Polufinale SP 2018

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će igrati u finalu?

Francuska - Hrvatska
60
30%
Francuska - Engleska
66
33%
Belgija - Engleska
39
19%
Belgija - Hrvatska
38
19%

Ukupno glasova: 203

Rokoko87
Kontakt:

Re: Polufinale SP 2018

Post Postao/la Rokoko87 » 09 jul 2018, 15:50

High je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:Natamburat ćemo ove engleze baš zbog njihove prepotentnosti.
Nadam se ulasku Brozovića ili Badelja da pojačaju sredinu,a Modrića pustit naprijed, krila Rebic i Perisic.
Vi ćete natamburati Engleze? Koji, bolan, vi? :lol:
:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jul 2018, 15:53

Dena94 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:– Ajde Bošnjo navijaj ajmo naši. Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koji poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek - napisao je Hadžić.
Rodjen u Herceg Bosni, zivim u Hercegovini, imas li jos neki problem?
Gdje pise Herceg Bosna? :facepalm:

Trazim je po svijetu i nikako da je nadjem... :roll:

High

Post Postao/la High » 09 jul 2018, 15:53

E, čuj Gabela će natamburati Engleze. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 09 jul 2018, 15:54

High je napisao/la:E, čuj Gabela će natamburati Engleze. :lol:
ti pssst
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 jul 2018, 15:59

UstanikSBII je napisao/la:Na stranu šale i "podjebavanja" al stvarno do kuda ide logika kod nas Balkanaca pa to je strašno! Čitava se država optereti tko bi treba za koga navijati i jesmo li katolici-Bošnjaci Hrvati ili Marsovci ma zaboli me neka stvar. Mediji samo čekaju senzaciju! Isto kao što je senzacija kad muslimani klanjaju negdje u Hercegovni! Al zato svi kolektivno i jesmo najlošija zemlja općenito u svim društvenim sferama! Jer političarima paše da se priča o nacionalizmu manje se gleda tko je koliko love u džep spremio! To što država tone, što mladi odlaze (da odlaze Hrvati, Bošnjaci Srbi) što imamo svakog dana sve veći problem sa izbjeglicama, što su mirovine 320 KM a lijekovi 500 KM! Što po bolnicama nema toalet papira, što sve više naših sugrađana kopa po kantama od Neuma do Bihaća! Što radnička prava NE postoje, a sindikati su misaona imenica! Pored svih problema nama je problem Turska zastava u Sarajevu, gluposti koje priča 500 premijera u 50 kantona/županija i svi smo kao UGROŽENI! Da jesmo svi ugroženi ali kao ljudi ove države, al eto u 21 st. još smo toliko naivni da raspravljamo o nacijama, WWII. a kao je počelo za 50 godina svi ćemo biti manjine ili nas neće biti! Te priče da netko NE VOLI SVOJU ZEMLJU SU ZA MENE APSURDNE! Naravno da volim ovu zemlju više od ičega na svijetu, druga je stvar što se neslažem sa politikama koju vode sve 3 strane jer nikom dobro ne rade!

BiH je jedan jedina i takva će OSTATI! :bih:
Bravo buraz , svaka čast !!!
Samo meni nije žao naroda , narod ovo želi jer ih isti likovi yebu 25 godina na isti način...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jul 2018, 16:07

UstanikSBII je napisao/la:Na stranu šale i "podjebavanja" al stvarno do kuda ide logika kod nas Balkanaca pa to je strašno! Čitava se država optereti tko bi treba za koga navijati i jesmo li katolici-Bošnjaci Hrvati ili Marsovci ma zaboli me neka stvar. Mediji samo čekaju senzaciju! Isto kao što je senzacija kad muslimani klanjaju negdje u Hercegovni! Al zato svi kolektivno i jesmo najlošija zemlja općenito u svim društvenim sferama! Jer političarima paše da se priča o nacionalizmu manje se gleda tko je koliko love u džep spremio! To što država tone, što mladi odlaze (da odlaze Hrvati, Bošnjaci Srbi) što imamo svakog dana sve veći problem sa izbjeglicama, što su mirovine 320 KM a lijekovi 500 KM! Što po bolnicama nema toalet papira, što sve više naših sugrađana kopa po kantama od Neuma do Bihaća! Što radnička prava NE postoje, a sindikati su misaona imenica! Pored svih problema nama je problem Turska zastava u Sarajevu, gluposti koje priča 500 premijera u 50 kantona/županija i svi smo kao UGROŽENI! Da jesmo svi ugroženi ali kao ljudi ove države, al eto u 21 st. još smo toliko naivni da raspravljamo o nacijama, WWII. a kao je počelo za 50 godina svi ćemo biti manjine ili nas neće biti! Te priče da netko NE VOLI SVOJU ZEMLJU SU ZA MENE APSURDNE! Naravno da volim ovu zemlju više od ičega na svijetu, druga je stvar što se neslažem sa politikama koju vode sve 3 strane jer nikom dobro ne rade!

Bravo,dok je mutantima bitnije šta piše na ličnoj i koja je stranačka kartica u padže ovako će nam biti. Žao mi je što se normalni hrvati trpaju u isti koš sa raznim krkanima, paćenicima i fašistima, nije to sve tako.

Osim Širokog, za to selo nemam sekund respecta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 09 jul 2018, 16:21

akisarajevo92 je napisao/la:Vrsaljko izgleda nece moci nastupiti u polufinalu
Veliki hendikep,uz Lovrena najbolji igrač odbrane

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 09 jul 2018, 16:31

High je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:Natamburat ćemo ove engleze baš zbog njihove prepotentnosti.
Nadam se ulasku Brozovića ili Badelja da pojačaju sredinu,a Modrića pustit naprijed, krila Rebic i Perisic.
Vi ćete natamburati Engleze? Koji, bolan, vi? :lol: Selekcija iz Gabele?
Sandzaklijo vrati se na svoje ognjište :lol:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 09 jul 2018, 16:32

Ramiy je napisao/la:
Stvari koje nisu postojale kad je Engleska zadnji put igrala polufinale?
iPhone
Facebook
Hrvatska :mrgreen:
Hahaha koji si ti hinjavi appleist. Namjerno si izostavio da u to doba nije postojao ni jedan Samsung Galaxy uređaj.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 jul 2018, 16:35

brzi je napisao/la:
ipak ce biti spreman, Marca pisala neprovjerene info :mrgreen:
Don't believe the hype.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 jul 2018, 16:36

Sretno reprezentaciji Engleske da do vrha napuni pogane susjede :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jul 2018, 16:39

akisarajevo92 je napisao/la:
brzi je napisao/la:
ipak ce biti spreman, Marca pisala neprovjerene info :mrgreen:
Ja ga izbaci na fantaziju krv im ****
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jul 2018, 16:47

Realno sve ukazuje na podjelu. Politicki je ociscena zapadna Hercegovina i RS. Prounitarna opozicija nepostoji ni u jednom dijelu. Volis ti svoju grudu, a volit ces je isto i kad/ako bude pripojena Hrvatskoj. Bosanci nezalaze u ove krajeve i njihovi interesi se svode na ogranicenu imovinu ili posjete cisto turisticki. Jedina prounitarna alernativa postoji u Sarajevu kod SDP, DF i Nase Stranke, a njihova politicka moc je svima poznata.

Odnosi medju ove tri grupe su otisle u nepovrat.

Sto se tice ovih drustveni problema sto si naveo ima ih u istoj kolicini u Hrvatskoj i Srbiji. Jedina razlika je sto im reprezentacije igraju na SP.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jul 2018, 16:48

High je napisao/la:
Vi ćete natamburati Engleze? Koji, bolan, vi? :lol: Selekcija iz Gabele?
Ferdo je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:
Stvari koje nisu postojale kad je Engleska zadnji put igrala polufinale?
iPhone
Facebook
Hrvatska :mrgreen:
Hahaha koji si ti hinjavi appleist. Namjerno si izostavio da u to doba nije postojao ni jedan Samsung Galaxy uređaj.

HHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHA
naprijed rejal

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jul 2018, 17:08

U Sarajevu navijaju za Hrvatsku, u Širokom vrijeđaju Bosnu
Ma koliko se mi trudili, pomaka nema sve dok neki ljudi prizivaju NDH i dok su im idoli ljudi koji su osuđeni za ratni zločin.

Piše:
Zvonimir Nikolić
Nažalost, siguran sam da je onaj snimak iz Širokog Brijega, svakom poštenom i neutralnom navijaču iz BiH, dao mogućnost da se zamisliEPA
Kao i svaki Bosanac i Hercegovac, bio sam jako nesretan što se naša reprezentacija nije uspjela kvalifikovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Sjećam se, kako sam samo prije četri godine bio ponosan i brojao sate i minute do prvog meča sa Argentinom.

Gledajući svaku utakmicu na ovom SP-u, tek onda sam pomislio kakva je šteta što nas nema, jer sam siguran da smo sa svojim kvalitetom i fudbalskim znanjem, bolji od nekih zemalja učesnica. Ali Bože moj, nije nam se dalo. Zato ćemo, nadam se, za četiri godine bodriti našu reprezentaciju.

I tako čovjek, htio ili ne, potajno traži svoje favorite i reprezentacije za koje će navijati na ovom SP-u. I kao sasvim logičan izbor pronađe borbenu, srčanu i u svim segmentima potkovanu fudbalskim umjećem, reprezentaciju Hrvatske. Naravno i komšijsku reprezentaciju Srbije koja, nažalost, nije pokazala možda sve ono što zna i umije. Ali hrvatska reprezentacija jeste.

Brojanje krvnih zrnaca
I onda na društvenim mrežama pohvališ igru i daš punu podršku „Vatrenima“, vjerujući da ona demonstracija sile protiv Argentine nije bila slučajnost. Uostalom, u toj reprezentaciji igraju zapažene uloge i momci koji su rođeni u Bosni i Hercegovini. I nekako je logično da mi je bliži Dejan Lovren, rođen u Zenici, od Chibuzora Okonkwoa, rođenog u gradu Jos u Nigeriji. Ili Vedran Ćorluka rođen u Derventi, od Javiera Mascherana, rođenog u Santa Feu.

I sve je krenulo da ne može bolje. Prvi u svojoj grupi sa tri pobjede. I onda ona dramatična utakmica sa Danskom, nakon koje smo, zapravo, i saznali da golman Danijel Subašić i nije čistokrvni Hrvat (jer, naravno, uvijek će biti budala da broje krvna zrnca) ili da se u svlačionici pjevaju neke pjesme koje i nisu primjerene sportistima.

I tu sam pokušao pronaći opravdanje nadajući se da „pjevači“ ne znaju, da svojim pjevanjem i veličanjem tvorevine zvana 'Herceg Bosna' čiji su 'lideri' u Hagu presuđeni za 'udruženi zločinački poduhvat', vrijeđaju osjećaje drugih ljudi, istih onih koji svim srcem navijaju za Hrvatsku ali, eto, malo se drugačije zovu i drugačijem Bogu se mole. Ali ljudi koji vole Bosnu i Hercegovinu, zemlju u kojoj su rođeni i ljudi koji nemaju nikakve rezervne domovine.

I onda dođe na red ona čuvena utakmica sa Rusijom. Gledao sam je kod kuće, otvorenih prozora i kod svakog gola Hrvatske čuo oduševljene pokliče fudbalskih sladokusaca koji su gledali utakmicu u nekoliko kafića oko moje zgrade. Poslije se pojaviše i snimci iz pojedinih ugostiteljskih objekata u kojima se vidi da su svi prisutni slavili svaki postignuti gol naših susjeda. I trubili sirenama iz automobila prolazeći kroz Sarajevo i slaveći pobjedu „Vatrenih“.

Pomaka nema sve dok neki prizivaju NDH
I taman kad u sebi pomisliš - hvala Bogu ipak stvari kreću nabolje, ipak postajemo normalni ljudi, ipak se s pravom ponosim Sarajevom u kojem sam rođen, stignu nas snimci iz svlačionice sa predsjednicom Hrvatske [Kolindom Grabar-Kitarović], opet neke čudne pjesme koje bi možda čovjek i halalio, ali snimak iz Širokog Brijega, stvori težak osjećaj gorčine u ustima.

Slaviti pobjedu Hrvatske, psujući Bosnu i Hercegovinu - državu u kojoj si rođen, državu u kojoj živiš i u kojoj zarađuješ hljeb za sebe i svoju djecu, državu za koju su prolivene hiljade litara krvi, državu koja još uvijek liječi rane iz prošlog rata i državu u kojoj neki ljudi koji su pretrpjeli najveću štetu i gubitak, ipak žele pomirenje i zajednički život...

E, tu državu su psovali. I njen dio zvani Federacija BiH. Prestrašno.

Ma koliko se mi trudili, pomaka nema sve dok neki ljudi prizivaju NDH i dok su im idoli ljudi koji su osuđeni za ratni zločin, propalice koje trunu po Hagu ili zlikovci koji su obrukali peto koljeno iza sebe. Taj isti NK Široki Brijeg će zahvaljujući zajedničkoj ligi igrati evropske utakmice i zahvaljujući njima zaraditi fin iznos eura ili švicarskih franaka. Ako je uredu psovati državu koja je to omogućila, onda svaka vam čast!

Pokušavam negdje u glavi da to sve stavim u predizbornu aktivnost. Jer uskoro će i izbori, nije oktobar daleko. I ako je to u pitanju, onda je još gore, jer jedna mržnja može samo izazvati gnjev i ogorčenost onih drugih. A djeca nam odlaze vani. Jednako i iz Sarajeva i iz Širokog Brijega. U potrazi za boljim životom i bijegom od prebrojavanja krvnih zrnaca. Jednog dana nećete imati kome pjevati takve pjesme.

P.S. Nažalost, siguran sam da je onaj snimak iz Širokog Brijega, svakom poštenom i neutralnom navijaču iz Bosne i Hercegovine, dao mogućnost da se zamisli... navijati za Hrvatsku i očekivati novo pljuvanje vlastite države ili navijati za Englesku sa kojom nemaš nikakve veze. Ali bar nećeš poslije gledati nikakve bljuvotine.

I dalje ću nastaviti navijati za Hrvatsku. Sa velikom dozom stida prema ljudima koje sam ubjeđivao da treba odvojiti politiku od sporta. Jer politika je kod nas u svakoj pori društva. Nažalost.

A mi samo tonemo li tonemo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2018, 17:11

Kobe Bryant je napisao/la:
U Sarajevu navijaju za Hrvatsku, u Širokom vrijeđaju Bosnu
Ma koliko se mi trudili, pomaka nema sve dok neki ljudi prizivaju NDH i dok su im idoli ljudi koji su osuđeni za ratni zločin.

Piše:
Zvonimir Nikolić
Nažalost, siguran sam da je onaj snimak iz Širokog Brijega, svakom poštenom i neutralnom navijaču iz BiH, dao mogućnost da se zamisliEPA
Kao i svaki Bosanac i Hercegovac, bio sam jako nesretan što se naša reprezentacija nije uspjela kvalifikovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Sjećam se, kako sam samo prije četri godine bio ponosan i brojao sate i minute do prvog meča sa Argentinom.

Gledajući svaku utakmicu na ovom SP-u, tek onda sam pomislio kakva je šteta što nas nema, jer sam siguran da smo sa svojim kvalitetom i fudbalskim znanjem, bolji od nekih zemalja učesnica. Ali Bože moj, nije nam se dalo. Zato ćemo, nadam se, za četiri godine bodriti našu reprezentaciju.

I tako čovjek, htio ili ne, potajno traži svoje favorite i reprezentacije za koje će navijati na ovom SP-u. I kao sasvim logičan izbor pronađe borbenu, srčanu i u svim segmentima potkovanu fudbalskim umjećem, reprezentaciju Hrvatske. Naravno i komšijsku reprezentaciju Srbije koja, nažalost, nije pokazala možda sve ono što zna i umije. Ali hrvatska reprezentacija jeste.

Brojanje krvnih zrnaca
I onda na društvenim mrežama pohvališ igru i daš punu podršku „Vatrenima“, vjerujući da ona demonstracija sile protiv Argentine nije bila slučajnost. Uostalom, u toj reprezentaciji igraju zapažene uloge i momci koji su rođeni u Bosni i Hercegovini. I nekako je logično da mi je bliži Dejan Lovren, rođen u Zenici, od Chibuzora Okonkwoa, rođenog u gradu Jos u Nigeriji. Ili Vedran Ćorluka rođen u Derventi, od Javiera Mascherana, rođenog u Santa Feu.

I sve je krenulo da ne može bolje. Prvi u svojoj grupi sa tri pobjede. I onda ona dramatična utakmica sa Danskom, nakon koje smo, zapravo, i saznali da golman Danijel Subašić i nije čistokrvni Hrvat (jer, naravno, uvijek će biti budala da broje krvna zrnca) ili da se u svlačionici pjevaju neke pjesme koje i nisu primjerene sportistima.

I tu sam pokušao pronaći opravdanje nadajući se da „pjevači“ ne znaju, da svojim pjevanjem i veličanjem tvorevine zvana 'Herceg Bosna' čiji su 'lideri' u Hagu presuđeni za 'udruženi zločinački poduhvat', vrijeđaju osjećaje drugih ljudi, istih onih koji svim srcem navijaju za Hrvatsku ali, eto, malo se drugačije zovu i drugačijem Bogu se mole. Ali ljudi koji vole Bosnu i Hercegovinu, zemlju u kojoj su rođeni i ljudi koji nemaju nikakve rezervne domovine.

I onda dođe na red ona čuvena utakmica sa Rusijom. Gledao sam je kod kuće, otvorenih prozora i kod svakog gola Hrvatske čuo oduševljene pokliče fudbalskih sladokusaca koji su gledali utakmicu u nekoliko kafića oko moje zgrade. Poslije se pojaviše i snimci iz pojedinih ugostiteljskih objekata u kojima se vidi da su svi prisutni slavili svaki postignuti gol naših susjeda. I trubili sirenama iz automobila prolazeći kroz Sarajevo i slaveći pobjedu „Vatrenih“.

Pomaka nema sve dok neki prizivaju NDH
I taman kad u sebi pomisliš - hvala Bogu ipak stvari kreću nabolje, ipak postajemo normalni ljudi, ipak se s pravom ponosim Sarajevom u kojem sam rođen, stignu nas snimci iz svlačionice sa predsjednicom Hrvatske [Kolindom Grabar-Kitarović], opet neke čudne pjesme koje bi možda čovjek i halalio, ali snimak iz Širokog Brijega, stvori težak osjećaj gorčine u ustima.

Slaviti pobjedu Hrvatske, psujući Bosnu i Hercegovinu - državu u kojoj si rođen, državu u kojoj živiš i u kojoj zarađuješ hljeb za sebe i svoju djecu, državu za koju su prolivene hiljade litara krvi, državu koja još uvijek liječi rane iz prošlog rata i državu u kojoj neki ljudi koji su pretrpjeli najveću štetu i gubitak, ipak žele pomirenje i zajednički život...

E, tu državu su psovali. I njen dio zvani Federacija BiH. Prestrašno.

Ma koliko se mi trudili, pomaka nema sve dok neki ljudi prizivaju NDH i dok su im idoli ljudi koji su osuđeni za ratni zločin, propalice koje trunu po Hagu ili zlikovci koji su obrukali peto koljeno iza sebe. Taj isti NK Široki Brijeg će zahvaljujući zajedničkoj ligi igrati evropske utakmice i zahvaljujući njima zaraditi fin iznos eura ili švicarskih franaka. Ako je uredu psovati državu koja je to omogućila, onda svaka vam čast!

Pokušavam negdje u glavi da to sve stavim u predizbornu aktivnost. Jer uskoro će i izbori, nije oktobar daleko. I ako je to u pitanju, onda je još gore, jer jedna mržnja može samo izazvati gnjev i ogorčenost onih drugih. A djeca nam odlaze vani. Jednako i iz Sarajeva i iz Širokog Brijega. U potrazi za boljim životom i bijegom od prebrojavanja krvnih zrnaca. Jednog dana nećete imati kome pjevati takve pjesme.

P.S. Nažalost, siguran sam da je onaj snimak iz Širokog Brijega, svakom poštenom i neutralnom navijaču iz Bosne i Hercegovine, dao mogućnost da se zamisli... navijati za Hrvatsku i očekivati novo pljuvanje vlastite države ili navijati za Englesku sa kojom nemaš nikakve veze. Ali bar nećeš poslije gledati nikakve bljuvotine.

I dalje ću nastaviti navijati za Hrvatsku. Sa velikom dozom stida prema ljudima koje sam ubjeđivao da treba odvojiti politiku od sporta. Jer politika je kod nas u svakoj pori društva. Nažalost.

A mi samo tonemo li tonemo
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 jul 2018, 17:11

Napacen je ovaj narod ovdje sav. Jedni idu sa majcama Ratka Mladica. Drugi psuju drzavu u kojoj zive, iz samo njima znanih razloga. Treci se ubise dokazujuci da neko nije ono sto osjeca, nego da je nesto trece sto bi im oni zelili nametnuti da budu.
Kome i cemu sve to? Koga to sve zanima?
Odes u Rusiju da bi se zamarao sitnim nacionalistickim srranjima?
Kome ces jadan ti nesto sa tim pokazati? Dokazujes samo da si zaostala stoka i papak
Idi ba uzivaj, opusti se, cugaj, zahebavaj se, ganjaj trebe tamo...
Nikad nisam volio Engleze, ali su stvarno oni navijacka kultura broj jedan u svijetu. Ubijedljivo najbolju furku imati. Ljudi odu da im bude dobro i bude im dobro. Cugaju, zahebavaju se, potuku se....
Ona zajebancija kad su usli u Ikeu i poceli skakati po krevetima, nakon pobjede nad Swedskom, je vrh.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 09 jul 2018, 17:16

Bez zayebancije kad bi za dom spremasi igrali protiv nacisticke Hitlerove Njemacke mozda bi navijao za ove druge!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 jul 2018, 17:25

suza mi je krenula, stvarno je lijepo to napisao
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 jul 2018, 17:33

Rigoletto je napisao/la:suza mi je krenula, stvarno je lijepo to napisao
jes vidio kako su stilski potkovani asimilirani hrvati

kada cemo tebe asimil.. ovaj pardon ,pripitomit
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 09 jul 2018, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.