Nema šanse da je ono 99.harden je napisao/la:220k auto iz '99? Aha.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema šanse da je ono 99.harden je napisao/la:220k auto iz '99? Aha.
Ma ima, samo je ušminkano auto.Brokula je napisao/la:Nema šanse da je ono 99.harden je napisao/la:220k auto iz '99? Aha.
Volvo V40 je ljepotan koji jede Audija A3 za doručak ali u nas se nažalost raja opredjeljuju za A3 a V40 ima da se nabroje na prste jedne ruke. Polovni su cijenom tu negdje. Ali je stvarno ljepotan:BosnianKingdom je napisao/la:Mazde novije u zadnje vrijeme su mi strava, kao i Volvo, za Lexus i Infiniti da ne spominjem.
Po čemu? Hajd objasni ovo svega ti.Ferdo je napisao/la: Volvo V40 je ljepotan koji jede Audija A3 za doručak
Ne, fakat samo zbog ljepote, prelijepo mi je auto. A i Mazda je value for money.Centre forward je napisao/la: @Pogba gotivi Mazdu zbog Wankel motora garant. To je inženjerski fetiš il' sam potpuno promašio ?
Izgled, kvaliteta izrade, luksuz.harden je napisao/la:Po čemu? Hajd objasni ovo svega ti.Ferdo je napisao/la: Volvo V40 je ljepotan koji jede Audija A3 za doručak
Unutrašnjost A3:Pogba je napisao/la:Ja sam dugo imao namjeru uzeti V40 i definitivno bih ga uzeo ispred A3 da ima moderniju unutrašnjost.
Potpis. I još što-šta.BosnianKingdom je napisao/la:Izgled, kvaliteta izrade, luksuz.harden je napisao/la:Po čemu? Hajd objasni ovo svega ti.Ferdo je napisao/la: Volvo V40 je ljepotan koji jede Audija A3 za doručak
Zasto poredis interijer A3 2009/10 i V40 2013/14?Ferdo je napisao/la:Unutrašnjost A3:Pogba je napisao/la:Ja sam dugo imao namjeru uzeti V40 i definitivno bih ga uzeo ispred A3 da ima moderniju unutrašnjost.
Unutrašnjost V40:
Pa usporedi i noviji isti đavo. Joook eto ne može, samo je XC40 proglašen za automobil godine. Vovlo je stroj moj dragi Balkanac. Kad je Volvo bio auto, Audi nije ni postojao kao marka.SMR187 je napisao/la:Zasto poredis interijer A3 2009/10 i V40 2013/14?Ferdo je napisao/la:Unutrašnjost A3:Pogba je napisao/la:Ja sam dugo imao namjeru uzeti V40 i definitivno bih ga uzeo ispred A3 da ima moderniju unutrašnjost.
Unutrašnjost V40:
![]()
Po meni starija Volvo vozila jesu bolja od starijih Audija, ali Volvo ne moze ni prismrdit nijednom novijem Audiju
Ferdo je napisao/la: Pa usporedi i noviji isti đavo. Joook eto ne može, samo je XC40 proglašen za automobil godine. Vovlo je stroj moj dragi Balkanac. Kad je Volvo bio auto, Audi nije ni postojao kao marka.
Slicno nesto ko Samsung?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.