FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oguliti ćemo ih ko majmun bananu.

Hoće li u slučaju lošeg rezultata, toplota bit izgovor?
Sta je sa Hordama, jel se vracaju? Ako se vrate bit ce njihov poraz..

Sta je sa Hordama, jel se vracaju? Ako se vrate bit ce njihov poraz..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Hvala ti za sve Elvise!
Koliko vidim Kovacevic,Pidro,Dupovac,Radovac(+Lelic,Bekic,Crepulja)nisu ni doputovali u Armeniju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
šta je s Dupovcem jel se to Hus prepao u kakvoj je spremi ili neće da se ostali neugodno osjećaju kad vide njegovu zavidnu tehnikumiky_hz je napisao/la:Koliko vidim Kovacevic,Pidro,Dupovac,Radovac(+Lelic,Bekic,Crepulja)nisu ni doputovali u Armeniju.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ti si buraz max pozitivan bio svaki rok dosad, sta ti se desilo ??DenchiNL je napisao/la:šta je s Dupovcem jel se to Hus prepao u kakvoj je spremi ili neće da se ostali neugodno osjećaju kad vide njegovu zavidnu tehnikumiky_hz je napisao/la:Koliko vidim Kovacevic,Pidro,Dupovac,Radovac(+Lelic,Bekic,Crepulja)nisu ni doputovali u Armeniju.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni Handžić otišao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jest on mescini , negdje pred kraj spiska cini mi se da sam procitoMortemHz je napisao/la:Nije ni Handžić otišao?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Spisak igrača koji su doputovali u Yerevan i konkurišu za meč protiv FC Banants:MortemHz je napisao/la:Nije ni Handžić otišao?
1. Pavlović 2. Tucaković 3. Hebibović 4. Hodžić 5. Adukor 6. Mujakić 7. Stanojević 8. Rahmanović 9. Ahmetović 10. Velkoski 11. Šišić 12. Halilović 13. Resić 14. Šabanović 15. Tatar 16. Šofranac 17. Handžić 18. Mustafić
Bez Dupovca, Radovca, Lelića, Pidre, Kovačevića. Crepulju i Bekića ne računam jer su povrijeđeni.
Znači opet gledamo desnog beka na lijevom i jel moguće da ovaj menadžerski golman koji ni sam ne zna odakle u Sarajevu ima prednost u odnosu na Kovačevića?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh extra, vidio sam i ja da nije 6-7 igraca otislo, nije ti svejedno ipak jbg. Ponovit cu jos jednom, 0:1, 1:2 i kuci zadovoljni.Inijesta je napisao/la:Jest on mescini , negdje pred kraj spiska cini mi se da sam procitoMortemHz je napisao/la:Nije ni Handžić otišao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo gol zabiti i mjera , ja sam ubjedjen u lagan prolazMortemHz je napisao/la:Eh extra, vidio sam i ja da nije 6-7 igraca otislo, nije ti svejedno ipak jbg. Ponovit cu jos jednom, 0:1, 1:2 i kuci zadovoljni.Inijesta je napisao/la:Jest on mescini , negdje pred kraj spiska cini mi se da sam procitoMortemHz je napisao/la:Nije ni Handžić otišao?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što nije Dupovac otišao?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
mrzim povratnikeInijesta je napisao/la:Ti si buraz max pozitivan bio svaki rok dosad, sta ti se desilo ??DenchiNL je napisao/la:šta je s Dupovcem jel se to Hus prepao u kakvoj je spremi ili neće da se ostali neugodno osjećaju kad vide njegovu zavidnu tehnikumiky_hz je napisao/la:Koliko vidim Kovacevic,Pidro,Dupovac,Radovac(+Lelic,Bekic,Crepulja)nisu ni doputovali u Armeniju.
nismo doveli pojačanje
jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pavlovic
Hebibovic Adukor Mujakic Hodzic
Stanojevic Rahmanovic
Sisic Velkoski Halilovic
Ahmetovic
Takvo sto ocekujem od sefa.
Stanojevic Rahmanovic
Sisic Velkoski Halilovic
Ahmetovic
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hebibovic na bekubelosevic28 je napisao/la:Pavlovic
Stanojevic Rahmanovic
Sisic Velkoski Halilovic
Ahmetovic

Svi u banat!!!
ja bi vako, za pojašnjenje vidi avatar
ovi desno klupa, ako zatreba zuruck u 4-2-3-1

ovi desno klupa, ako zatreba zuruck u 4-2-3-1

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 jul 2018, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sabanovic mora igrati. i realno i Pidro trebao. ali kako Musemica zna igrace Hodzic i Hebibovic bekove. 

Logicno da ce igrati ekipa koju je uigravao na prijateljakim.Sasvim dobro je to dole izgledalo nema potrebe mjenjati nesto sto dobro djeluje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
čini se logično, staviti igrače na njihove najjače pozicije...ali...Zukanovic je napisao/la:Sabanovic mora igrati. i realno i Pidro trebao. ali kako Musemica zna igrace Hodzic i Hebibovic bekove.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mire971, Proximic i 40 gostiju.