Kako god se zavrse preostale dvije utakmice, treba im skinuti kapu i cestitati, ja sam sretan i ponosan

Prije 20 godina sam bio klinac koji je tek poceo pratiti nogomet u svom onom ludilu 98' u Francuskoj i bronce koju smo osvojili. Evo sad 20 godina poslije nekako vjerujem da je suđeno da opet ponovimo takav uspjeh ili dodemo korak dalje pa zaigramo u finalu.

Englezi po meni nisu pokazali nista puno vise od nas pa ne vidim razlog da ih se mi nesto bojimo, potpuno 50-50 tekma po meni, jedino me brine umor nasih. Ljudi pobjedili Tunis golom u zadnjoj minuti, dali Panami 6 komada (i nas 11 da se okupi bi pobjedili tu ekipu) i vjerojatno pustili Belgiji da upadnu u ovaj dio zdrijeba, a evo sad je Belgija takoder na korak do finala. Kasnije visili na penalima protiv Kolumbije koja ih je imala u raspucavanju 3:2 i nakon toga promase oba penala i izgube (ok, Kolumbija se izvukla u 93.). Jedino evo ova tekma protiv Svedske sto su nekako rutinski rijesili.
Nismo ni mi uvjerljivi, pogotovo nakon grupne faze, takoder smo se provukli oba puta na penalima, igrali 2x 120 minuta sto moze biti jako bitno ovdje, ali u ovoj tekmi je sve moguce, cak bi rekao jos jedni penali

Sto god bilo i kako god bilo, velik uspjeh ove generacije a trebalo se ovo dogoditi jos ranije i steta sto nije. Falilo je malo srece, a moguce da se sad sve to vraca ovdje u Rusiji.
Ne zelim nista prognozirati jer me nikako ne ide, ali sutra ocekujem prolaz Francuza, nekakvih 2:1. Igrajte sad na Belgiju