebo vas Stanic sve koji ga ozbiljno prizivate.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
šta je s onim Matejom Markovićem? jel još u čeliku? il je slobodan? bolji bi bio od ovog Tucakovića taldžije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znal se sta za prenos utakmice?Ima li negdje.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
-
- Kontakt:
Nece njemu niko govorit koliko ce Rahmanovic kostati 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Arena.Iznaroda je napisao/la:Znal se sta za prenos utakmice?Ima li negdje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prenose sve do grupne fazeAlfredNobel je napisao/la:Arena.Iznaroda je napisao/la:Znal se sta za prenos utakmice?Ima li negdje.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce na Areni u 3 i 30Iznaroda je napisao/la:Znal se sta za prenos utakmice?Ima li negdje.
Vozdra raja novi sam da pozdravim i jedno pitanje.Sto se tice stadiona jel ovo sa ovim stolicama VIP i novinarska loza znaci da moze repka igrat?
da kategorija 3samoSA je napisao/la:Vozdra raja novi sam da pozdravim i jedno pitanje.Sto se tice stadiona jel ovo sa ovim stolicama VIP i novinarska loza znaci da moze repka igrat?
za evropu generalno uslov, i za repkina kvalifikacije i za naše tekme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U Krupi je trenutno,ali kako sada stvari stoje ni tu nece ugovor dobiti.DenchiNL je napisao/la:šta je s onim Matejom Markovićem? jel još u čeliku? il je slobodan? bolji bi bio od ovog Tucakovića taldžije...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Esport
Tako rekoše, onda će se vidjeti dalje, ali mislim da će i grupnu fazu.
Road to group stage.
Zamisli najave za tekmu grupne faze.. Da li se velikan poput Villareala kojeg predvode Soriano, Cazorla, te Sansone može suprotstaviti odlučnoj, hrabroj i beskompromisnoj ekipi Sarajeva, na čelu s Hebibovićem, Bekićem i Hodžićem.. Da li neiskusni Javier Calleja može nadmudriti mnogo iskusnijeg kolegu na drugoj strani, Husrefa Musemića, pogledajte u četvrtak u 20:45h.
Tako rekoše, onda će se vidjeti dalje, ali mislim da će i grupnu fazu.

Road to group stage.

Zamisli najave za tekmu grupne faze.. Da li se velikan poput Villareala kojeg predvode Soriano, Cazorla, te Sansone može suprotstaviti odlučnoj, hrabroj i beskompromisnoj ekipi Sarajeva, na čelu s Hebibovićem, Bekićem i Hodžićem.. Da li neiskusni Javier Calleja može nadmudriti mnogo iskusnijeg kolegu na drugoj strani, Husrefa Musemića, pogledajte u četvrtak u 20:45h.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
šta je reć?miky_hz je napisao/la:U Krupi je trenutno,ali kako sada stvari stoje ni tu nece ugovor dobiti.DenchiNL je napisao/la:šta je s onim Matejom Markovićem? jel još u čeliku? il je slobodan? bolji bi bio od ovog Tucakovića taldžije...
pa jel puno traži ili je zaboravio branit?
ne znam meni dobar golman ono što je branio
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naši najvrijedniji igrači su Adukor, Stanojević i Mujakić. Obzirom na godine i dužinu ugovora Mujakić mora ići na 700 Thsd. € i biti najvrijedniji naš igrač.Inijesta je napisao/la:Buraz ako ti fakat postavljas one cijene, treba od tebe Sasu Matica napravitiZukanovic je napisao/la:Uskoro nove cijene. Rahmanovic 1.0 Mio € ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo sam tu trojicu stavio kao najskuplje i bas tu cijenu sam stavio za NihadaSarajevoJeBordo je napisao/la:Naši najvrijedniji igrači su Adukor, Stanojević i Mujakić. Obzirom na godine i dužinu ugovora Mujakić mora ići na 700 Thsd. € i biti najvrijedniji naš igrač.Inijesta je napisao/la:Buraz ako ti fakat postavljas one cijene, treba od tebe Sasu Matica napravitiZukanovic je napisao/la:Uskoro nove cijene. Rahmanovic 1.0 Mio € ?

Me slusaj pljuvace zukanovicu
šta je ovo Matej Rodin raskinuo ugovor sa Zrinjskim, nema ni mjesec kako je došao?
stopera svuda al smo mi premiju doveli

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Valjda nije zadovoljan sa svojom ulogom u ekipi i raskino ugovor.DenchiNL je napisao/la:šta je ovo Matej Rodin raskinuo ugovor sa Zrinjskim, nema ni mjesec kako je došao?
Po mom ukusu, prije bi njega doveo nego Dupovca ali kasno je sad, on će vjerovatno sad završiti kod kona, traže igrače u svakoj liniji pa milim da će iskoristiti priliku i dovest Rodina.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Znaci 1 milion marak kostali lusteri soba i 300 stolica. Komadante izdos si brigadu. Kurvo SDA.
Danas sam gledo snimke svih utakmica gdje smo golove primali i mogu vam reci ono sto se da primjetit da su rupe iste ko i predhidnu sezonu sa velkom vejrovatnocom da ce rupe vbit i vece nego sto su bile. 75% golova smo primili preko bekova i tako zvani balona.
Napad je isti uz fin up grate sa Handzicom, minu je sto su on i Ahmet pod puno isti profil igraca. Nece bit nikakve pometnje u ekipama koje igraju gorila strategiju kad nam rez nebude odgovaro.
Sto znaci da ce mo ove godine bit losi na tabeli od 3 mjesta posebno radi toga, sto je celik, sim han (bratunac city il kako se zove) mnogo jaci od viteza borca celika pa i goska od prosle sezone. Velez i sirotinja su imali bolji ekipe nego mi prosle godine nazalost i ove godine su kvalitetni manje nego prosle godine al dovoljno kvalitetni nego sto smo mi. Ubice u njiha je ko unas kvalitet umjestu tapkanje.
Btw: jedino sto mi daje nadu da bi mogli mozda bit 3 jeste sto je sistem takmicenja promjenjen i ako juniori odrade ls na vrhunskom nivou pa se neko djete izdigne i bude Alen Skoro pod ugovorom ili LEO MESI BENKO.
Danas sam gledo snimke svih utakmica gdje smo golove primali i mogu vam reci ono sto se da primjetit da su rupe iste ko i predhidnu sezonu sa velkom vejrovatnocom da ce rupe vbit i vece nego sto su bile. 75% golova smo primili preko bekova i tako zvani balona.
Napad je isti uz fin up grate sa Handzicom, minu je sto su on i Ahmet pod puno isti profil igraca. Nece bit nikakve pometnje u ekipama koje igraju gorila strategiju kad nam rez nebude odgovaro.
Sto znaci da ce mo ove godine bit losi na tabeli od 3 mjesta posebno radi toga, sto je celik, sim han (bratunac city il kako se zove) mnogo jaci od viteza borca celika pa i goska od prosle sezone. Velez i sirotinja su imali bolji ekipe nego mi prosle godine nazalost i ove godine su kvalitetni manje nego prosle godine al dovoljno kvalitetni nego sto smo mi. Ubice u njiha je ko unas kvalitet umjestu tapkanje.
Btw: jedino sto mi daje nadu da bi mogli mozda bit 3 jeste sto je sistem takmicenja promjenjen i ako juniori odrade ls na vrhunskom nivou pa se neko djete izdigne i bude Alen Skoro pod ugovorom ili LEO MESI BENKO.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Varijantas8 i 50 gostiju.