Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la defender » 31 mar 2009, 15:54

ZELJO DO GROBA je napisao/la:u njima vidi iskustvo, mada berberovic igra zbog menadzera, a u belgiji i nije odigroo tako lose...a mislim da ih ciro ne forsira vecinom zbog godina...
bas zato zbog iskustva, mislim da ciro ne bi se kockao sa mladim pjanicem i stilicem u onako vaznoj tekmi a i sad, polako dobit ce priliku...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2009, 15:58

Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 31 mar 2009, 16:07

Virtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."

Izvor: http://www.****

U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??
Fakat ne kontam zasto vise gura Berberovica, ali dobro. Neka na poluvremenu ubaci Bajramovica i Vladavica i bice u dure. Na kraju zaciniti sa Pjanicem i da s mirom idem na godisnji ovo ljeto ;)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 16:07

drop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
TREBA ZVATI MLADE IGRACE DA BI POSTALI ZRELI ;)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 16:10

Dado je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."

U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??
Fakat ne kontam zasto vise gura Berberovica, ali dobro. Neka na poluvremenu ubaci Bajramovica i Vladavica i bice u dure. Na kraju zaciniti sa Pjanicem i da s mirom idem na godisnji ovo ljeto ;)
MA NEMAMO BOLJEG IGRACA NA DESNOM BEKU OD BERBEROVICA,MENI ON I NIJE TOLIKO LOS KAO STO NEKI SMATRAJU
VLADAVIC JE LJEVAK A BAJRAMOVIC ZADNJI VEZNI,NEVIDIM LOGIKU STAVLJATI IH NA DESNI BEK

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2009, 16:10

zenicanin je napisao/la:
drop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
postat ce zreli tako što ce utakmice gledati sa tribina ili vjecno biti na klupi,jel
odlican rezon ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 16:13

Miralem Pjanic nemoze igrati za reprezentaciju od pocetka jer neigra ni za Lion od pocetka i on je rekao da nece da iga za mladu reprezentaciju BiH, a Stilic vise nemoze igrati za mladu reprezentaciju a imamo boljih u A timu i tako da nemoze igrati, svaka cast obadvojici ali jos nisu za prvog tima reprezentacije BiH
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 mar 2009, 16:15

zenicanin je napisao/la:
Dado je napisao/la:

MA NEMAMO BOLJEG IGRACA NA DESNOM BEKU OD BERBEROVICA,MENI ON I NIJE TOLIKO LOS KAO STO NEKI SMATRAJU
VLADAVIC JE LJEVAK A BAJRAMOVIC ZADNJI VEZNI,NEVIDIM LOGIKU STAVLJATI IH NA DESNI BEK
a ima i toga...mislim u ofanzivi je katastrofalan, a u defanzivi i nije toliko los...a i ja ne znam boljeg desnog beka kojeg mi imamo....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 16:16

drop je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:
postat ce zreli tako što ce utakmice gledati sa tribina ili vjecno biti na klupi,jel
odlican rezon ;)
NECE TAKO, ALI ONI CE DOBIVATI SANSE SA KLUPE,ALI UBJEDEN SAM DA CE PROTIV ESTONIJE I ARMENIJE I PJANIC I STILIC BITI U PRVOM SASTAVU

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2009, 16:18

amir je napisao/la:
Miralem Pjanic nemoze igrati za reprezentaciju od pocetka jer neigra ni za Lion od pocetka i on je rekao da nece da iga za mladu reprezentaciju BiH, a Stilic vise nemoze igrati za mladu reprezentaciju a imamo boljih u A timu i tako da nemoze igrati, svaka cast obadvojici ali jos nisu za prvog tima reprezentacije BiH
Poštujem ja tvoje mišljenje,ali što onda Ćiro zove ikako te momke ako mu nece nikad zaigrati...mislim,maltretiranje klasicno...dakle,ne cijeni njihove kvalitete dovoljno za prvih 11,ne cijeni ni za klupe a zove ih na okupljanja i loži ih ko papke...to tako ne ide u ozbiljnim selekcijama.
Kad im planira dati šansu?' za 5-6 godina kad budu imali po 27 god?? pošto Ciro voli iskusne igrace po 33 godine u prosjeku tipa Muratovic,Topic ili Rahimic.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 16:20

ja mislim da je bajramovic prije igrao desnog bocnog.. cak da je na toj poziciji zapoceo karijeru...... mislim

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2009, 16:23

[/quote]
NECE TAKO, ALI ONI CE DOBIVATI SANSE SA KLUPE,ALI UBJEDEN SAM DA CE PROTIV ESTONIJE I ARMENIJE I PJANIC I STILIC BITI U PRVOM SASTAVU[/quote]ja nešto nisam ubjedjen u to...cak naprotiv,siguran sam da im nece dati ni u tim mecevima minutažu jer u tim utakmicama nema prava na kiks,svaka utakmice je vrlo bitna.
Pravo pitanje je pitanje koliko on tim momcima zaista vjeruje ili ih zove onako reda radi samo da mu popunjavaju igracki kadar.
Diletantski je imati u reprezentaciji 4 igraca istog profila (Misimovic,Pjanic,Ibricic i Štilic)-diletantski posao.
A s druge strane nemamo odbrambenih igraca ni za lijeka.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 16:38

čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 31 mar 2009, 16:42

ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako ;) :!:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 mar 2009, 16:43

vOluMme je napisao/la:čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
jahic je univerzalac, stoper....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 16:44

ibričić napokon igra na svojoj poziciji...kad je onako u genku odigro na poziciji lijevg beka....kako li će tek odigrat na svoj prirodnoj..... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 16:44

deni_m1312 je napisao/la:ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako ;) :!:
Mozda i jeste bolje, ali bas me zanima kako bi se Topic uklopio u ovaj tim. Vjerovatno perfektno, jer sve su borci kao sto je i on sam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 16:45

vOluMme je napisao/la:čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
on moze igrati vise pozicija i stopera i zadnjeg veznog ali mislim da nije desni bek

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 16:48

zenicanin je napisao/la:
on moze igrati vise pozicija i stopera i zadnjeg veznog ali mislim da nije desni bek
pa na toj poziciji igra u ARIS-u.....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 mar 2009, 16:49

deni_m1312 je napisao/la:ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako ;) :!:
a ja mislim da ovo i nece biti nesto uspjesan tandem...ja mislim da bi uz Edina trebao igrati jedan korpulentan napadac koji bi stvaro prostor i razbijo stopere da bi ostali nesto mogli napraviti...a Ibricic je krhak igrac i tesko da ce se moci boriti sa stoperima...al ovo bi onda bilo ko 5-4-1 samo da se vise napada..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.